Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przegryw91

No i znów zbliżaja sie cholerne walentynki

Polecane posty

Gość Przegryw91

Prawie pozbyłem się już wszystkich swoich konpleksów związanych z brakiem życia uczuciowego, ale nie da się cały czas gadają o tym głupim dniu w tv radiu. Idę do sklepu, a tam już są cholerne serduszka i inne głupie prezenty. Po co obchodzimy tak głupi dzień. Nie przeszkadzają mi np. w lecie całujące się pary. Wkurza mnie ten jeden dzień w roku i to chwalenie się swoją parą na pokaz, durne prezenty na pokaz. Jak ktoś kogoś kocha to powinien mu okazywać uczucie codziennie, a nie w ten durny dzień. Wiecie jak ten dzień działa na kogoś kto nigdy nikogo nie miał, na tych co utracili ukochaną osobę, na tych co zostali zdradzeni, na tych co nawet nie trzymali kogoś za rękę, na tych wszystkich nieszczęśliwie zakochanych... Odpowiem wam działa bardzo źle, pogłębia się depresja wśród tych osób, wracają najgorsze wspomnienia. Co z tego, że pogodziliśmy się z tym losem jak to do nas znowu wraca. Nie bez powodu w tym dniu popełnia się najwięcej samobójstw.

Gość Hitchkok

Bardzo fajnie, bo jestem zakochany 😍

Gość GośćgośćGość

W zeszłym roku była pielęgniarką ;) ciekawe w tym co wymyśli? :D

Gość Forever alone

Nie jesteś sam, autorze. Mnie też bardzo boli ten dzień 😞

Gość gość
2 godziny temu, Gość Przegryw91 napisał:

Prawie pozbyłem się już wszystkich swoich konpleksów związanych z brakiem życia uczuciowego, ale nie da się cały czas gadają o tym głupim dniu w tv radiu. Idę do sklepu, a tam już są cholerne serduszka i inne głupie prezenty. Po co obchodzimy tak głupi dzień. Nie przeszkadzają mi np. w lecie całujące się pary. Wkurza mnie ten jeden dzień w roku i to chwalenie się swoją parą na pokaz, durne prezenty na pokaz. Jak ktoś kogoś kocha to powinien mu okazywać uczucie codziennie, a nie w ten durny dzień. Wiecie jak ten dzień działa na kogoś kto nigdy nikogo nie miał, na tych co utracili ukochaną osobę, na tych co zostali zdradzeni, na tych co nawet nie trzymali kogoś za rękę, na tych wszystkich nieszczęśliwie zakochanych... Odpowiem wam działa bardzo źle, pogłębia się depresja wśród tych osób, wracają najgorsze wspomnienia. Co z tego, że pogodziliśmy się z tym losem jak to do nas znowu wraca. Nie bez powodu w tym dniu popełnia się najwięcej samobójstw.

bla bla bla ja jestem sama i nie rozpaczam, nalezy się cieszyć z tego co jest i tyle, a moze coś dla singli jest w tym dniu, ciekawe co robisz zeby nei być sam, zapewne nic, 

Gość Sevir

Czego się pozbyłeś deb'ilu? Co to kur'wa są "konplesksy"?

Gość Jagoda
1 minutę temu, Gość Sevir napisał:

Wolę "konpleksy" jak twoje de`b...  i k...y.

Gość Naraya

Zawsze moze byc gorzej, znam kogos, kogo w te Walentynki rzuci dziewczyna 😉

Gość Samotny
2 minuty temu, Gość Naraya napisał:

Zawsze moze byc gorzej, znam kogos, kogo w te Walentynki rzuci dziewczyna 😉

Masz sumienie? W Walentynki rzucić chłopaka?

Gość Przegryw91
2 godziny temu, Gość Sevir napisał:

Serio? Myślałem, że to ja jestem przegrywem a okazuje się, że są jeszcze więksi niż ja. Jak można się czepiać zwykłej literówki, niestety nie ma opcji edycji. Jak już masz używać obraźliwych słów to miej odwagę je w całości napisać, a no tak cenzura. Przykro mi, że poza wulgaryzmami nie znasz innych słów obrażających panie polonisto. Większość tutaj obecnych umiała rozszyfrować , że to była literówka, niektórzy niestety nie.  Zaraz w odpowiedzi da pewnie bla bla bla ja chociaż miałem panienkę w łóżku ja co prawda nie miałem nigdy życia uczuciowego, ale na pozostałe aspekty życia nie narzekam i nie obrażam ludzi na forum co mają jakiś problem...

Gość Naraya

2 godziny temu, Gość Samotny napisał:

Masz sumienie? W Walentynki rzucić chłopaka?

A jakoś tak najbardziej pasuje mi ten dzień 😛
On mnie nie kocha, raczej buja się ze mną bo tak mu wygodnie...

Gość Człowiek nikt

Każda grupa ma swoje święta. 9 grudnia jest dzień dziewictwa. Tylko jak święcić to święto? 

Gość w kość

bez urazy, ale płaczesz jak baba!

z taką postawą nic dziwnego, że jest... jak jest...

Gość Gość

Naprawdę rusza was to kiczowate święto dla gimbusow? 

Gość w kość
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Naprawdę rusza was to kiczowate święto dla gimbusow? 

dla kogo by nie było..

mam powody do świętowania? świętuję,

nie mam? nie świętuję,

takie to proste.

znajdę sobie mnóstwo innych zajęć w tym dniu,

Gość 423

Taki dzień to dobra okazja, by okazać swoje uczucia, że nam zależy na kimś. Chyba że ktoś to robi na pokaz, no to rzeczywiście lipa.

Ja się pocieszam że to dzień murarzy, walenia tynku. XD