Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Goscjagoda

Różnica wieku pomiędzy dziećmi a CC

Polecane posty

Gość Goscjagoda

Mam rocznego synka chciałbym mieć jeszcze jedno dziecko. Gdyby udało mi się zajść w ciążę to różnica wieku wynosiła by niecałe 2 lata. Jestem po cc moja rana jest w dobrym stanie. Koleżanka po cc zaszła po 10 miesiącach i urodziła zdrowie dziecko. Jaki jest optymalny czas żeby starać się o kolejne dziecko?

Gość Bomm

Podobno 2 lara miedzy ciazami. Jednak kazdy organizm jest inny i moim zdaniem najlepiej odczekac i nie sugeriwac sie tym, ze kolezanka zaszla po roku/ 9mcach itp i nic sie nie stalo, bo u Ciebie moze byc inaczej.

Ja rodziłam po równych trzech latach , teraz kolejne trzy i pół 

Gość Gosc gosc

Miedzy moimi dziecmi jest 13,5 miesiaca roznicy, dwa razy cc wiec nie demonizujcie. Zadna ciaza nie byla zagrozona, nie musialam lezec, normalnie w drugiej ciazy opiekowalam sie niemowlakiem. 

Gość gość
1 godzinę temu, Gość Goscjagoda napisał:

Mam rocznego synka chciałbym mieć jeszcze jedno dziecko. Gdyby udało mi się zajść w ciążę to różnica wieku wynosiła by niecałe 2 lata. Jestem po cc moja rana jest w dobrym stanie. Koleżanka po cc zaszła po 10 miesiącach i urodziła zdrowie dziecko. Jaki jest optymalny czas żeby starać się o kolejne dziecko?

Zalecają 2 lata różnicy pomiędzy ciążami, ale myślę, że możesz zacząć się starać.