Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karola

Jestem strasznie zazdrosna

Polecane posty

Gość Karola

Witam mam problem z zazdroscią, nie wyglądam źle ale pracuje razem z chlopakiem... strasznie denerwują mnie ladne dziewczyny które z nami pracują.Potrafie czasami zrezygnować  z pracy gdy ich jest za dużo. Jestem choroba i nie wiem jak z ttym sobie poradzić, nie mogę znieść ze mojemu partnerowi one mogą się podobać i na nie patrzeć  .niestety jest taka sytuacja ze za granicą musimy wspólnie pracować co zrobic?

Gość Ell.

Zadajesz dzieciece pytania. Przeciez wiesz, ze to jest chore zachowanie, ze trzeba poukladac sobie w glowie, jakie zachowania powinna kobieta soba reprezentowac. Nikt tobie do glowy nie wsadzi madrosci zyciowych. Je trzeba sobie wypracowac, a nie zachowywac sie, jak duren. 

Masz glowe, masz rozum, to korzystaj z niego. A jak malo, sa madre ksiazki i je czytaj. Wiedza tez nie boli. 

Gość twój stary

Zwal se

Gość gość

To NN poczytaj

Gość gość

Masz po prostu takie myśli. Atakują one zawsze w najczulsze punkty.

Gość gość

Na tym polega NN właśnie. 

Gość Madzia

A skoro jesteś zazdrosna  to zbierasz go na badania palpacyjnie do ginekologa?  A ja swego mam i będzie również przy porodzie. Bo zazdrość działa w obie strony!

Gość gość

Masz natrętne myśli. NN uderza w to czego najbardziej się obawiasz. Sama sobie z tym nie poradzisz nigdy.