Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Starsi ludzie są bardzo niewychowani

Polecane posty

Gość Hggjb

Tak tylko kobiety w ciąży często mają dolegliwości bólowe. Mnie np strasznie bolały zebra. Nie umiałam długo stać, bo ból był okropny, do tego stopnia, ze po 3 min staniu w miejscu zwijalam się z bólu i tez babcie na mnie głupio się patrzyły choć w kolejce nie stalismy. Później doszło rozejscie spojenia, gdzie chodziłam jak kaczka. Ledwo dzwigajac lewa noge. To nie tylko chodzi, ze taka kobieta "zwymiotuje". Często jest tak, ze właśnie mają różne dolegliwości bólowe. 

Gość Hggjb

I co i może z takimi bolami też powinnam chodzić nadal do pracy, a nie być księżniczka w ciąży?

Gość Jagoda

I każdy temat kończy się zejściem na poboczne tematy.My tu o babciach i kobietach w ciąży a tu już tematy o Polakach,o kombinowaniu 🙄

Właśnie tego nie rozumiem,że kobiety które kilkadziesiąt lat temu same były w ciąży dziś są dla ciężarnych niemiłe.

Gość Gość

Z moich obserwacji wynika, że jak ktoś był mendą za młodu, to na starość nic się nie zmienia. I odwrotnie też. Są i młodzi fajni i starsi fajni. I odwrotnie też. Jak wszędzie. Jak zawsze.

Gość Onie
22 godziny temu, Gość gość napisał:

Młodość zawsze równa się zdrowie?

A starość to zawsze zdrowie :), temat dla niedorozwojów, których jedynym sukcesem  życiowym jest ciąża.Bylam, nikomu na nogi nie rzygalam, ani jednego dnia na L4 i zawsze ustępuje miejsca starszym. W kolejkach nie stałam, pchałam się do przodu i nigdy nie usłyszałam złego słowa.