Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pikus

Jestem bardzo nerwowy, kurfica mnie strzela

Polecane posty

Gość Gosc
3 minuty temu, Gość gość napisał:

A ona nazywa pieskiem faceta ? Najwidoczniej za dużo głupot się nasłuchała właśnie od rasowych piesków i naczytała na portalach dla uwodzicieli.

Chyba ty sie naczytales i co ci z tego wyszlo ? ... . 

Gość zaprawde powiadam wam
1 minutę temu, Gość Gosc napisał:

Czlowwieku jestes naprawde nienormalny . Zal ci nawet odpisywac . Znam takiego jednego , przy okazji wiadomosc dla niego : OD... SIE WRESZCIE ODE MNIE !

Ja też znam takie jedne które próbują zatruwać ludziom życie przez swój zaburzony, chory tok myślenia. Są chore no ale na ile można pozwolić tym ludziom i na ile czasu można mieć wyrozumiałości dla takich osób którzy sobie pozwalają na co raz więcej ??

Gość gość

Ze sobie coś uroiły lub nasłuchały się farmazonów i się ciągle mszczą bo nie mogą się pogodzić to nie moja wina. Mają to na własne życzenie.

Gość Gosc

ODPIER*DOL SIE ODE MNIE WRESZCIE !!!

Gość gość
21 minut temu, Gość Gosc napisał:

ODPIER*DOL SIE ODE MNIE WRESZCIE !!!

Przestań się mścić to będzie ok bo robisz z siebie męczennice a jesteś pogrążona w swoich chorych myślach.Zdaj sobie w końcu z tego sprawę. W końcu mnie ktoś lub coś sprowokuję a wtedy ktoś ucierpi.

Gość hultaj

Sam ze sobą zawsze lubiłem pisać xD

Gość Gosc
23 minuty temu, Gość gość napisał:

Przestań się mścić to będzie ok bo robisz z siebie męczennice a jesteś pogrążona w swoich chorych myślach.Zdaj sobie w końcu z tego sprawę. W końcu mnie ktoś lub coś sprowokuję a wtedy ktoś ucierpi.

I co,  znowu grozisz ? Ja się nie mszcze , to ty cały czas to robisz .Zrobiles mi wiele złego przez swoje chore zachowanie i chore zagrywki  i wciąż to robisz . Ja się odsunęłam .To jak się potoczyła pewna sprawa było tylko i wyłącznie twoją winą. I nie groź mi i nie posuwaj się do szantażu . Tyle tylko umiesz ? Co to ma znaczyć , że ktoś ucierpi ? Zajmij się swoim życiem , bo wciąż mi szkodzisz . Aż dziw , że się jeszcze po tym wszystkim trzymam .

Gość prawda
Przed chwilą, Gość Gosc napisał:

I co,  znowu grozisz ? Ja się nie mszcze , to ty cały czas to robisz .Zrobiles mi wiele złego przez swoje chore zachowanie i chore zagrywki  i wciąż to robisz . Ja się odsunęłam .To jak się potoczyła pewna sprawa było tylko i wyłącznie twoją winą. I nie groź mi i nie posuwaj się do szantażu . Tyle tylko umiesz ? Co to ma znaczyć , że ktoś ucierpi ? Zajmij się swoim życiem , bo wciąż mi szkodzisz . Aż dziw , że się jeszcze po tym wszystkim trzymam .

Ja mam głęboko w dupie co ty robisz i z kim. Ty jesteś taką ...ką że myślisz że mi chodzi o tą pewną sprawę o której wspominasz?? Ja się ciesze że tak wszystko wyszło bo bym nie poznał pewnych osób i bym dalej pogrążał się w tym chorym świecie z wami. Że jesteś chorą ...ką to można wyczytać tylko z netu i nie musiałem się zbytnio wysilać. Jak nie ty to kto? To tylko ty mogłaś być. Ty lub twoi poplecznicy. Tylko ty wiesz o pewnych sprawach. I co mi napiszesz ?? Obalę wszystkie twoje argumenty wszędzie - wszystkie wszędzie i dobrze o tym wiesz. Nie wierze że ty nie wiesz o takich sprawach i że ktoś bez twojej wiedzy to robił. Nie wierze.

Gość Gosc
6 minut temu, Gość prawda napisał:

Ja mam głęboko w dupie co ty robisz i z kim. Ty jesteś taką ...ką że myślisz że mi chodzi o tą pewną sprawę o której wspominasz?? Ja się ciesze że tak wszystko wyszło bo bym nie poznał pewnych osób i bym dalej pogrążał się w tym chorym świecie z wami. Że jesteś chorą ...ką to można wyczytać tylko z netu i nie musiałem się zbytnio wysilać. Jak nie ty to kto? To tylko ty mogłaś być. Ty lub twoi poplecznicy. Tylko ty wiesz o pewnych sprawach. I co mi napiszesz ?? Obalę wszystkie twoje argumenty wszędzie - wszystkie wszędzie i dobrze o tym wiesz. Nie wierze że ty nie wiesz o takich sprawach i że ktoś bez twojej wiedzy to robił. Nie wierze.

Chyba się nie znamy . Nieważne , osoba ktora to czyta wie , że o niej pisze . ODCZEP SIĘ , NIE SZANTAZUJ MNIE , NIE STALKUJ MNIE , NIE STRASZ  I NIE INGERUJ W MOJA PRYWATNOSC . ŁAMIESZ PRAWO .

Gość Gosc.

Gadu gadu. Ty nawet nie wiesz o co chodzi.idz sie wyśpij a nie wciskaj  w kazdy  temat .

Gość gość

To ty szkodzisz mi od początku rozwiązania tej sprawy o której wspominasz wczesniej i zrozum ty chory poyebie że to chodzi o fakty PO! Ja nic takiego nigdy nie zrobiłem o czym wspominałaś wcześniej i tak na prawdę nie wiem nic o twoich sprawach PO! Pisze tu bzdury bo domyślam się pewnych spraw związanych z tobą, denerwuje celowo. Robię to tylko wyłącznie dlatego za to co robiłaś/robisz PO. Pisze za to co było PO! Rozumiesz PO?! Nawet nie wiesz co to znaczy stalkować kogoś a piszesz idio.! Gdzie dane osobowe, gdzie śledzenie (To tylko u ciebie takie chore zachowania). Wypchaj się i będę to robił dopóki tego wszystkiego nie naprostujesz i się nie przyznasz że kłamiesz albo jesteś chora. Pa!

Gość Gosc

O czym ty czlowieku wyzej piszesz ? Nie wiem za kogo mnie bierzesz  , o czym piszesz i o jakie sprawy chodzi PO , ale najprawdopobniej cię znam i nie chce znać. Włamanie się na czyjs mail  i telefon jest przestępstem . Grożenie i szantazowanie również. 

Gość Gosc.
5 minut temu, Gość gość napisał:

To ty szkodzisz mi od początku rozwiązania tej sprawy o której wspominasz wczesniej i zrozum ty chory poyebie że to chodzi o fakty PO! Ja nic takiego nigdy nie zrobiłem o czym wspominałaś wcześniej i tak na prawdę nie wiem nic o twoich sprawach PO! Pisze tu bzdury bo domyślam się pewnych spraw związanych z tobą, denerwuje celowo. Robię to tylko wyłącznie dlatego za to co robiłaś/robisz PO. Pisze za to co było PO! Rozumiesz PO?! Nawet nie wiesz co to znaczy stalkować kogoś a piszesz idio.! Gdzie dane osobowe, gdzie śledzenie (To tylko u ciebie takie chore zachowania). Wypchaj się i będę to robił dopóki tego wszystkiego nie naprostujesz i się nie przyznasz że kłamiesz albo jesteś chora. 

🤣🤣🤣

Poluzowały ci się śrubki pod deklem.

Gość gość
2 minuty temu, Gość Gosc. napisał:

🤣🤣🤣

Poluzowały ci się śrubki pod deklem.

Tak wiem. Ona miała poluzowane już przy narodzinach, wiesz. Materiał genetyczne i te sprawy 😉 

Gość Bebekson

Kiełbasa i jej amator w akcji.

Gość gość
Przed chwilą, Gość Bebekson napisał:

Kiełbasa i jej amator w akcji.

To kiełbasa to facet ? Bo raz jest facetem a raz kobietą u ciebie. Coś nie terere z deklem ??

Gość Gosc
6 minut temu, Gość Gosc napisał:

O czym ty czlowieku wyzej piszesz ? Nie wiem za kogo mnie bierzesz  , o czym piszesz i o jakie sprawy chodzi PO , ale najprawdopobniej cię znam i nie chce znać. Włamanie się na czyjs mail  i telefon jest przestępstem . Grożenie i szantazowanie również. 

Porawka , zjadło słowo nie - " najprawdopodobniej cię nie znam i nie chce znać" 

Gość hultaj

baby zasrańce 

Gość Gość
1 minutę temu, Gość gość napisał:

To kiełbasa to facet ? Bo raz jest facetem a raz kobietą u ciebie. Coś nie terere z deklem ??

Czytanie ze zrozumieniem? Paranoje się leczy.

Gość wasza świętojebliwość
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Zwracam honor 😜 Co ma post przeczytany na szybko z paranoją tak się zastanawiam ??

Gość hultaj

smierdzi tu babami 

Gość gggg

To jest przyklad do czego prowadzi kafeteria. 

Dwoch paranoikow jak Boga kocham.

Gość Oddziałowa Helena

Z myśleniem u ciebie słabo. Dobranoc czubki. Gasze światło. 

4 minuty temu, Gość Gość napisał:

Widać nie wiesz o czym piszesz.

Gość Oddziałowa Helena

Ta o której tu mowa i tak się nie wywinie. Takie zawsze trafiają w jedno miejsce 😉 Dobranoc czubki

4 minuty temu, Gość hultaj napisał:

smierdzi tu babami 

Cip/skami jak z kutra rybackiego po zawinięciu do portu z 10 tonami fileta z makreli.. 

😜 

Gość Twoja shizofremja
2 minuty temu, Gość Oddziałowa Helena napisał:

Ta o której tu mowa i tak się nie wywinie. Takie zawsze trafiają w jedno miejsce 😉 Dobranoc czubki

Dokładnie. Jestem tego samego zdania.

Gość Jesteś chora
1 minutę temu, Gość Twoja shizofremja napisał:

A twoje farmazony obale wszędzie bo wszystko da się udowodnić 😉 Pamiętaj 😉 

Gość Jesteś chora
4 minuty temu, Gość Twoja shizofremja napisał:

Mam nadzieje że zaśniesz myszeczko moja po takiej dawce gówna wylanej dziś na forum. Wybacz ale musiałem to napisać 😉 Pa! 

Gość Gosc

To ty jestes chory .  Osoba , ktora włamuje się na tel., kom,mail i, domowy internet i szantazuje nie moze byc zdrowa na umysle . Nic nie uda ci sie obalic , bo mam dowód na ciebie . Wciąz cie prosze o spokoj , ale do ciebie nie dociera . Uroiłeś sobie coś .