Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pikus

Jestem bardzo nerwowy, kurfica mnie strzela

Polecane posty

Gość Gosc
6 minut temu, Gość Jesteś chora napisał:

Mam nadzieje że zaśniesz myszeczko moja po takiej dawce gówna wylanej dziś na forum. Wybacz ale musiałem to napisać 😉 Pa! 

Nie martw sie o moj sen . Nie martw sie o mnie . Po prostu sie odczep . 

Gość hultaj
33 minuty temu, Gość Gosc napisał:

Nie martw sie o moj sen . Nie martw sie o mnie . Po prostu sie odczep . 

Jesteś baba? bo śmierdzisz 

Gość Gosc
1 godzinę temu, Gość Jesteś chora napisał:

Mam nadzieje że zaśniesz myszeczko moja po takiej dawce gówna wylanej dziś na forum. Wybacz ale musiałem to napisać 😉 Pa! 

Większego goowna jakie ty zrobiłes to chyba nie ma . Nie martw się o mój sen , martw się o swój , gdy miarka się przebierze . Twój słowotok nie robi na mnie wrażenia . 

Gość hultaj
14 minut temu, Gość Gosc napisał:

Większego goowna jakie ty zrobiłes to chyba nie ma . Nie martw się o mój sen , martw się o swój , gdy miarka się przebierze . Twój słowotok nie robi na mnie wrażenia . 

won suk=o

Gość to nie ja
30 minut temu, Gość Gosc napisał:

Co masz na myśli pisząc o moim "słowotoku" ? Gre słowną czy o szybką mowę ? Czy ja szybko mówię ? Czy ja do ciebie mówie? Czy piszę do kogoś tam ?? 😜 Żadnego gówna nie zrobiłem bo ... zrobiłaś tylko ty i wiesz dlaczego tak się dzieje bo ci napisałem to tu już kilka razy. Może do końca nie zdaje sobie sprawy jak to wpływa na ciebie i twoją zwichrowaną psychikę ale z konsekwencji sobie doskonale zdaję sprawę.. Czasem jestem tak bojowo nastawiony że już niejednokrotnie bywały chwile słabości w których miałem zamiar rozp. z głowki swój monitor na który właśnie patrze pisząc z tobą 😉 A czy ty zdajesz sobie sprawę z konsekwencji?

Gość Gosc
4 minuty temu, Gość to nie ja napisał:

Co masz na myśli pisząc o moim "słowotoku" ? Gre słowną czy o szybką mowę ? Czy ja szybko mówię ? Czy ja do ciebie mówie? Czy piszę do kogoś tam ?? 😜 Żadnego gówna nie zrobiłem bo ... zrobiłaś tylko ty i wiesz dlaczego tak się dzieje bo ci napisałem to tu już kilka razy. Może do końca nie zdaje sobie sprawy jak to wpływa na ciebie i twoją zwichrowaną psychikę ale z konsekwencji sobie doskonale zdaję sprawę.. Czasem jestem tak bojowo nastawiony że już niejednokrotnie bywały chwile słabości w których miałem zamiar rozp. z głowki swój monitor na który właśnie patrze pisząc z tobą 😉 A czy ty zdajesz sobie sprawę z konsekwencji?

Jakich konsekwencji ? Mam na myśli twój dzisiejszy słowotok i twoją troske z tego powodu o mój sen .Nie robi to na mnie wrażenia . Wiem jaka jest prawda , co zrobiłeś i robisz .  Ty sobie zdawaj sprawę z konsekwencji swoich czynów , słów i wszystkiego co zrobiłeś. 

Gość Gosc

Myślisz , że stalking i ciągła inwigilacja dobrze wplywa na ludzi ? Nie pisz o rozchwianiu emocjonalnym . Zabieranie komuś prawa do prywatności i śledzenie go w necie nie jest dobre dla nikogo .Myśl o konsekwencjach swoich czynów . Wielokrotnie tu pisałam różne rzeczy do prowokowania ciebie . Myślisz , że wiedząc że czytasz co pisze pokazałam swoją prawdziwą twarz ? Nie wiesz jaka jestem . Nie wiesz . 

Gość Gość

Stalkerom powinno się ucinac jaja przy samej dupie za pogwalcenie świętego prawa do prywatnosci. Oby każdego bolesna kara za to spotkała. 

Gość temat do usunięcia

TEMAT DO USUNIĘCIA. ZAŁOŻYCIEL TEMATU PISZE CAŁY CZAS SAM ZE SOBĄ Z RÓŻNYCH NIKÓW. KŁAMIE I OBRAŻA LUDZI.