Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość

Moja teściowa..dziś baliśmy się że coś jej się stało i dopiero do mnie dotarło że warto teściowym trochę ODPUSZCZAĆ

Polecane posty

Gość Gość

A nie być zacietrzewioną i patrzec tylko czy i ile razy przystała wam czymś . Dziś baliśmy że teściowa nie Żyje bo nie otwierała drzwi cały dzień i nie odbierała telefonu. I tylko czarne myśli się kłębiły i zrozumiałam że nie chce by odeszła mimo wszystko, mimo tego że źle mnie traktowała na początku nawet u psychiatry przez nią byłam. Ale teraz gdy mamy normalne relacje było mi przykro że może już jej nie ma. Na szczęście to był fałszywy alarm.

Gość bjbjbkjbkjb

Masz rację. Ja odwlekam wizyty u taty, u teściowej, a przecież człowieka może zabraknąć z dnia na dzień. A i samemu: tu by się chciało, tam wydaje się oczywiste, że się pójdzie a tu lipa np wypadek i już planów się nie zrealizuje.

Gość gość
5 godzin temu, Gość Gość napisał:

A nie być zacietrzewioną i patrzec tylko czy i ile razy przystała wam czymś . Dziś baliśmy że teściowa nie Żyje bo nie otwierała drzwi cały dzień i nie odbierała telefonu. I tylko czarne myśli się kłębiły i zrozumiałam że nie chce by odeszła mimo wszystko, mimo tego że źle mnie traktowała na początku nawet u psychiatry przez nią byłam. Ale teraz gdy mamy normalne relacje było mi przykro że może już jej nie ma. Na szczęście to był fałszywy alarm.

W życiu nie żałowałabym osoby, która doprowadziła mnie na skraj załamania nerwowego do tego stopnia, że wylądowałam o psychiatry. Nie wiem również w jaki sposób musiałaby mi się zrehabilitować  bym ogólnie jeszcze kiedykolwiek zamieniła z nią choćby pojedyndze zdanie. A Tobie wystarczy wizja, że jej może nie być. No i co z tego? Przecież to matka męża a nie Twoja, podejrzewam, iż toksyczna. Jesteś strasznie emocjonalna i podatna na sugestie.

Gość gość
1 minutę temu, Gość gość napisał:

W życiu nie żałowałabym osoby, która doprowadziła mnie na skraj załamania nerwowego do tego stopnia, że wylądowałam o psychiatry. Nie wiem również w jaki sposób musiałaby mi się zrehabilitować  bym ogólnie jeszcze kiedykolwiek zamieniła z nią choćby pojedyndze zdanie. A Tobie wystarczy wizja, że jej może nie być. No i co z tego? Przecież to matka męża a nie Twoja, podejrzewam, iż toksyczna. Jesteś strasznie emocjonalna i podatna na sugestie.

Pewnie nie stać ich na żłobek/przedszkole i dziecko jej podrzuciła. Opcjonalnie spłaciła się materialnie ;)

Młode Polki się kompletnie nie szanują. Dla własnej wygody (np. dopilnowanie dzieci, brak opłat za wynajem kątem u teściowej) dumę i honor sprzedadzą.

Gość TRADE FUNDING FIRM

Szukasz pożyczki biznesowej lub osobistej na całym świecie? stosuje się w wysokości 3%.
Usługi renderowane obejmują,

* Refinansowanie

*Majsterkowanie w domu

* Pożyczka inwestycyjna

* Kredyty samochodowe

* Konsolidacja długów

* Pożyczki biznesowe

*Pożyczki osobiste

* Pożyczki międzynarodowe.

Email: trade.fundingfirm11@gmail.com

Gość sssyyyy
7 godzin temu, Gość gość napisał:

Dokładnie. Ale kto to zrozumie ?