Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gosc

Kobieta pozywająca faceta o alimenty.

Polecane posty

Gość Gosc

To jest najgorsze ścierwo chodzące po świecie, robić z faceta niewolnika alimentacyjnego na 25 lat kryjąc się prawem, bo jej się chce gówniarza wychowywać. I pomyśleć, że kobiety chcą równouprawnienia...

Mało tego, że te puste lale żyją na koszt faceta, to jeszcze pozwą go o alimenty jak im się uda zaciążyć. I ludzie się dziwią, że jest masa singli i ludzi, którzy unikają ślubu, bo te jeszcze im by pół majątku zabrały.

Jak ja się cieszę, że mi nigdy to nie będzie grozić.

Gość jojj

Fajne prawo, a kobieta ma obowiązek robić za inkubator bez prawa do aborcji. Szkoda tylko, że takie szmaty na tym korzystają.

Gość Gość
23 minuty temu, Gość Gosc napisał:

To jest najgorsze ścierwo chodzące po świecie, robić z faceta niewolnika alimentacyjnego na 25 lat kryjąc się prawem, bo jej się chce gówniarza wychowywać. I pomyśleć, że kobiety chcą równouprawnienia...

Mało tego, że te puste lale żyją na koszt faceta, to jeszcze pozwą go o alimenty jak im się uda zaciążyć. I ludzie się dziwią, że jest masa singli i ludzi, którzy unikają ślubu, bo te jeszcze im by pół majątku zabrały.

Jak ja się cieszę, że mi nigdy to nie będzie grozić.

Dziecko samo się nie zrobilo!! Facet powinien zdawać sobie sprawę z konsekwencji i co oznacza mieć dziecko- czyli wydatki. Jak nie chce mieć dzieci to niech się zabezpiecza i to prezerwatywa a nie liczyć na antykoncepcję hormonalna bo kobieta może celowo chciec zaciazyc i pominąć np tabletke anty. Niech sam o to zadba jeśli tak się boi wpadki. 

Gość Gość
12 minut temu, Gość Gość napisał:

Dziecko samo się nie zrobilo!! Facet powinien zdawać sobie sprawę z konsekwencji i co oznacza mieć dziecko- czyli wydatki. Jak nie chce mieć dzieci to niech się zabezpiecza i to prezerwatywa a nie liczyć na antykoncepcję hormonalna bo kobieta może celowo chciec zaciazyc i pominąć np tabletke anty. Niech sam o to zadba jeśli tak się boi wpadki. 

Kolejny, który płód nazywa dzieckiem... Gdzie ja żyje...

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Kolejny, który płód nazywa dzieckiem... Gdzie ja żyje...

Taaak? To ,,od kiedy" juz jest dziecko? No jaaasne póki w brzuchu matki to pewnie uwazasz ze jeszcze to nie jest dziecko, tak najlepiej powiedziec żeby się wymigac od od powiedzialnosci i zagłuszyć wyrzuty sumienia spowodowane ewentualna aborcja. Co za ...  

Gość Gość
7 minut temu, Gość Gość napisał:

Taaak? To ,,od kiedy" juz jest dziecko? No jaaasne póki w brzuchu matki to pewnie uwazasz ze jeszcze to nie jest dziecko, tak najlepiej powiedziec żeby się wymigac od od powiedzialnosci i zagłuszyć wyrzuty sumienia spowodowane ewentualna aborcja. Co za ...  

Ty śmiesz gadać o sumieniu? Weź się lepiej zastanów co napiszesz, bo jeśli zniszczenie człowieka alimentami przez 25 lat uważasz za normalne, to jesteś po prostu psychopatą.

Gość Gość

Płód jest tylko pasożytem, dopóki się nie wytworzy układ nerwowy, a człowiekiem jest dopiero gdy wytworzy się zdolność do myślenia i własna świadomość. W wielu krajach aborcja jest legalna do 12 tygodnia, bo właśnie dopiero wtedy się wykształci układ nerwowy, a w Polsce jest inaczej, bo krajem steruje banda moherów wyłudzających "luksusowe samochody od bezdomnego", a reszta bandy starych jełopów powtarza to co oni zarządzą. Jak kiedykolwiek dojdzie do rewolucji, to tacy jak wy pójdą pierwsi na odstrzał, bo głupie i słabe jednostki kierujące się gównianą książką o cieśli i żałosnym prawem już dostatecznie mocno zdążyły zniszczyć ten kraj.Płód jest tylko pasożytem, dopóki się nie wytworzy układ nerwowy, a człowiekiem jest dopiero gdy wytworzy się zdolność do myślenia i własna świadomość. W wielu krajach aborcja jest legalna do 12 tygodnia, bo właśnie dopiero wtedy się wykształci układ nerwowy, a w Polsce jest inaczej, bo krajem steruje banda moherów wyłudzających "luksusowe samochody od bezdomnego", a reszta bandy starych jełopów powtarza to co oni zarządzą. Jak kiedykolwiek dojdzie do rewolucji, to tacy jak wy pójdą pierwsi na odstrzał, bo głupie i słabe jednostki kierujące się gównianą książką o cieśli i żałosnym prawem już dostatecznie mocno zdążyły zniszczyć ten kraj.

Gość Gość
25 minut temu, Gość Gość napisał:

Ty śmiesz gadać o sumieniu? Weź się lepiej zastanów co napiszesz, bo jeśli zniszczenie człowieka alimentami przez 25 lat uważasz za normalne, to jesteś po prostu psychopatą.

Ojoooj biedni Ci alimenciarze, nie wiedzieli z czego sie biora dzieci 😄 i z czym to się wiąże. Może faceci powinni się cofnac do podstawowki i nabyć wiedzę z zakresu biologii?

Gość Gość
4 minuty temu, Gość Gość napisał:

Ojoooj biedni Ci alimenciarze, nie wiedzieli z czego sie biora dzieci 😄 i z czym to się wiąże. Może faceci powinni się cofnac do podstawowki i nabyć wiedzę z zakresu biologii?

A tobie radzę cofnąć czas i przekazać swojej matce, by zrobiła aborcję na tobie, bo taki bezmózg się urodził.

Gość Gość
55 minut temu, Gość Gość napisał:

A tobie radzę cofnąć czas i przekazać swojej matce, by zrobiła aborcję na tobie, bo taki bezmózg się urodził.

To Ty jesteś bezmozgiem i ...em bez empatii w dodatku. Gardze takimi facecikami patrzacymi tylkon na wlasja wygode ktorym brakuje odpowiedzialnosci, prawdziwym mężczyzną to na pewno nie jesteś. 

Gość hultaj

Baby trzeba zniszczyć to bez wartościowe szambo 

Gość Gość
12 minut temu, Gość Gość napisał:

To Ty jesteś bezmozgiem i ...em bez empatii w dodatku. Gardze takimi facecikami patrzacymi tylkon na wlasja wygode ktorym brakuje odpowiedzialnosci, prawdziwym mężczyzną to na pewno nie jesteś. 

A ja gardzę typowymi ...mi, które widzą jedynie swój system wartości, który kręci się wokół 500+ i alimentów. Myślisz, że kto normalny będzie cie chciał? Idź się zaciążyć szmato z kimkolwiek na imprezie, a potem go wrób w alimenty. Bo tak najlepiej.

I dalej uważaj, że jesteś święta, a wszyscy dookoła to najgorsi.

Gość Gość
22 minuty temu, Gość Gość napisał:

Na takiego kogoś jak ty to na pewno nie warto ani marnować współczucia, ani szacunku, bo nie jesteś więcej warta od zeszłorocznego śniegu.

Gość Gość
30 minut temu, Gość Gość napisał:

A ty się uważasz za prawdziwą kobietę? Może nie obrażaj normalnych kobiet i idź się sama jebać z kim popadnie by mieć dzieci zdziro.

Gość hultaj

Poszły stąd śmierdzące su-ki 

Gość Gość
5 minut temu, Gość Gość napisał:

A ty się uważasz za prawdziwą kobietę? Może nie obrażaj normalnych kobiet i idź się sama jebać z kim popadnie by mieć dzieci zdziro.

A czy ja powiedzialam ze chce mieć dzieci? Nie osmieszaj sie prymitywie ze swoimi wnioskami z d...y wyjetymi 😄 pewnie ty z tych co patrzą tylko na własną przyjemność, por.u.cha.ja i pojda, a ze przy okazji kobieta zajdzie w ciążę, to cóż...nie jego problem. Taaa niech zrobi aborcje to się niewygodnego problemu pozbędzie. Co za palant 

Gość hultaj
4 minuty temu, Gość Gość napisał:

A czy ja powiedzialam ze chce mieć dzieci? Nie osmieszaj sie prymitywie ze swoimi wnioskami z d...y wyjetymi 😄 pewnie ty z tych co patrzą tylko na własną przyjemność, por.u.cha.ja i pojda, a ze przy okazji kobieta zajdzie w ciążę, to cóż...nie jego problem. Taaa niech zrobi aborcje to się niewygodnego problemu pozbędzie. Co za palant 

Wypierdalaj ... z forum. szczekasz w internecie, a jesteś deptana przez wszystkich w realu.

Gość hultaj
1 minutę temu, Gość hultaj napisał:

Wypierdalaj ... z forum. szczekasz w internecie, a jesteś deptana przez wszystkich w realu.

Nie podrzywaj się hamie 

Gość hultaj
7 minut temu, Gość Gość napisał:

Poszła stąd ty śmierdzący pasztecie 

Gość hultaj
17 minut temu, Gość hultaj napisał:

Poszła stąd ty śmierdzący pasztecie 

zamknij mordę

Gość Ghggh

Ile tych alimentów masz płacić niby

2 minuty temu, Gość Ghggh napisał:

Ile tych alimentów masz płacić niby

Nikt nic nie ma do płacenia, czytaj ze zrozumieniem xD

Gość hultaj

Baba to do kamieniołomów i nie dawać jeść 

11 minut temu, Gość hultaj napisał:

Baba to do kamieniołomów i nie dawać jeść 

To nie jest temat dla 12-sto latków.

Ciekawe jak będziesz gadał gdy dorośniesz i ci się zachce.

Gość hultaj
4 minuty temu, Kaluui napisał:

To nie jest temat dla 12-sto latków.

Ciekawe jak będziesz gadał gdy dorośniesz i ci się zachce.

Haha chociaż jedna baba mnie rozśmieszyła . Ja do was dostałem obrzydzenia mam wstręt , na wymioty mnie bierze jak widzę babę . Won do szorowania kibli 

Ja przynajmniej nie jestem pusta by chcieć dzieciaka kiedykolwiek, ja przynajmniej mam ambicje, a dzieciakiem bym sobie zmarnowała tylko życie.

Gość hultaj

Poszła do kibli szorować tam są twoje ambicje 

1 minutę temu, Gość hultaj napisał:

Haha chociaż jedna baba mnie rozśmieszyła . Ja do was dostałem obrzydzenia mam wstręt , na wymioty mnie bierze jak widzę babę . Won do szorowania kibli 

Sądząc po tym co piszesz to wychowałeś się na ulicy, bo skoro nie szanujesz kobiet to znaczy, ze nie miałeś matki, a co do sprzątania kibli to 😫🤢🤮 skoro każesz kobietom sprzątać kible i jednocześnie nie żyjesz w towarzystwie kobiet bo się ich brzydzisz, czyli nie sprzątasz kibla swojego w domu, to ja boję się pomyśleć jaki syf masz w mieszkaniu a tym bardziej w kiblu. 

Skoro też wyganiasz kobiety do kamieniołomów to znaczy, ze jesteś nierobem i nieudacznikiem, siedzącym w domu, pobierający zasiłek dla bezrobotnych ...

2 minuty temu, Gość hultaj napisał:

Poszła do kibli szorować tam są twoje ambicje 

Eh.. Ale z ciebie brudas, nie umiesz sobie kibla wyczyścić to innym przydzielasz taką robotę. 

Przykro mi ale mam lepsze ambicje niż to co wymieniłeś, śmierdzielu bez życia i pracy 🙂

Gość hultaj

Wyszczekana sucz . Od sprzątania w domu mam takie głupie śmierdzące baby . Na szacunek trzeba sobie zapracować jesteście wszystkie tajemnice same tylko was tłuc w te głupie gęby zrozumiałaś pusta lalko ? Módl się żebym nie doszedł do władzy bo marny was bab żywot