Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gosc

Kobieta pozywająca faceta o alimenty.

Polecane posty

Gość hultaj

Na zgodę mogę cipulkę Ci wylizać. Co ty na to ? 

11 minut temu, Gość hultaj napisał:

Wyszczekana sucz . Od sprzątania w domu mam takie głupie śmierdzące baby . Na szacunek trzeba sobie zapracować jesteście wszystkie tajemnice same tylko was tłuc w te głupie gęby zrozumiałaś pusta lalko ? Módl się żebym nie doszedł do władzy bo marny was bab żywot 

Jakbym była pusta to bym pisała takie głupoty jak ty. 

Jakbym była lalą to bym się malowała.
"wyszczekana Sucz"? Tak cię wołają na obiad? xD

Ciebie to całe życie tłukli, jak nie ojciec w domu to jeszcze w szkole, pewnie dużo krzywd miałeś w dzieciństwie, albo w sumie nadal masz skoro tak się zachowujesz w necie, a na żywo to tak naprawdę jesteś nikim, cichy spokojny i boisz się wszystkiego, jestes zwykłym szarym człowieczkiem na którego wszyscy plują.

Tutaj taki wyszczekany jesteś i kozaczysz, a na żywo boisz się komukolwiek powiedzieć co myślisz. 

Współczuję wszystkim, którzy się z tobą zadają, ale wątpię, ze kogokolwiek masz ze znajomych bo widać to po tym jak piszesz i co piszesz.

24 minuty temu, Gość hultaj napisał:

Na zgodę mogę cipulkę Ci wylizać. Co ty na to ? 

Wylizać to ty mi możesz odbyt po sraniu, bo tylko do tego się nadajesz.

Gość hultaj

Haha nie mogę że śmiechu wyrobić takie coś jak ty to tylko tłuc w gębę jesteś baba a baby to bez wartości szamba . Umyj cip-sko bo śmierdzi szara myszko kijem przez szmatę nie tknął bym cię sucz-ko 

4 minuty temu, Gość hultaj napisał:

Haha nie mogę że śmiechu wyrobić takie coś jak ty to tylko tłuc w gębę jesteś baba a baby to bez wartości szamba . Umyj cip-sko bo śmierdzi szara myszko kijem przez szmatę nie tknął bym cię sucz-ko 

Przykro mi, ze ci aż tak w życiu nie wychodzi 🤣 do tego, jesteś pusty, tępy i masz ograniczony zasób słów, ciągle się powtarzasz, nudny jesteś. Nie dziwię się że jesteś sam.

Gość hultaj

Wiem że cię pociogam i masz chęć na mnie ale takiego czegoś nie tknę zakompleksiona babo z małymi cyckami . To zdjęcie prawdziwe ? Ale pasztet .

To jak będzie z tym lizaniem cipulki ? 

Przed chwilą, Gość hultaj napisał:

Wiem że cię pociogam i masz chęć na mnie ale takiego czegoś nie tknę zakompleksiona babo z małymi cyckami . To zdjęcie prawdziwe ? Ale pasztet .

To jak będzie z tym lizaniem cipulki ? 

Napisał miss Polonia xD, który pisze jako gość i wstydzi się pokazać swój ryj, skoro ty taki piękny jesteś to pokaż swoje zdjęcie.

Ja zakompleksiona z małymi cyckami? xD Skad ty tę informację wyjąłeś? 

Skończ trollować i korzystaj z ferii póki jeszcze możesz, a pisząc komuś, że jest brzydki i sam nie masz swojego zdjęcia pokazujesz jak bardzo jesteś zakompleksiony, ja akurat kompleksów nie mam, a jak ci się nie podobam to nie musisz patrzeć 🙂

Czekamy na twoje zdjęcie, zobaczymy czy ty jesteś tak piękny skoro oceniasz czyjś wygląd ...eczko.

Radziłabym ci kupić słownik języka polskiego tępaku xD

9 minut temu, Gość hultaj napisał:

"Wiem że cię pociogam"

Radziłabym Ci kupić słownik języka polskiego tępaku, bo pisać nie potrafisz, Nie ma takiego słowa jak "pociogam"

Gość hultaj

No wygrałaś na największą ...kę tu na forum . Suczko takich jak ty to wciągam jedną dziurka od nosa . Baba zawsze będzie głupia baba i twoje miejsce jest tylko w kuchni i kiblu. Okresu przypadkiem nie masz dziwolągu ? Lubisz mnie troszeczkę ? I co z tym lizaniem cipulki będzie paszteciku ? 

Gość hultaj

Ooooooo i jeszcze Rej w paszteciku obudził się 🤣

Gość goszc

jest wygadana uwazaj bo zrobi z ciebie wala:)

Gość hultaj

E tam na próżno tylko szczęka 

Bawią mnie takie przegrywy życiowe, którzy na żywo są nikim 🤣 i jeżdżą po wszystkich w internecie, a na żywo jesteście pomiatani przez innych. Zostałeś zraniony to tak się zachowujesz, oj jak mi przykro. Jak ci życie niemiłe to wiesz co masz zrobić, w sumie i tak do niczego się nie nadajesz nawet kibla nie umiesz po sobie umyć brudasie i nikt za tobą płakał nie będzie. Inteligentny to ty nie jesteś, znasz tak mało słów. Kozaczysz w necie bo jesteś anonimowy. Zapewne zbyt brzydki jesteś by się pokazać. Dzięki za ubaw poczwaro xD

Dnia 4.02.2019 o 06:54, Gość hultaj napisał:

E tam na próżno tylko szczęka 

Zabij się skoro ci nic nie pasuje. Nie będziesz musiał widzieć żadnej kobiety.