Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przykro mi ale

Wiekszosc bab jest strasznie brzydka.

Polecane posty

Gość przykro mi ale

Nawet ekstra ciuchy i profesjonalny makijaz im nie pomoze.Bo sa po prostu brzydkie.

Nie pisze tego zlosliwie i tak,jestem kobieta a nie mezczyzna :)

Gość zdziwiona

No, ale to jest dla Ciebie jakiś problem? Z brzydkimi koleżankami gorzej się Tobie rozmawia? Czy co? Nie rozumiem.

Gość Kielbasiana

ma atake :D

Gość przykro mi ale
Przed chwilą, Gość zdziwiona napisał:

No, ale to jest dla Ciebie jakiś problem? Z brzydkimi koleżankami gorzej się Tobie rozmawia? Czy co? Nie rozumiem.

Absolutnie nie.Smieszy mnie to tylko,jak ktos niezbyt urodziwy probuje sie pocieszyc wmawiajac sobie,albo innym,ze nie ma kobiet brzydkich,sa tylko zaniedbane ;) Niestety malo w tym prawdy.

Gość zdziwiona
3 minuty temu, Gość przykro mi ale napisał:

Absolutnie nie.Smieszy mnie to tylko,jak ktos niezbyt urodziwy probuje sie pocieszyc wmawiajac sobie,albo innym,ze nie ma kobiet brzydkich,sa tylko zaniedbane ;) Niestety malo w tym prawdy.

Myślę, że to nie chodzi o pocieszenie. Wygląd to nie jest jakiś wielki problem. Chyba, że ktoś ma niskie poczucie własnej wartości.

A wiesz co mi się wydaje, że jakby tak porównać niektóre "ładne" dziewczyny z tymi "brzydkimi", ale bez makijażu to mogłoby się okazać, że spora ilość tych "brzydkich" jest ładniejszych od tych "ładnych".

Gość AloHa

Uroda jest subiektywna. Możemy powiedzieć, że ktoś naszym zdaniem jest ładny/brzydki, ale to tylko nasza opinia, a nie fakt. Kanony piękna zależą od czasów i szerokości geograficznej, a także od indywidualnego gustu patrzącego.

Łatwo to widać na przykładzie znanych ludzi; dla kogoś aktorka X jest ucieleśnieniem kobiecego ideału, a dla kogoś innego maszkaronem, który powinien się schować w kącie i nie pokazywać publicznie. Wszystkim się nie dogodzi.

Gość gość

Może nie strasznie brzydka, ale po prostu brzydka :D

Gość Hhhh

Dla mnie tylko kobiety po zabiegach medycyny estetycznej i plastycznej są ładne. Taka bez poprawek to zwykła kobita nic ciekawego. 

Gość druga 29

aha no super, bardzo ciekawa jestem jak wy wyglądacie 😏 albo może lepiej nie...

z reguły jest tak, że jak ktoś sam ma kompleksy to mówi o innych, że mają brzydkie to czy tamto, normalne