Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Monia31

Poradzcie co robić

Polecane posty

Witam wszystkie kobietki...Jestem tutaj nowa i nie bardzo wiem jak zacząć... Może od razu,pomozcie proszę... W marcu 2018 miałam ostatnia iniekcje depo provery, 29października dostałam @ która trwała do 4 listopada, później następna @ była 24-29 listopad, następnie 18-24grudzien i ostatnia @ trwała 10-15 styczeń... Kochalismy się 22.23 i 27 styczeń. Tylko że przy tak nieregularnym cyklu nawet nie potrafię obliczyć dni płodnych i owu.. Pytanie brzmi czy mogę być w ciąży? Jak myślicie?? Bardzo chcemy z mężem kolejne dziecko. Dziś zrobiłam betę i wyniki będą jutro ale nosi mnie z nerwów.. Pomocy 

Gość Gaść

Tak mogłaś zajść w ciążę. 

Gość Gaść

Każdy stosunek bez zabezpieczenia może skutkować ciążą! Jeśli tego nie wiesz to radzę się dokształcić! 

Gość Gosc

Masz wgl jakieś objawy? Ja myślę, ze nie ma co siebie nadzieję robić. 

Gość Gosc

I ogólnie zbyt szybko robiona beta. Nie sadze żeby co kolwiek wyszło. 

Od tygodnia bolą mnie jajniki na zmianę z lekkim pulsowaniem... Wogole mi tak dziwnie jest, śpię już kilka dni pod rząd w dzień co nigdy nie miało miejsca. Jestem nieprzytomna wręcz... Według aplikacji w tel (zgralam dla pomocy w mniej więcej określeniu dni płodnych) powinna @ być wczoraj ale brak... 

Gość Gosc

Mówisz, ze cykl jest nieregularny, więc w jaki sposób aplikacja miałaby wyliczyć kiedy będziesz miała owilacje, a kiedy nie? Ja myślę, ze tak chcesz dziecko, ze sobie je wmawiasz. Jak dla mnie za wcześnie na objawy ciążowe Po tym co pisałaś w jakie dni się kochałaś. I za wcześnie na bete. Już lepiej mogłaś sobie test ciążowy kupić. 

Te aplikacje podają sredni czas... Miałam zrobić test ale byłam z córką u lekarza i przy okazji się dopytalam i dowiedziałam się że właśnie betę lepiej robić niż test w domu.badanie z krwi wykrywa hormon od zero więc bez sensu jest kupować testy które czułość maja od 10 czy 25.

Gość Gosc

No to przekonasz się jutro. 

Gość Gosc

Tak czy siak powodzenia. 

Gość Felicja86

Mnie w staraniach pomógł monitoring cyklu. Kupiłam sobie komputer cyklu myway, który precyzyjnie wyznaczał moje dni płodne. Dziś mam dwójkę dzieci, a komputer wykorzystuje jako naturalną antykoncepcję plus prezerwatywę. Swój komputer kupiłam na stronie naturalnaplodnosc.