Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 09875

Zaczynam stawac sie zazdrosna..

Polecane posty

Gość 09875

Tak jak kiedys  kibicowalam wszystkim, cieszylam sie z ich szczescia i nawet z ukrycia pomagalam by byli szczesliwsi, niczego nie zazdroscilam, a jedynie podziwialam i to byl moj motor napedowy by byc lepsza tak teraz jest na odwrot...nie lubie wiekszosci ludzi,nie pomagam nikomu ani z wlasnej woli ani na niczyją prośbe, a jedynie szkodze i ciesze sie ich nieszczesciem, sama prowokuje cudze tragedie i nie mam wyrzutów.Zaczynam widziec swiat takim jakim jest bez oszukiwania siebie i innych i meczy mnie glupota ludzi ktorzy sie zapieraja czegos choc cos jest jasne jak slonce, to mnie jeszcze bardziej wkurza i nie lubie tej osoby mocniej niz innych, tak samo kiedys smialam sie z takich ludzi szkoda mi ich bylo ale bylam mila tak teraz gardze i nie ukrywam tego, cala patologia; biedna, nieambitna, glupia, brzydka ,dwulicowa itp a jeszcze jak takie smiecie nie znaja miejsca w szeregu i probuja pyskowek ,stawiaja sie na rowni ze mna albo wyzej to niszcze

Gość gość

jak gardzisz wszystkimi to dasz sobie tyłek wylizać lub inne brzydkie fajne rzeczy robić na kogoś ? 

Gość 09875

Co gadasz zboczencu?