Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytam z ciekawości

Pytanie do kobiet które choć raz miały jednorazową przygodę w klubie

Polecane posty

Gość pytam z ciekawości

Jak do tego doszło? Tz specjalnie poszłyście do klubu bo miałyście ochotę na seks czy może alkohol zadziałał? Czemu wolałyście taką jednorazową przygodę w klubie zamiast np poznania kogoś chocby na tinderze również tylko na seks?

Gość pytam z ciekawości

Jestescie anonimowe wiec nie musicie sie wstydzic

Gość Kkmk

Raz jedyny poszłam typowo poszukać kogoś do wydymania. Było to po zawodzie miłosnym. Pomogło, bo o typku, który złamał mi serce przestałam myśleć już na drugi dzień i nigdy więcej do tego nie wróciłam. Później miałam jeszcze dwie takie przygody. Pierwsza z nich jakoś sama się potoczyła, fajnie nam się rozmawiało i spodobalismy się sobie, do tego wiadomo alkohol i poszło. Wyszłam rano i więcej go nie widziałam. Całe szczęście, bo było słabo. Druga to już co innego, bo co miało być przygoda przeszło w krótki romans, z którego nadal się lecze i stwierdziłam, że NIGDY WIĘCEJ. Jednak nie nadaje się do takich rzeczy. 

Gość gość
Przed chwilą, Gość Kkmk napisał:

Raz jedyny poszłam typowo poszukać kogoś do wydymania. Było to po zawodzie miłosnym. Pomogło, bo o typku, który złamał mi serce przestałam myśleć już na drugi dzień i nigdy więcej do tego nie wróciłam. Później miałam jeszcze dwie takie przygody. Pierwsza z nich jakoś sama się potoczyła, fajnie nam się rozmawiało i spodobalismy się sobie, do tego wiadomo alkohol i poszło. Wyszłam rano i więcej go nie widziałam. Całe szczęście, bo było słabo. Druga to już co innego, bo co miało być przygoda przeszło w krótki romans, z którego nadal się lecze i stwierdziłam, że NIGDY WIĘCEJ. Jednak nie nadaje się do takich rzeczy. 

Po którym razie sobie to uzmysłowiłaś?

Gość pytam z ciekawości

Gość Kkmk super, dzięki za odpowiedz. Czekam na więcej wypowiedzi

Gość Kkmk

Po tym ostatnim. 

Gość Ona

Ja nie szukam jednorazowych przygód, raczej krotkotrwalych romansów.  Jak facet mi się podoba i jest na poziomie to staje się dosyć "latwa" :) 

Nie lubię internetowych znajomości. 

Gość see
2 minuty temu, Gość Ona napisał:

Ja nie szukam jednorazowych przygód, raczej krotkotrwalych romansów.  Jak facet mi się podoba i jest na poziomie to staje się dosyć "latwa" 🙂

Nie lubię internetowych znajomości. 

21 minut temu, Gość Kkmk napisał:

Dziewczyny dajcie jakąś radę na jakie cechy zwracać uwagę u kobiet bym nie trafił na takie dziewczyny jak wy?

Gość pytam z ciekawości

see  - Już zaczynasz oceniac? Po co?

Gość Ona

To proste. Brzydkie i nudne. One takich rzeczy nie robią,  nawet z meczami:)

Gość Ona

Z mezami....

Gość Dziewica20
1 minutę temu, Gość Ona napisał:

Już widze jaka Ty jesteś pikna hahaha

Gość Patrycja
1 minutę temu, Gość Ona napisał:

Pudło. Ja jestem ładna mam powodzenie, lubię seks, a mimo to się szanuję, nie traktuję swojego ciała jak śmietnika. 😉

9 minut temu, Gość see napisał:

Dziewczyny dajcie jakąś radę na jakie cechy zwracać uwagę u kobiet bym nie trafił na takie dziewczyny jak wy?

Proste! Nie szukaj dziewczyny w klubach, bo tam każda chodzi po to by się naćpać i zru'chać, mimo, że mówią co innego 😛. Polecam też sprawdzać poziom rozwoju intelektualnego kobiety, im inteligentniejsza tym ma większy szacunek do siebie i większe wymagania od życia i faceta, jak widzisz, że dziewczyna intelektem nie grzeszy, to prawdopodobieństwo, że daje na lewo i prawo jest wysokie. Do tego bardzo cenna wskazówka: kobiety o poglądach lewicowych są znacznie bardziej rozwiązłe niż te o poglądach prawicowych.  😉 

Gość Co ty pierdoIisz
8 minut temu, Gość Patrycja napisał:

Pudło. Ja jestem ładna mam powodzenie, lubię seks, a mimo to się szanuję, nie traktuję swojego ciała jak śmietnika. 😉

Nie ma czegoś takiego jak szacunek do swojego ciała w którym regularnie leje się sperma z innego penisa. 

Gadanie cpuna - ja ćpam tylko sprawdzone narkotyki. 

Gość Ona

Właśnie. Ja mam dosyć wysokie wymagania co do życia. Lubię ten haj jaki daje romans i nie widzę powodu aby sobie tego odmawiać. 

2 minuty temu, Gość Ona napisał:

Właśnie. Ja mam dosyć wysokie wymagania co do życia. Lubię ten haj jaki daje romans i nie widzę powodu aby sobie tego odmawiać. 

Haha 😄 Nawet styl pisowni masz identyczny co dziewczyny z którymi się umawiam 😛

Gość Gosc

Raz poszłam na szybki seks bez zobowiązań w klubie i długo leczylam się na rzeżączkę. Zrobilam to z byle kim i dostalam nauczke. Nigdy wiecej przygodnego seksu. Zdaje sobie sprawe z tego, ze bylam latwa, ale szczerze to przed soba przyznaje. A panny, ktore daja sie pukac jednorazowo i jednoczesnie mowiace o szacunku do siebie, nie ma nic bardziej zenujacego. Same siebie oklamujecie.

Gość Gość

JonnyDaniels,nie okłamuj sam siebie i nas.Jesteś tylko chamskim, zgryźliwym trollem, niewartym uwagi w realu, więc umawianie się z kobietami w pubie pozostaje dla ciebie w sferze niespełnionych marzeń i fantazji.

Gość Cpun
24 minuty temu, Gość Ona napisał:

Wymagania cpuna, ja nie ćpam byle marychy, mnie dopiero kokaina zadowoli. 

Szmaty same tutaj.

Gość Kkmk
32 minuty temu, JonnyDaniels napisał:

Proste! Nie szukaj dziewczyny w klubach, bo tam każda chodzi po to by się naćpać i zru'chać, mimo, że mówią co innego 😛. Polecam też sprawdzać poziom rozwoju intelektualnego kobiety, im inteligentniejsza tym ma większy szacunek do siebie i większe wymagania od życia i faceta, jak widzisz, że dziewczyna intelektem nie grzeszy, to prawdopodobieństwo, że daje na lewo i prawo jest wysokie. Do tego bardzo cenna wskazówka: kobiety o poglądach lewicowych są znacznie bardziej rozwiązłe niż te o poglądach prawicowych.  😉 

Zależy do jakich klubów. Są takie kluby do których idzie się posłuchać naprawdę dobrej muzyki. Ja jestem inteligentna w tradycyjnym tego słowa znaczeniu, ale mam stosunkowo niska, szczególnie jak na kobietę, inteligencję emocjonalną. Czesto też się wyglupiam, bo tak jest zabawnie 😛 ale mam szeroką wiedzę w tematch, które mnie interesują, a nauka nigdy nie sprawiała mi problemow, mimo że unikalam jej jak ognia. Ostatnie się zgadza. 

28 minut temu, Gość Co ty pierdoIisz napisał:

Nie ma czegoś takiego jak szacunek do swojego ciała w którym regularnie leje się sperma z innego penisa. 

Gadanie cpuna - ja ćpam tylko sprawdzone narkotyki. 

Jeszcze żadna sperma się we mnie lała, po pierwsze 😉

Po drugie, az trzy przygody przez 26 lat, no faktycznie co chwilę inny 😁 

Po trzecie weź to pod uwagę, że mogę spokojnie "zaliczyć" więcej facetów w ciągu jednego dnia nie robiąc kompletnie NIC. 

A strzelam, że Ty jesteś jednym z dwóch: albo hipokryta, który uprawiał przygodny seks, ale u kobiet to oczywiście blee, albo prawiczkem, który przypisuje tej czynnosci jakieś niebotyczne znaczenie.

Nie musisz Nas unikać, bo ja od ludzi o tak stereotypowych i mało skomplikowanych procesach myślowych jak Ty, uciekam pierwsza 😉

Gość Kkmk
20 minut temu, Gość Gosc napisał:

Raz poszłam na szybki seks bez zobowiązań w klubie i długo leczylam się na rzeżączkę. Zrobilam to z byle kim i dostalam nauczke. Nigdy wiecej przygodnego seksu. Zdaje sobie sprawe z tego, ze bylam latwa, ale szczerze to przed soba przyznaje. A panny, ktore daja sie pukac jednorazowo i jednoczesnie mowiace o szacunku do siebie, nie ma nic bardziej zenujacego. Same siebie oklamujecie.

A ja uważam, że to indywidualna sprawa. Ja też wyciągnęłam wnioski, że to nie da mnie jednak, ale znam dziewczyny, które lubią seks i mają do tego męskie podejście, podobnie jak istnieja bardzo wrażliwi mężczyźni, dla których przygodny seks jest nie do pomyślenia. Ludzie są różni i różne maja podejście do życia i różnych spraw. Jesteście nudni i zasciankowi, niestety. 

Gość Ja prdl
10 minut temu, Gość Kkmk napisał:

Po drugie, az trzy przygody przez 26 lat, no faktycznie co chwilę inny 😁

No raczej nie ten sam??? Raz się zeszmacisz to jesteś ... i koniec tematu. 

Swojego przyszłego męża zapytaj czy był u prostytutki kiedyś, powie ci ze tak ale tylko 3 razy 🗣

Gość Gosc

Odpycha mnie ta mysl o czyms takim poniewaz nie wiem co to za jeden, poza tym jakos niedobrze mi sie robi na sama mysl. Ogolnie to mi jest ciezko sie zdecydowac na cos wiecej nawet jak kogos znam i jest w porzadku.

Nie wiem wlasnie jak ludzie to robia ze ze nie maja z tym problemu.

Zycie byloby prostsze.

Gość Kkmk
3 minuty temu, Gość Ja prdl napisał:

No raczej nie ten sam??? Raz się zeszmacisz to jesteś ... i koniec tematu. 

Swojego przyszłego męża zapytaj czy był u prostytutki kiedyś, powie ci ze tak ale tylko 3 razy 🗣

To zupełnie dwie różne sprawy przecież. 

Gość gość
1 godzinę temu, Gość Patrycja napisał:

Tyle ze Ty nie szanujesz ciała bo nie jesteś dziewicą.

Gość gość

A co za róznica czy się roochała w związki czy w klubie. Jest taką samą koorwą bez szacunku do własnego ciała.

Gość Jhh
8 minut temu, Gość gość napisał:

Tyle ze Ty nie szanujesz ciała bo nie jesteś dziewicą.

A udaje czysta kobiete ta szmàta

Gość Jko

Polki to corwy 

Gość pytam z ciekawości

Dziewczyny nie przejmujcie się tymi ...ami