Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Goscmalenstwa

Jakie mleko modyfikowane dla noworodka?

Polecane posty

Gość Goscmalenstwa

Na początku kupiłam bebiko ze względu na cenę ale mały miał po nim silne zaparcia. Potem wymieniłam na hipp ale synkowi się strasznie ulewa. Możecie mi doradzić z mlekiem, jakie mleko tolerują wasze noworodki?

Gość Gość

Moja córka świetnie zareagowała na kozie mm. To bez oleju palmowego. 

Gość gość

Zaraz zlecą się kafe-madki i będą cię umoralniały, że jesteś leniwa i wygodnicka, bo podajesz mm. Twój bejbik nie pije mlesia z cysia, więc na bank będzie słabszy i mniej inteligentny niż cysiujące dzidziolki 😂

Gość Gość

Ja jeszcze na piersi ale jak będę przechodziła na mm to albo bebilon profutura czy jakoś tak, to jedyne krowie bez oleju palmowego. Albo na kozie mm. Nawet nie wiedziałam że prawie wszystkie krowie mm zawierają ten palmowy syf. 

Gość Gość
29 minut temu, Gość gość napisał:

Zaraz zlecą się kafe-madki i będą cię umoralniały, że jesteś leniwa i wygodnicka, bo podajesz mm. Twój bejbik nie pije mlesia z cysia, więc na bank będzie słabszy i mniej inteligentny niż cysiujące dzidziolki 😂

:D:D:D

Gość Gość

Przy noworodku to lepiej nie eksperymentuj tak... Zapytaj lekarza pediatry albo chociażby położnej.

Gość Gosc m

Moj maly ma juz 4 miesiace,karmie go piersia ale musze dokarmiac od urodzenia i te wszystkie mleka jakos mu nie podchodza,teraz probujemy nan optipro plus ono nie ma oleju palmowego i jest takie lekkostrawne ale cos tez mu nie podchodzi.A przetestowalam juz chyba wszystkie i chyba wroce do enfamilu to chyba jedno co troche lepiej tolerowal.