Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gośćniepewność

Niepewność

Polecane posty

Mam pewien problem i nie chciałbym tu oceniania tylko rady co zrobić. Moje życie opiera sie głównie na niepewności często nie wiem co jest dla mnie dobre jak postąpić żeby moja decyzja była taka żebym za miesiąc jej nie żałował. Mam można powiedzieć przyjaciela, który niejednokrotnie mówił mi ,że nie jestem mu obojętna, jest bardzo zaradny dobrze się z nim dogadujemy. Co prawda on jest jakiś wielce przystojny( wiem że nie wszystko opiera się na wyglądzie). Poznaje chłopaków dosyć przystojnych z którymi się dogaduje ale potem  okazuja sie dupkami lub po prostu mnie odrzucają. Widać ze przyjaciel stara się o to aby było między nami coś więcej. Powiedziałam mu, że ja nie wiem czy cos czuje do niego więc żeby też nie robił sobie dużej nadzieji. Ale najwieksza obawa jest taka że zwiąże się z nim i nagle kogoś poznam i będzie Bardziej mnie do siebie przyciągał. Co robić??

Gość

Uczucia, to delikatna sprawa i trudno cokolwiek doradzić. Czasem bywa nawet tak, że po latach wspólnego życia ludzie rozstaja się, bo któreś "się zakochało". Trzeba sobie zadać pytanie, czy byłabyś gotowa spędzić z nim całe życie i być wierną nawet wtedy, gdybyś się nagle zakochała w kimś innym. Jeśli nie, to nie ma co zaczynać.