Gość Gość Napisano Wrzesień 1, 2019 Skoro dziewczyny chodzą w obcisłych strojach pokazując kształt pupy, waginy i cycuszków, to dlaczego faceci mieli by tak nie robić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość Napisano Październik 12, 2019 Lubię takie widoki... W obcisłych ubrankach... Mmmm. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 13, 2019 Szkoda, że większość facetów ma za małe, by sie cokolwiek zaznaczało w spodniach czy kąpielówkach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
godverdomme 23 Napisano Październik 13, 2019 Dlatego nie noszę jajogniotów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gosc Napisano Październik 16, 2019 Dnia 13.10.2019 o 19:44, godverdomme napisał: Dlatego nie noszę jajogniotów. Dnia 13.10.2019 o 17:18, Gość gość napisał: Szkoda, że większość facetów ma za małe, by sie cokolwiek zaznaczało w spodniach czy kąpielówkach Tylko wielki instrument jest widoczny w spodniach… I nic go zgniatac nie musi... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość alinka Napisano Listopad 12, 2019 ja tam lubię takie widoki....... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gotb 278 Napisano Sierpień 30, 2021 Są niebezpieczeństwa takiego widocznego zarysu: parę miesięcy temu jakiś chłopak o orientacji nietypowej zaczepił mnie na ulicy, że chciałby pooglądać, pomacać itp. zawartość moich spodni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
werciac555 5 Napisano Sierpień 30, 2021 Hejka myślę, że starczy dobrze dopasować spodnie jeansowe np. żeby wyglądały na grubszy materiał i będzie ok. Na pewno nie można kupować w typie slim, tylko coś co jest bardziej luźne. Duży wybór spodni ma Cross Jeans. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach