Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podaj nazwęę

Ale ten Innacessible był jednak spedalony

Polecane posty

Gość podaj nazwęę

Chodzi mi o ubiór - czerwony oczo/je/bny płaszcz, czerwone buty i jeszcze włosy pomalowane na fioletowo - tak sie ubierał sam pisał.

A tutaj robił z siebie takiego "męskiego" i normalnego, przecież po takim ubiorze to już z daleka widać, że gej. 😂

Gość gość

Akurat nie ukrywał swojej orientacji seksualnej. Nawet coś pisał o swoim facecie. 

Gość podaj nazwęę

Nie chodzi mi o orientację, bo od początku oznajmił ze jest gejem. Ale pisał też, ze ubiera się normalnie, jak typowy heteryk itd. A z tego jak się opisywał - wyjawia się obraz typowego pedzia. 

Gość Antenka

Ngdzie nie pisal, ze ma fioletowe wlosy. Pisal, ze jest brunetem. Fioletowe mial tylko na awatarze. A co do stroju,  to na studiach chodzilam do knajpy dla gejow i les. W naszej szkole bylo to modne :) i wiekszosc facetow ubierala sie normalnie, jeansy, t-shirt, nawet dresiarze byli. To, ze gej mozna bylo poznac po zachowaniu.

Ina sadzac po tym, jak sie wyslawial, byl raczej meskim typem, nie zorientowalbys sie.

Gość Antenka

Zreszta moj szef nosi rozowa koszule i bransoletki z turkusem. A to straszny kobieciarz Casanova, z eks zona, dzieckiem, dziewczyna, kochanka i zarywajacy do wszystkiego, co nosi spodnice.

Gość podaj nazwęę

Przecież In sam pisał kiedyś, że pofarbował się na fiolet. Zdjęcie nie było jego, ale pisał, że miał takie włosy, więc mi tu nie zarzucaj ściemy. I sorry, ale nigdy nie widziałem heteryka w krwisto czerwonym płaszczu 😂 Ani w jakimkolwiek innym rażącym kolorze.

Gość Gość

Nie wiem kim jest ten Inaccessible, ale wielu mężczyzn nosi czerwone ubrania, np. koszule, zwłaszcza jeśli mają ciemne włosy i karnację. A krwistoczerwony to ciemny czerwony, jaskrawa czerwień to strażacka.

Gość qwerty

Pisał zawsze, że ma ciemne włosy. Może raz się ufarbował na imprezę, a ty robisz dym. Od dawna go nie ma, co ci się tak przypomniało?

Gość Mallina

Inaccessible byl bardzo fajny. Uciekl i sie nie pozegnal nawet... ktos wie dlaczego?