Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam już dosyć teściowej dlaczego ona mówi takie rzeczy tragedia

Polecane posty

Gość gość

Wczoraj przyszła teściowa odwiedzić wnuka. Jak przyjdzie to tylko może popatrzeć na małego,nie pozwalam aby wzięła go na ręce/synek ma 5 m-cy/ i jak dotąd nie miała go choć chciała,Ja jestem matką i powiedziałam ze nie.W czasie rozmowy powiedziałam Jej że jestem dumna że mały ma tak wspaniałego ojca a Ja męża/bo to prawda/ mąż był wtedy w pracy..Teściowa odpaliła mi"widzisz jak wychowałam dobrze syna i dlatego masz wspaniałego męża.Też jestem dumna że mi się udało tak dobrze wychować synów"Ma dwóch synów.Fakt ze Jej nie cierpię i nie lubię jak przychodzi zresztą Ja też do niej chodzę bardzo rzadko ,okazjonalnie.Uważam że mimo ze Jej nie cierpię to nie powinna tak mi powiedzieć bo Ja byłam u siebie w domu a nie u niej żeby mi przygadywała.Synowej od drugiego syna nie przygaduje zresztą tamta synowa często do niej dzwoni i odwiedza ,mieszka ponad 100 km dalej ,Ja niedaleko niej ale nie chodzę bo jej nie lubię zresztą mały jak się tylko urodził to nie byłam u niej tylko ona sama przylatuje co 2-3 tyg a Ja wtedy mam już humor z głowy.Jak oceniacie Jej zachowanie?? Ja oceniam negatywnie. Po co ona mówi takie rzeczy? Komu to potrzebne? 

Gość fgkjdfghdfklghdfklghkdf

0/10

Gość Gosc

-0/100

Gość Spox

Ja dam 0,5/10 na zachętę. 

Gość Gosc

No to ja daję 1/10 bo jestem ciekawa jak jeszcze diabeł teściowa znieważyła autorkę.

Gość Znawca

Porzuć trolling, to zdecydowanie nie jest dla ciebie. Umiesz podchwycić chodliwy temat, który wzbudza emocje, ale brakuje ci finezji, lekkości. Za bardzo się starasz i zapominasz, że trzeba subtelnie podchodzić do sprawy. Za bardzo wyolbrzymiasz. Żeby trolling się udał, musisz zacząć od prawdopodobnej sytuacji. Twoja postać została zbudowana na samych stereotypach, dlatego nie jest wiarygodna. Ogólnie myślę, że nie ma nawet podstaw, żeby ćwiczyć i rozwijać trolling. Zostaw to innym, weź się lepiej za kabaret, parodię, tam twój styl będzie bardziej pasował. 

Gość Drugi znawca

Ja też myślę że trolling nie jest dla ciebie. Do tego trzeba pasji, określonych cech charakteru. W tobie tego nie widzę. Wiem, że to będzie trudne, choć myślę, że powinnaś pomyśleć o nowej ścieżce dla siebie. Prowokacje zostaw specjalistom.

Gość Gość

Prawdziwy troll podsyca rozmowę. Odpisuje sobie sam na zadane pytania ale pod innym nickiem. Nie poddawaj się!

Gość Autor

No a jeśli popracuję nad warsztatem? Mogę się bardziej postarać, wiem, że stać mnie na więcej. Nie zrezygnuję tak łatwo. Brak mi doświadczenia, ale szybko się uczę. Proszę dać mi szansę, a obiecuję, że was jeszcze zaskoczę. 

Gość Gosc
6 minut temu, Gość Autor napisał:

No a jeśli popracuję nad warsztatem? Mogę się bardziej postarać, wiem, że stać mnie na więcej. Nie zrezygnuję tak łatwo. Brak mi doświadczenia, ale szybko się uczę. Proszę dać mi szansę, a obiecuję, że was jeszcze zaskoczę. 

To do roboty! 

Gość gość

Zabrakło zwrotu "wywrzeszczałam jej prosto w twarz" jak również próby "wyrywania dziecka z rąk" gdy stanowczo oponowałaś by wydać w jej ręce wnuka. Te dwa zdania znacznie uwiarygodniłyby trolling

Gość Gość

Teściowa powinna zwracać się do Twojego dziecka "no chodź do mamusi" a  mąż powinien na Ciebie krzyczeć, że nie szanujesz jego mamusi. Ponadto teściowa powinna sprezentować wam urządzone mieszkanie a  ty powinnaś płakać, że zaslonki kupiła w złym kolorze. Jak długo czytasz kafe?

Gość Drugi znawca
1 godzinę temu, Gość Autor napisał:

Dobrze trzymam cię za słowo. Tematy z wrednymi teściowymi, mieszkaniami i chciwą rodzinką ostatnio pojawiają się jak grzyby po deszczu. Pomyśl o czymś świeżym. Wierzę w ciebie!

Gość Gość

Polecam tematy o porodzie cc, karmieniu butelką, szczepieniach, 500+ itp. Mały wkład własny a żmije same nakręcą Ci temat.

Gość Uczę się

Teraz lepiej?