Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Teściowa gra że zalezy jej na naszym dobrze ale wiem że kłamie jak ją zdemaskować

Polecane posty

Gość gość

Co wg was powinnam zrobić?  Dzwoni do nas, pyta się czy w czymś nam pomóc, itd. Wg mnie to jest straszne fałszywe, robi to po to aby w naszym zyciu namieszać. Zaraz pojawi się wnuczka której nie chce jej pokazywać na oczy. Jak to ogarnac? 

Gość Gość

Na początek udaj się do dobrego psychiatry.

Gość Gosc

Złośliwa jestes

Gość Iubire

Sprawdź najpierw ile w Tobie fałszu skoro u innych go podejrzewasz tylko dlatego, że po prostu oferują pomoc.

Gość Znawca

Ech, nic nie lepiej. Naprawdę, daruj sobie trolling, bo nie widzę dla ciebie przyszłości w tej branży. Niepotrzebnie trzymasz się stylu, który już wcześniej został skrytykowany przez specjalistów. Odpuść 

Gość Gosc
44 minuty temu, Gość Znawca napisał:

Ech, nic nie lepiej. Naprawdę, daruj sobie trolling, bo nie widzę dla ciebie przyszłości w tej branży. Niepotrzebnie trzymasz się stylu, który już wcześniej został skrytykowany przez specjalistów. Odpuść 

Hahahahahahaha 😄

Gość Gość
2 godziny temu, Gość Znawca napisał:

Wczoraj jeszcze dawałam tobie szansę ale jesteś naprawdę słaba. Po samym tytule wiadomo, że to ty i twoje nieudolne prowo.