Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 garmet

Penilarge opinie

Polecane posty

Go艣膰 garmet

Szukam czego艣 na powi臋kszenie penisa w obwodzie. O ile nie mam problem贸w z d艂ugo艣ci膮 bo jest nawet wiecej ni偶 standard to chcia艂bym powiekszyc nieco cz艂onka w艂a艣nie w obwodzie. Zastanawia艂em si臋 nad tym 艣rodkiem. Czy co艣 takiego mo偶e dzia艂ac?聽

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 krps

Dobry 艣rodek, kilka centymetr贸w powinene艣 zyska膰. Dzia艂a co jest najwa偶niejsze. Jest troch臋 dro偶szy od podobnych lek贸w ale jest skuteczniejszy. U mnie nie ma 偶adnych nieprzyjemnych skutk贸w ubocznych, ale dobrze jest zapozna膰 si臋 z ulotk膮 i pami臋ta膰, 偶e to lek. No i trzeba brac regularnie bo tylko tak b臋dzie efekt.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 garmet

Ale jakie艣 konkrety? Bo jeszcze zastanawiam si臋 nad powiekszaniem kwasem hialuronowym.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 krps

Serio dasz si臋 tak sk艂u膰? No to szacun, bo sam w 偶yciu bym si臋 na co艣 takiego nie wybra艂. Gdzies tam czyta艂em,ze w gabinetach lekarze robi膮 takie ostrzykni臋cia ale po pierwsze to jest to bardzo drogie, po drugie to efekt jest bardzo kiepski, bo mo偶esz w taki spos贸b powiekszy膰 cz艂onka co najwy偶ej na 6 miesi臋cy, a mnie osobiscie by to nie urz膮dza艂o bo jestem zdania, ze jak juz powi臋ksza膰 penisa to jednak na troch臋 d艂u偶ej. Penilarge bra艂em jakies p贸l roku temu i jak na razie nic sie nie zmniejsza. CO do powiekszania na d艂ugos膰 to zyska艂em jakie艣 3 cm.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Oktan

Kupuj 艣mia艂o.Bra艂em na pocz膮tku penixen, efektu nie by艂o. Potem dla por贸wnania wypr贸bowa艂em sobie penilarge i efekt o wiele lepszy!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 garmet

Bo jeszcze zastanawia艂em si臋 nad tym aby kupi膰 sobie pompk臋 albo stosowa膰 pompk臋 plus dodatkowo jeszcze tabletki. My艣licie, 偶e to jeszcze poprawi艂oby efekty?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 m艂ody

heh jesli chcesz sie dowiedzie膰 czy naprawde chcesz to kupic czy nie to wbij cos w stylu "penilarge samit" w google a zobaczysz...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Michnor

W艂a艣nie jestem po kuracji tabletkami plus 偶el. Nie wiem czy sam 偶el dzia艂a ale tabletki rzeczywi艣cie powi臋kszaj膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰

S艂uchajcie czy rzeczywi艣膰ie dobrze jest stosowa膰 偶el aby zapobiega膰 rost臋pom czy to jedynie jaka艣 艣ciema? Tak aby kupic

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 maseratttti

Ja u偶ywa艂em i tabletek i 偶elu przez 3 miesi膮ce, 偶adnych rozst臋p贸w nie mia艂em.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 klemensmrt

S艂uchajcie bior臋 te tabletki ju偶 1 miesi膮c ale nie widz臋 efekt贸w. Dodam, ze bior臋 dwie tabletki, jedna rano, druga po po艂udniu. Ile jeszcze musz臋 czeka膰 abym zobaczy艂 efekty powi臋kszania?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 warecki

W pierwszym miesi膮cu nie zobaczysz efekt贸w przy 偶adnych tabletkach. Za wcze艣nie. Po efekty trzeba czeka膰 przynajmniej 3 miesi膮ce.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Marcin

Zawsze mia艂em ma艂e przyrodzenie i dlatego zdecydowa艂em si臋 na zabieg jego powi臋kszenia. Zabieg robi艂 mi dr dr Smole艅skiego w w Bona Dea w Krakowie i polecam. Wykona艂 wszystko prawid艂owo , nie by艂o zadnych komplikacji i mam teraz o wiele wi臋kszego.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pisiar

Panowie czy warto jest dokupi膰 do tabletek Penilarge jeszcze 偶el z serii? Bo powa偶nie zastanawiam si臋 nad kupracj膮 ale nie wiem ju偶 czy iwnestowa膰 w ten 偶el czy te偶 nie. Jak doradzicie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 marsi

Poczytaj sobie na temat sk艂膮du, opinie itd. Na jednych zadzia艂a lepiej na innych s艂abiej. W du偶ym skr贸cie zawiera on takie sk艂adniki jak L-Arginina kt贸ry wp艂ywa na powiekszenie obj臋to艣ci w cia艂ach jamistych. Powi臋kszenie jest minimalne, ale je偶eli nast膮pi we wszystkich to mo偶na w ten spos贸b uzyska膰 do kilku cm. Tylko trzeba bra膰 regularnie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pisiar

No to to wiem. Ale chodzi mi tutaj o konkrety;/ Czy kupowa膰 sobie same tabletki czy jeszcze dokupi膰 do nich zel (tani nie jest w ko艅cu)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 marsi

Jak masz nadmiarow膮 got贸wk臋, to oczywi艣cie mo偶esz dokupi膰 jeszcze 偶el, kt贸ry przy艣piesza ca艂y proces.

Udost臋pnij ten post