Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maja

Chłopak mnie zostawił

Polecane posty

Gość Maja

Witam. Chłopak mnie zostawił po roku  związku. Zostawił z takiego powodu bo mialam (kolege, przyjaciela) nie mam za bardzo znajomych. Duzo razy mnie odstawial na bok dla kolegow chodzil na mecze, boisko do barow jeździł z nimi itp. A ja mialam tylko tego jednego koelge z którym moglam spedzac czas, miedzy moim kolega a mna mamy wyjasnione ze to przyjazn bo on mi sie nawet nie podoba, ale moj chłopak twierdzil ze on mnie kochal co w ogóle jest bzdura. Jezdzil za nim bil sie znim grozil mu kazal usunąć kontakt zebym z nim nie psiala i robilam to dla niego. Ale pewnego dnia znowu odstawil mnie na bok dla kolegów i moj koelga napisal znowu do mnie. To wszystko ciaglo sie przez prawie rok. Za kazdym razem mowilam mu ze nic nas nie laczy ale on nie rozumial. Bardzo go kocham ale on zerwal ze mna wypisuje do niego codziennie chcialabym zbeysmy byli znowu razem ale on nie chce, powiedzial ze juz nic nie czuje przez to ze spotykalam sie z kolega w co ciezko mi uwierzyc , powiedział ze nie widzi ze mna przyszlosci :( jak sie z tym pogodzic , nie wiem czy mam siebie obwiniac czy to jest moja wina pomocy :( 

Gość druga 29

Nigdy nie siedź z facetem, który w jakikolwiek sposób Cię ogranicza, tak robią tylko zakompleksieni frustraci. Masz prawo mieć tylu kolegów ile zechcesz i jemu nic do tego.