Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość

Weronika Książkiewicz utyła na obozie Lewej buahahaaa

Polecane posty

Gość Gość

Przytyła 2 kg pomimo ćwiczeń i regularnych zdrowych posiłków by ann :D:D:D piękną reklamę jej zrobiła mówiąc o tym w mediach.

Gość Gość

Przytyla na wadze, a w obwodach? Bo może miała mało mięśni,  które są ciężkie i więcej lekkiego tłuszczu.  

Gość Gość
1 godzinę temu, Gość Gość napisał:

Przytyla na wadze, a w obwodach? Bo może miała mało mięśni,  które są ciężkie i więcej lekkiego tłuszczu.  

Tak, jasne , w tydzień przybyło jej 2 kg mięśni. Puknij się w głowę. Wiesz ile trzeba zasuwać aby przybyło ci 2 kg tkanki mięśniowej?

Gość Wera

I dobrze wygladala niezdrowo wczesniej

Gość gość
10 minut temu, Gość Gość napisał:

Tak, jasne , w tydzień przybyło jej 2 kg mięśni. Puknij się w głowę. Wiesz ile trzeba zasuwać aby przybyło ci 2 kg tkanki mięśniowej?

A gdzie napisałaś, że w tydzień? I jak w tydzień, to to też nie jest tłuszcz, bo w tydzień 2 kg nie przybędą tak samo. Ot, zatrzymywanie wody (a można się go np. dorobić... pijąc za mało w czasie treningów - organizm oszczędza, co dostaje).

Gość Aka

Waga wadze nierówna, ważny jest procent tkanki tłuszczowej. Jesteśmy z moją mama podobnego wzrostu, ważymy obie 62-63kg i ja noszę rozmiar 38-40, a mama 44.

Gość Gosc

Może dostała okres i zebrała jej się woda. Poza tym moze jej waga jak moja waha się +-3kg nawet w ciągu weekendu, w zależności co zjem i ile sie ruszam.Może dostała okres i zebrała jej się woda. Poza tym moze jej waga jak moja waha się +-3kg nawet w ciągu weekendu, w zależności co zjem i ile sie ruszam.

Gość Gość
1 godzinę temu, Gość gość napisał:

A gdzie napisałaś, że w tydzień? I jak w tydzień, to to też nie jest tłuszcz, bo w tydzień 2 kg nie przybędą tak samo. Ot, zatrzymywanie wody (a można się go np. dorobić... pijąc za mało w czasie treningów - organizm oszczędza, co dostaje).

No to już wiesz, ze w tydzień, ale widzę, za nadal próbujesz zaklinać rzeczywistość. Za mało wody podczas treningu? To co to za trenerka, które nie pilnuje odpowiedniego nawadniania organizmu? Daj spokój, goowno dają te jej obozy. Oczywiście goowno uczestniczkom, a lewej hajs. Z resztą te jej kulki mocy są mocno kaloryczne, więc jeśli nimi faszerowała uczestniczki, to nie dziwne, ze tyją. Dba aby żadna nie wyglądała lepiej od niej, co jest nietrudne, bo ona sama taka kluska ulana.

Gość Gość
49 minut temu, Gość Aka napisał:

Waga wadze nierówna, ważny jest procent tkanki tłuszczowej. Jesteśmy z moją mama podobnego wzrostu, ważymy obie 62-63kg i ja noszę rozmiar 38-40, a mama 44.

O jesssu, o czym ty bredzisz? Autorce chodzi o to, że te obozy to nabijanie kasy, a efektów brak. Skoro cały tydzień ćwiczysz, jesz zdrowo, dietetycznie i regularnie, to nie ma opcji żeby przytyć. W najgorszym wypadku waga pozostanie bez zmian, bo przez tydzień nie przybędzie tyle mięśni aby było to widoczne na wadze, a już na pewno nie 2 kg. Więc widać żarcie lewandowskiej jest tuczące

Gość Gość

Ktoś Ci każe jeździć na te obozy i kupować kulki mocy?

Mam swoją wiedzę i wykształcenie kierunkowe, żeby lepiej dbać o swoje ciało i organizm, ale nie szczuję innych.

Ps. Nie da się PRZYTYĆ w tydzień.

Gość Gość

xxxxxxxxxxxxxxxx

Choć nie jestem tą do ktorej piszesz to spytam czy jesteś głupia?

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

xxxxxxxxxxxxxxxx

Choć nie jestem tą do ktorej piszesz to spytam czy jesteś głupia?

2 kg się nie da w takim znaczeniu jak myślisz. 

Gość Gość
20 minut temu, Gość Gość napisał:

Mam swoją wiedzę i wykształcenie kierunkowe, żeby lepiej dbać o swoje ciało i organizm, ale nie szczuję innych.

Wystarczy, że będziesz jeść 1000 kcal dziennie więcej i już w ciągu tygodnia masz kilo do przodu. Nie wypowiadaj się, bo niezbyt mądra jesteś jak widać

Gość Gość
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

2 kg się nie da w takim znaczeniu jak myślisz. 

nie kompromituj się, serio

Gość Gość ewa
23 minuty temu, Gość Gość napisał:

Hmmmm...to tak jakbyś napisała, ze nie da się schudnąć w tydzień.

Gość Gość

nie kompromituj się, serio

I vice versa. Stracisz lub przybędzie Ci na wadze. To nie przytyć, ani schudnąć.

Gość Gość
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

I vice versa. Stracisz lub przybędzie Ci na wadze. To nie przytyć, ani schudnąć.

jednak głupia jesteś. stracisz lub przybędziesz na wadze w momencie utraty lub nadmiaru wody w organiźmie.w przeciwnym wypadku tyjesz lub chudniesz.

Gość Gość

stracisz lub przybędziesz na wadze w momencie utraty lub nadmiaru wody w organiźmie.w przeciwnym wypadku tyjesz lub chudniesz.

Jesteś w błędzie. Nie jest to jednak moja sprawa.

Do przytyków personalnych nie będę się odnosić.

Gość Gość
14 minut temu, Gość Gość napisał:

Jesteś w błędzie. Nie jest to jednak moja sprawa.

Do przytyków personalnych nie będę się odnosić.

Słucham, oświeć mnie. Oczywiście jeśli potrafisz 

Gość Gość

Co to za brednie, że mięśnie ważą więcej niż tłuszcz?

Gość Gość
Dnia 8.02.2019 o 12:48, Gość Gość napisał:

Da się! Żeby przytyć 1kg, wystarczy nie spalić 7-9 tys kilokalorii. A to jest 1kg slonecznika. 

Gość Gość
3 godziny temu, Gość Gość napisał:

Patrzysz na objętość. Kg tłuszczu jest rozmiarów bodajże półtorakilometrowy butelki wody, a widziałaś jak wygląda kg mięsa prawda? 

Gość Gość
3 godziny temu, Gość Gość napisał:

Patrzysz na objętość. Kg tłuszczu jest rozmiarów bodajże półtorakilometrowy butelki wody, a widziałaś jak wygląda kg mięsa prawda? 

Ja o wadze, a ty o objętości...Nie musisz mi tłumaczyć co ma większą objętość. W tym temacie chodzi o wagę 

Gość alka

I dobrze. Powinna przytyć jeszcze z 7kg, bo wygląda okropnie przy tych rysach twarzy. Kiedyś wyglądała smukle ale miała ładną buzię, dziewczęcą. Teraz worek kości i kanciasta gęba. Ma twarz jak karykatura konia.

Gość gość
13 godzin temu, Gość Gość napisał:

Ja o wadze, a ty o objętości...Nie musisz mi tłumaczyć co ma większą objętość. W tym temacie chodzi o wagę 

Ale ja ci tłumaczę skąd się wzięło powiedzenie, że mięśnie ważą więcej. Litr mięsa waży więcej niż litr tłuszczu. Kilogram mięśni na ciele ciężko zauważyć, natomiast kg tłuszczu już tak. To tak jak z dowcipem, co jest cięższe kg gwoździ, czy kg pierza. No ważą tyle samo. Taak? To spróbuj sobie zrzucić na stopę kg gwoździ.

Gość Gość
46 minut temu, Gość gość napisał:

Ale ja ci tłumaczę skąd się wzięło powiedzenie, że mięśnie ważą więcej. Litr mięsa waży więcej niż litr tłuszczu. Kilogram mięśni na ciele ciężko zauważyć, natomiast kg tłuszczu już tak. To tak jak z dowcipem, co jest cięższe kg gwoździ, czy kg pierza. No ważą tyle samo. Taak? To spróbuj sobie zrzucić na stopę kg gwoździ.

A kto cie prosił o tłumaczenie czegokolwiek? Poza tym, powiedzenia mnie nie interesują, tylko fakty. A fakt jest taki, ze kilo to kilo, i choćby nie wiem co, waga  nie kłamie.

Gość Lilll
22 godziny temu, Gość Gość napisał:

Ja pier... ale beton jestes. Idz do sklepu i poproś o kg słoniny i kg polędwicy. Zobaczysz czego objętościowo jest więcej. 

Gość Gość
1 godzinę temu, Gość Lilll napisał:

Ja pier... ale beton jestes. Idz do sklepu i poproś o kg słoniny i kg polędwicy. Zobaczysz czego objętościowo jest więcej. 

Chooy z tą objętością. Chodzi o wagę.To kg i to kg, a które ma jaką objętość, to już inna bajka, betonie.

Gość Lilllll

1 godzinę temu, Gość Gość napisał:

Chooy z tą objętością. Chodzi o wagę.To kg i to kg, a które ma jaką objętość, to już inna bajka, betonie.

Doprawdy chooy z objętością? No tak lepiej mieć chooyowe ciało otłuszczone i ważyć 52 kg niż same mięśnie 4% tkanki tłuszczowej i ważyć 55 😂 betonie. Zanim zaczelam intensywnie trenować ważyłam właśnie 52 kg i nosiłam 38. Po 2 latach siłowni i tajboksu wazę 55 i nosze 34/36. No ale chooy z objętością 😂