Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Blanka

Co wybrać dla chłopaka na walentynki?

Polecane posty

Gość Blanka

Wiem, że zaraz się posypie fala, ale zbliżąja się walentynki i chciałabym chłopakowi kupić jakić prezent, z którego mógłby korzystać na co dzień. Zastanawiałam się nad zegarkiem, ale ma ich chyba z 3-4, więc nie wiem czy jest sens. Macie może jakiś pomysł co wybrać, albo co wy wybrałyście dla swoich partnerów?

Gość Ankaa

Jeśli ma to być cos na co dzień i nie ma to być zegarek, to może jakiegoś smartbanda? Zegarki mógłby nosić na jakieś specjalne okazje, a na co dzień miałby poręczne urządzenie.

Smartbandy są fajne, ale jeśli to ma być na prezent, to może lepiej już coś konkretnego wybrać. Jeśli lubi sport, to może jakąś sportową opaskę? Nie znam się na tym, ale sama jak wybierałam prezent dla swojego, to koleżanka z pracy doradziła mi własnie zakup smartbandu, albo już sportowego smartwatcha. Na Matrix Media widziałam, że z okazji walentynek mają fajną promocję na Samsung Galaxy Gear Fit 2.Możesz kupić i dla niego i dla siebie opaskę 😉 

Gość Ana

My nie kupujemy sobie mega drogich prezentów na Walentynki, a zegarek symbolizuje rozstanie. Kupiłam mydełko ręcznie robione, czekoladę, świeczki, płyn truskawkowy do kąpieli, wszystko landrynkowo różowe, a najzabawniejsze, że mój chłopak się ucieszy. Wątpię, by Twój też 😄
Ja bym na Twoim miejscu wybrała jakiś personalizowany prezent, ale na to z kolei trochę późno.

Gość Roonie

Samsung ma całkiem spory wybór opasek sportowych. Ten Gear Fit 2 ładnie się nawet prezentuje, ale może troszkę dołożyć i wybrać już tą wersję Pro?