Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dagmara

Suszarka do usypiania

Polecane posty

Gość Dagmara

Moj 4 msc syn zasypia i śpi w nocy tylko przy dźwięku prawdziwej suszarki. Kiedy tylko ja wyłączę - budzi sie. Sęk w tym, że moja suszarka jest strasznie głośna i budzi innych domowników. Dlatego poszukuje suszarki, ktora 1. Jest cicha 2. Ma funkcję zimnego nawiewu (ponieważ chodzi kilka h pod rząd i nie chce zeby sie przegrzewała czy tez generowała kosmiczne rachunki za prąd).

Czy któraś forumowiczka mogłaby polecić suszarkę, ktora spełniałaby powyższe wymagania?

Dodam, ze na własna reke robiłam juz research w internatach i w sklepach AGD i nic odpowiedniego nie udało mi sie znaleść, dlatego szukam pomocy tutaj :)

Gość Gosc

Kup szumisia. Dla dziecka bedIe idealny, a innym domownikom nie bedzie przeszkadzal. Ma czujnik i sie sam wlacza jak dziecko placze.

Gość Dagmara
2 godziny temu, Gość Gosc napisał:

Kup szumisia. Dla dziecka bedIe idealny, a innym domownikom nie bedzie przeszkadzal. Ma czujnik i sie sam wlacza jak dziecko placze.

Próbowałam i niestety nie działa :( mały akceptuje jedynie suszarkę 

Gość Gość

Nie możesz ściągnąć aplikacji do usypiania dzieci? Mas odgłosy suserki, pralki, pociągu, lasu, morza etc

Gość Ola
1 godzinę temu, Gość Gość napisał:

Nie możesz ściągnąć aplikacji do usypiania dzieci? Mas odgłosy suserki, pralki, pociągu, lasu, morza etc

Tak jak napisałam w moim pierwszym poście syn spi tylko przy dźwięku prawdziwej suszarki. Puszczanie dziwieku z tel czy komputera nie działa. Próbowałam nawet profesjonalnych głośników stereo i niestety tez nic to nie dało 

Gość Gosc

Hmmm a nie da rady w sklepie sprawdzić, czy jest głośna? Ja mam jakąś babyliss zwykłą i jest cicha. Czasami mialam włączona 2 3 godziny też do spania dziecka, ale nie codziennie. Nie boisz się, że już tak zostanie małemu i będzie miał 2 lata i nadal będzie suszarka? 

Gość Gość
24 minuty temu, Gość Ola napisał:

Tak jak napisałam w moim pierwszym poście syn spi tylko przy dźwięku prawdziwej suszarki. Puszczanie dziwieku z tel czy komputera nie działa. Próbowałam nawet profesjonalnych głośników stereo i niestety tez nic to nie dało 

No to sorry. Wyśpisz się dopiero po...wiesz kiedy :classic_laugh:

Gość nazwa

a próbowalaś z szumem z radia pomiędzy stacjami?może to pomoże i o ile taniej:) a tak swoją drogą, to super, że  masz sposób, żeby dziecko wogóle spało, bo na moją córcie  7msc nie działa kompletnie nic! budzi sie co 40-60 min przez całą noc, żadne szumy nie pomagają

Gość Sas

Kobieto! Włącz dźwięk suszebia na youtube i niech szumi. Jesli masz xperie to jest aplikacja umozliwiajaca wylaczenie ekranu a youtube gra w tle. Ja to stosuje. Wiem, ze piszesz tylko o prawdziwej suszarce ale musisz go jakos przestawic bo sie wykonczysz

Gość Gość

A spróbuj może włączyć prawdziwa suszarkę a jak dobrze już zaśnie to dźwięk suszarki z YouTube? Może się nie zorientuje 🙂

Gość marawstala

Dziwne sa te obecne dzieci... : )