Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawiczek35

Niewyrabiam nerwowo z powodu negatywnego traktowania seksualnego mezczyzn

Polecane posty

Gość prawiczek35

u płci kobiecej seks jest na wyciagniecie reki(chyba że mam zle obserwacje), do tego prostytucja dla kobiet to żaden problem - zawsze sie znajdzie jakis chetny, który postawi drinka, albo zapłaci z pół tysiąca za seks kobiecie. Własciwie to powszechne, że kazda kobieta sie prostytuuje, bo nawet obserwujac spontaniczne zachowania seksualne lub inaczej przygodne seksy, to strona męska zawzse jakieś tam ponosiła koszty np chłopaki organizowali impreze i np kupowali alkohol - ZAWSZE STRONA MESKA w jakims sensie sponsorowała STRONE KOBIECA

Gość prawiczek35

dlaczego nikt nie odpisal?

Gość Kamil

Wynika to z tego, ze mężczyźni są w dzisiejszych czasach strasznie cipowaci, nadskakują kobietom, czują się od nich gorsi, czują, że muszą na nie zasłużyć itd. Kreują to media, społeczeństwo. Rzeczywiście kobiety mają seks na wyciągniecie ręki. Faceci próbują kobiety przekupić, żeby sie im przypodobać stawiają drinki, kupują kwiaty itp. Kobietom na strefie logicznej się to bardzo podoba. Kto nie chciałby zeby stawiano mu drinki, płacono za taksówke, ale na poziomie emocjonalnym gardzą takim facetem

3 godziny temu, Gość prawiczek35 napisał:

dlaczego nikt nie odpisal?

Bo pitolisz od rzeczy 😎🤣😂 

Gość prawiczek35
3 godziny temu, Skromna Ja napisał:

jak bym pisal takie rzeczy komus kto pisze do rzeczy, to bym sie wstydzil pokazywac twarz

Gość prawiczek35
12 godzin temu, Skromna Ja napisał:

jestes typową kobietą która posluguje sie klamstwami i innymi krzywymi ruchami, jesli cos jej nie pasuje. Dziwi mnie tylko to pozbawienie wstydu twoiej plci, bo twoja płec przeważnie taka mądra jest, żeby obsmiewac na rozne sposoby, bo cos jest nie interesowne, albo kłuje

Gość prawiczek35

Przyjmuję do japy tłuste balasy

Dnia 8.02.2019 o 15:17, Gość prawiczek35 napisał:

u płci kobiecej seks jest na wyciagniecie reki(chyba że mam zle obserwacje), do tego prostytucja dla kobiet to żaden problem - zawsze sie znajdzie jakis chetny, który postawi drinka, albo zapłaci z pół tysiąca za seks kobiecie. Własciwie to powszechne, że kazda kobieta sie prostytuuje, bo nawet obserwujac spontaniczne zachowania seksualne lub inaczej przygodne seksy, to strona męska zawzse jakieś tam ponosiła koszty np chłopaki organizowali impreze i np kupowali alkohol - ZAWSZE STRONA MESKA w jakims sensie sponsorowała STRONE KOBIECA

Jesteś pewnie nieśmiałym zakompleksionym facetem stąd takie przemyślenia

Gość Kamil

Uspokoj się Chlopie. Nienawidzisz kobiet. Rzeczywiście mają często wiele negatywnych cech, ale mają też pozytywne

Gość prawiczek35
5 godzin temu, sabaryta napisał:

Jesteś pewnie nieśmiałym zakompleksionym facetem stąd takie przemyślenia

a co ma niesmialosc do tematu? przeciez niesmialym mozna byc, ale to pewien czas, a nawet sie mozna stac bardzo odwaznym, jesli niesmialosc była przyczyną niepowodzeń. Tylko, ze temat nie opisuje niepowodzeń.

Nie podszywaj sie podemnie glupia gamoniu za to ze napisalem, ze dostalem nerwicy, że seksualnosc kobieca jest właściwie 180st odwrotnie traktowana od meskiej.

2 godziny temu, Gość prawiczek35 napisał:

a co ma niesmialosc do tematu? przeciez niesmialym mozna byc, ale to pewien czas, a nawet sie mozna stac bardzo odwaznym, jesli niesmialosc była przyczyną niepowodzeń. Tylko, ze temat nie opisuje niepowodzeń.

Nie podszywaj sie podemnie glupia gamoniu za to ze napisalem, ze dostalem nerwicy, że seksualnosc kobieca jest właściwie 180st odwrotnie traktowana od meskiej.

Czegoś tu  nie rozumiem - gdzie się podszywam pod twoje zdanie?

Myślę , że twoje problemy rozwiąże tylko seksuolog kub psychiatra

Gość prawiczek35
2 godziny temu, sabaryta napisał:

Czegoś tu  nie rozumiem - gdzie się podszywam pod twoje zdanie?

Myślę , że twoje problemy rozwiąże tylko seksuolog kub psychiatra

nie widzisz tego postu podszytego nie twojego ??:) Seksuolog ani psychiatra tez mi nie rozwiaze problemow, bo wiem co oni maja do powiedzenia, nic

23 minuty temu, Gość prawiczek35 napisał:

nie widzisz tego postu podszytego nie twojego ??:) Seksuolog ani psychiatra tez mi nie rozwiaze problemow, bo wiem co oni maja do powiedzenia, nic

Ja bym jednak na Twoim miejscu się udała do jednego i drugiego.

Gość obłudnik
24 minuty temu, wadera69 napisał:

Ja bym to tak zostawił, a co niech se będzie

Gość prawiczek35
14 godzin temu, wadera69 napisał:

ale przecież napisalem że wizyta u psychiatry lub seksuologa nic nie daje pustaczko, to po co to powtarzasz?

Dodam że tylko czasem nie wyrabiam nerwowo, że traktowanie seksualności męskiej jest nie przyjazne, a kobiecej przyjazne np wchodząc na serwis towarzyski czy erotyczny, serwis zainsynuował opis dla mężczyzny w stylu: "Mam stały dochód..." i dalej cos w podobie.

Czasem to olewam. 

Moze tak jest bo mężczyzn jest 116 na 100 kobiet ?

Gość dobrze ci tak

Nigdy nie zaru/chasz. Pogódź się z tym nieudaczniku.

Gość Aaa

Jest popyt, to i podaż się pojawia. To mężczyznom tak zależy na seksie, że się gimnastykuja, płacą, nadskakuja itp. Gdyby faceci nie byli takimi zwierzętami, to i prostytucja by wyginela. 

Gość Ononon

Bo kobietom na seksie nie zalezy. Je jedynie narzędziem do osiągnięcia swoich potrzeb. Płacą tyłkiem za usługi.

Gość prawiczek35
1 godzinę temu, Gość Ononon napisał:

Bo kobietom na seksie nie zalezy. Je jedynie narzędziem do osiągnięcia swoich potrzeb. Płacą tyłkiem za usługi.

to czego sie gupku wierzgają i rumienią

Gość prawiczek35
4 godziny temu, Gość dobrze ci tak napisał:

Nigdy nie zaru/chasz. Pogódź się z tym nieudaczniku.

a ty bedziesz miec wypadek i nie bedzie mi szkoda - taka prawda, sama chcialas nieudacznico.

Gość Też prawiczek

Kurcze, dlaczego krytykujecie autora. Przecież on właśnie prawdę napisał. Kobiety mają seks na wyciągnięcie ręki. Wystarczy, że da ogłoszenie nawet tutaj i znajdzie chętnych facetów na seks bez problemu. Dlaczego dziewczyny tak nie lgną do facetów, dlaczego nie zabiegają same o nas? Czy kiedykolwiek jakaś laska sama zaproponowała chłopakowi seks? Nigdy. A niby też potrzebują seksu... A jak facet jest brzydki, to już w ogóle większa szansa, że umrze niż porucha. Taka jest smutna prawda niestety.

Gość prawiczek35
3 godziny temu, Gość Też prawiczek napisał:

Dlaczego dziewczyny tak nie lgną do facetów, dlaczego nie zabiegają same o nas? Czy kiedykolwiek jakaś laska sama zaproponowała chłopakowi seks?

chyba że na czatach kamerkowych jakaś małolata, ale to tylko formie kamerki

Gość przegość
4 godziny temu, Gość Też prawiczek napisał:

Czy kiedykolwiek jakaś laska sama zaproponowała chłopakowi seks?

Wychodzisz z błędnego założenia, że po ulicach krążą napalone kobiety i tylko patrzą komu y tu seks zaproponować.

Otóż jesteś matołem, bo kobiety nie są napalone, dopóki ktoś ich nie rozpali (pomijam przypadki po alkoholu i w ten jeden jedyny dzień  w miesiącu gdy jajeczkują i poziom hormonów je roznosi - ale nawet wtedy zainteresowanie jest ściśle ukierunkowane, ma przeważnie konkretne imię i zespół cech).

A zatem, chodzą po ulicach i czekają aż je ktoś rozpali. I tu większość matołów widzi oczyma wyobraźni cudowne środki typu hiszpańska mucha o natychmiastowym efekcie działania, lub też dziewoje rozkładające nogi pod wpływem ich uroku. Niestety kobiety podnieca zupełnie nie to co facetom siedzi w głowie i każdy matoł polegnie z kretesem.

A zatem co podnieca kobiety:

1. związki

Nie musi być przystojny - ważne żeby był jak tatuś: utrzymał, pogłaskał po główce, rozbawił i miał dużo czasu by ją zabawiać (niestety imprezy z kolegami odpadają, bo to za dużo czasu pochłania)

2. związki

mogą być nawet godzinne, ba nawet 10-minutowe pod drzewem w parku, ale muszą być związki

3. związki

jak nie masz na celu zabawić na dłużej, to zapomnij o ruchaniu. Ma być dużo uczuć i emocji i pamiętaj że awantura i płacz to największy rezerwuar emocji więc się bez nich obejść nie może. Ma być uczuciowo i dramatycznie.

Nie ma związku - nie p00ruchasz.

Gość prawiczek35
12 godzin temu, Gość przegość napisał:

Wychodzisz z błędnego założenia, że po ulicach krążą napalone kobiety i tylko patrzą komu y tu seks zaproponować.

matole, przecież napisał, ze nie słyszał że jakas laska sama zaproponowala chlopakowi sex.

ważne żeby był jak tatuś: utrzymał, pogłaskał po główce, rozbawił i miał dużo czasu by ją zabawiać (niestety imprezy z kolegami odpadają, bo to za dużo czasu pochłania)

masz racje, babska szukaja tatusiów jedynie.

Nie ma związku - nie p00ruchasz.

masz racje, babska szukają związków dla p00ruchania

Facet jest stworzony po to , aby min zdobywać- w tym kobiety- a płaczące ślamazary narzekają, że kobiety nie rzucają się na niego i nie oferują seksu

Gość prawiczek35
1 godzinę temu, sabaryta napisał:

Facet jest stworzony po to , aby min zdobywać- w tym kobiety- a płaczące ślamazary narzekają, że kobiety nie rzucają się na niego i nie oferują seksu

poprostu jak mam byc jako strona męska od zabiegania i jeszcze dostawac uszczypliwosci, że mysle o jednym, że chce wykorzystac i zyc pośród miliona antymęskich rzeczy to sie buntuje.