Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bardzo twardy sen przy nerwicy??

Polecane posty

Gość gość

Mam od 2 miesięcy dziwny problem. Mój sen zmienił się bardzo- teraz śpię bardzo mocno. Choruję na nerwicę lękową, ale leków od kilku lat już nie biorę, a jedynie na psychoterapii jestem. Zawsze mój sen wyglądał tak, że po 5 razy w ciągu nocy budziłam się, kazdy szelest mógł mnie dosłownie obudzić. Od jakichś 2 miesięcy potrafię spac jak kamień przez ok. 8 godzin. No i nie budzi mnie nic! wczoraj i dziś w odwiedzinach była u nas rodzina, ponoć głosno rozmawiali przy drzwiach do mojego pokoju rano, a mnie nic nie obudziło. Dosłownie śpię jak kamień. W ciągu dnia nie jestem senna ani nic, no ale jak już w nocy zasnę to wojna mnie nie obudzi. Skad nagle taka zmiana snu u mnie? Dodam, ze przy mojej nerwicy miałam całe życie problemy ze snem- jak nie bezsennosci, to znowu zbyt długie spanie- nawet i po 10 godzin lub sen płytki z wybudzeniem lękowym lub napadami paniki, a od 2 miesięcy mam taki twardy właśnie sen. Jest jeszcze coś, co mnie w tym snie bardzo niepokoi- jest on twardy, ale mam same nieprzyjemne sny, męczę się w tych snach dosłownie- śnią mi się jakieś rozkładające się zwłoki i inne straszne rzeczy. Czy przy nerwicach może być tego typu problem ze snem?

Gość Gość

Myślę ze powinnaś się cieszyć,że masz twardy sen.To oznacza zdrowie.

Nerwica widocznie wyleczona.Kto zdrowy ten śpi dobrze,wiec nie szukaj dziury w całym.