Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sama nie wiem jak

Sprzeczne sygnały od kolegi

Polecane posty

Gość Sama nie wiem jak

Bardzo go lubie. Pracujemy razem. On jest bardzo sympatyczny, zawsze pomaga, jest bardzo rozmowny i ogólnie świetnym kumplem. Od początku był bardzo przyjazny do mnie, i zauważyłam że traktuje mnie trochę inaczej niż koleżanki z pracy. Zawsze się troszczy czy jadłam, chodzimy razem na przerwę, do sklepu, zawsze się upewnia czy wszystko ok, wiem może po prostu być koleżeński ale. Kiedy nie było mnie dwa dni w pracy, napisał do mnie co się stało, czy wszytko ok, kiedy podałam mu powód bardzo się martwił. Później jak wróciłam upewniał się zę wszystko ok itd. I teraz tak zaprosił mnie na pewne ważne dla niego wydarzenie które jest za trzy miesiące. Idą jeszcze dwie nasze koleżanki z pracy. On się bardzo tym wydarzeniem ekscytuje. Dziś była taka sytuacja że powiedział że będzie pewien zespół i powiedział prawie wszystkim a do mnie mówi a dla ciebie to będzie niespodzianka. Widać że próbuje mnie dotykać itd. Ale gdy ja cos próbuje zagadywać to tak jakby się oddalał. Nie schodzimy na żadne prywatne tematy, nie było propozycji kawy albo czegoś tam, oboje mamy weekendy wolne. Czy ja te sygnały źle odbieram?

Gość Gość

Kobietom to się tylko wydaje, że "coś próbują zagadywać". A zwykle to nic takiego nie ma miejsca.