Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oranykoguta

Mój chłopak często się gniewa? Co z tym zrobić?

Polecane posty

Gość oranykoguta

Mój chłopak...bardzo go kocham, ale ma jedną wadę: szybko wpada w gniew a ja zaczynam się go bać bo już nie wiem kiedy wybuchnie. Rozumiem, że każdy ma jakieś swoje słabsze strony przez które się denerwuje, ale jego reakcje wydają mi się grubo przesadzone. Krzyczy na mnie wtedy jak surowy rodzic a ja zaczynam się czuć winna złu całego świata. Najpierw miałam ochotę płakać w tych momentach, ale postanowiłam walczyć o swoje i się nie poddać tym jego krzykom, niech wie,że nie chcę czuć się jak ofiara, chcę być na takiej samej pozycji w tym związku. Macie jakieś pomysły jak sobie z tym radzić. Oczywiście rozmowa z nim o tym, ale wiem że on nie panuje w zapalnych momentach nad tym. Chciałabym go namówić na jakieś zajęcia  z radzenia sobie z gniewem, ale nie wiem co on  na to. Jakies podpowiedzi?

Gość gosc

Współczuje . Ciekawe ile wytrzymasz ze zdrową psychiką ? 

Gość oranykoguta
2 minuty temu, Gość gosc napisał:

Współczuje . Ciekawe ile wytrzymasz ze zdrową psychiką ? 

nie wiem, ale chcę nad tym pracować. Nie skreślę kogoś kogo kocham z dnia na dzień tym bardziej,że wiem, że nie robi tego specjalnie.

Gość gosc
1 minutę temu, Gość oranykoguta napisał:

nie wiem, ale chcę nad tym pracować. Nie skreślę kogoś kogo kocham z dnia na dzień tym bardziej,że wiem, że nie robi tego specjalnie.

No właśnie , nie specjalnie :// Oczywiscie próbuj , rozmawiaj , wyjasniaj itp. Wątpie zeby się zgodził na terapie . Mysle , ze bedzie coraz gorzej . 

Gość Xxxx

Zerwij, nie ma sensu sie meczyć.