Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość spragniony

Nie chce się ze mną kochać

Polecane posty

Gość spragniony

Jestem z dziewczyną już 5 miesięcy. Ja mam 20 lat, ona 19.

Dobrze nam się układa, ale ona nie chce uprawiać seksu. Były wszelkie pieszczoty.  Jest dziewicą

Ostatnio mniej chce się pieścić

Bardzo irytuje mnie to, że już jestem tyle z nią w związku i ciągle nie chce.

Jak wyjmuje prezerwatywę to mówi "nie"

Jak się pytam, czemu nie chce, to odpowiada tylko "nie wiem" albo milczy.

Co mi radzicie? Mieliście takie niewydymki?

Ja dłużej tego nie zniosę, pewnie z nią zerwę i powiem jej wprost bezpośredni powód.

Gość floki

5 miesięcy to nie jest długi staż, możesz poczekać

Gość gość Ola

5 miesięcy to krótko  ,ja i mój obecny mąż zaczęliśmy po  roku i 4 miesiącach.

Gość O zgrozo.

Albo provo, albo jestes taki glupiutki i myslisz glowka, a nie glowa. Zerwij, bo Ci nie dala po 5miesiacach. Musis ja zatem kochac. Daj jej spokoj, niech sobie znajdzie porzadnego faceta, wtedy nie bedzie musiala odpowiadac "nie wiem".

Gość gość Ola

Kurcze człowieku jest dziewicą, pół roku to za krótki czas  żeby poszła z tobą do łóżka.Ona dopiero cię poznaje jaki jesteś,więc odpuść i poczekaj . Dlaczego tak nalegasz ,rączką w domciu sobie zrób.Uszanuj jej decyzję.

Gość gość Ola

Uszanuj to że jest dziewicą mając 19 lat w dzisiejszych czasach, co niektóre w tym wieku miały już 2,3 partnerów.

Gość to ja

Osobiście uważam, że jeżeli ją kochasz, powinieneś na spokojnie z nią o tym porozmawiać. Nie rzeby ją przekonać, trzymając w ręce prezerwatywę, tylko, żeby dowiedzieć się, dlaczego nie chce tego robić. Może nie być jeszcze gotowa. Dla wielu kobiet utrata dziewictwa to wielki mentalny skok na przód i muszą się na to psychicznie przygotować. Może też kwestionować swoją seksualność, albo mieć problemy zdrowotne typu infekcje intymne. Nie wiem, powodów może być masa. A jeśli szczerze jej nie kochasz, powinieneś odpuścić ten związek dla dobra i jej, i swojego.