Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Krecik

Ile razy uprawiacie sex w tygodniu

Polecane posty

Gość Krecik

Tak jak w tytule. 

Gość gość mężczyzna
6 godzin temu, Gość Krecik napisał:

Tak jak w tytule. 

Jesteśmy młodzi to najrzadziej co drugi dzień

Gość Jola

Para z 19 letnim stażem czasem 10 razy, czasem 4.

Gość Kronikarz

Wcale

Gość Gość

Nie mam czasu na przyziemne przyjemności

Gość WściekłyPrawik

A co to jest seks? Jakoś nigdy nie miałem okazji tego doświadczyć.

Pytanie "ile razy w tygodniu" świadczy o tym, że zadał je stulejarz który nie miał do czynienia z kobietą. Ze względu na biologię kobiety, sensowne statystyki można prowadzić w skali miesiąca, ale na pewno nie tygodnia 😋

Gość Krecik
6 minut temu, Comfortably Numb napisał:

Pytanie "ile razy w tygodniu" świadczy o tym, że zadał je stulejarz który nie miał do czynienia z kobietą. Ze względu na biologię kobiety, sensowne statystyki można prowadzić w skali miesiąca, ale na pewno nie tygodnia 😋

Możliwe w szkole średniej z żeńskiego układu rozrodczego miałem ledwo 2. Takie to powalone i skomplikowane, że nie wiedziałem o co chodzi autorowi książki. Jakieś dni płodne niepłodne krwawe niekrwawe,jakieś narządy zewnętrzne wewnętrzne i w tym jeszcze ma być dziecko!!! O co chodzi? Powalone te baby nie tylko pod względem psychiki ale i budowy.

Gość Wściekły Prawik
4 minuty temu, Gość Krecik napisał:

Możliwe w szkole średniej z żeńskiego układu rozrodczego miałem ledwo 2. Takie to powalone i skomplikowane, że nie wiedziałem o co chodzi autorowi książki. Jakieś dni płodne niepłodne krwawe niekrwawe,jakieś narządy zewnętrzne wewnętrzne i w tym jeszcze ma być dziecko!!! O co chodzi? Powalone te baby nie tylko pod względem psychiki ale i budowy.

Też miałem z tym problem :-) Nie jesteś sam. Za to z romnażania drzew i grzybów miałem 5.

Gość mxdsa

no ja mam fajną żonę bo po 10 latach wciąż lubi robić to codziennie... moi koledzy już tak kolorowo nie mają 😄

Gość LicealistaSprawdzian
13 minut temu, Gość Krecik napisał:

Akurat z tego mam sprawdzian w Środę,a muszę mieć 5 na koniec...

Gość SingielZWyboru

Ile razy w tygodniu ???

Ja się cieszę jak chociaż raz w ROKU mi się przytrafi.

Gość Forever alone

Ile razy uprawiacie sex w tygodniu?

X

Nigdy nie uprawiałem seksu. Jestem 35 letnim prawiczkiem 😞

Gość WielkiRomantyk
36 minut temu, Gość Forever alone napisał:

Ile razy uprawiacie sex w tygodniu?

X

Nigdy nie uprawiałem seksu. Jestem 35 letnim prawiczkiem 😞

Dużo nie straciłeś, ja uprawiałem raz a mam 33 lata. Nic specjalnego, ale jak chcesz założyć rodzinę to może znajdziesz tę jedyną. Ja póki co nie planuje dzieci raz tylko chcialem sie pozbyc kompleksu prawiczka. W sumie nie to było moim problemem. Problemem było to że nigdy nikt nie darzył mnie ktoś wiekszym uczuciem niż przyjaźń (poza rodziną). Seks to nic specjalnego, ale więź bliskość możliwość przytulania, całowania z jakąś dziewczyną tego mi brakuje.

Ps. Polecam znaleźć inne pasje i cieszyć się życiem. Bo starzy jeszcze nie jesteśmy. Trzeba sie pozbyc smutku depresji i bólu. Może któraś doceni szczęśliwego cieszącego się życiem bez kompleksów faceta, który jest sobą. Czytanie tego forum nie pomaga pozbywaniu się kompleksow tylko je pogłębia. Polecam wiec opuścić to forum i szukać radości w życiu.

Gość Prawiczek
1 godzinę temu, Gość WielkiRomantyk napisał:

Dużo nie straciłeś, ja uprawiałem raz a mam 33 lata. Nic specjalnego, ale jak chcesz założyć rodzinę to może znajdziesz tę jedyną. Ja póki co nie planuje dzieci raz tylko chcialem sie pozbyc kompleksu prawiczka. W sumie nie to było moim problemem. Problemem było to że nigdy nikt nie darzył mnie ktoś wiekszym uczuciem niż przyjaźń (poza rodziną). Seks to nic specjalnego, ale więź bliskość możliwość przytulania, całowania z jakąś dziewczyną tego mi brakuje.

Ps. Polecam znaleźć inne pasje i cieszyć się życiem. Bo starzy jeszcze nie jesteśmy. Trzeba sie pozbyc smutku depresji i bólu. Może któraś doceni szczęśliwego cieszącego się życiem bez kompleksów faceta, który jest sobą. Czytanie tego forum nie pomaga pozbywaniu się kompleksow tylko je pogłębia. Polecam wiec opuścić to forum i szukać radości w życiu.

Witajcie towarzysze w niedoli (Forever alone i wielki romantyk). Mam 31 lat i to samo - zero kontaktów z kobietami. Trochę smutno czasami, jak się nie ma do kogo przytulić.

Romantyku, tak spytam z ciekawości - zrobiłeś to z prostytutką?

Gość gość Jola
1 godzinę temu, Gość mxdsa napisał:

no ja mam fajną żonę bo po 10 latach wciąż lubi robić to codziennie... moi koledzy już tak kolorowo nie mają 😄

Ja też tak lubię, ale u nas to absolutnie nierealne bo mąż pracuje okresowo daleko i mamy na to niedziele. Raz w sobotę w nocy jak tylko przyjedzie i drugi raz w niedzielę. Muszę w tygodniu masturbować się bo bym oszalała.

Gość Wielki Romantyk
1 godzinę temu, Gość Prawiczek napisał:

Witajcie towarzysze w niedoli (Forever alone i wielki romantyk). Mam 31 lat i to samo - zero kontaktów z kobietami. Trochę smutno czasami, jak się nie ma do kogo przytulić.

Romantyku, tak spytam z ciekawości - zrobiłeś to z prostytutką?

Właśnie nie, było to z pijaną koleżanką 11 lat temu i żałuj (miało to być zwykłe wyjście w studenckiej grupie na piwo). Do prostytutki nie miałbym odwagi pójść. Przynajmniej tego dnia uświadomiłem sobie że nigdy tak naprawdę nie pragnąłem seksu tylko czegoś innego, uczucia.