Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Facet

Jak poderwać piękną dziewczynę?

Polecane posty

Gość Facet

Witam. Bardzo spodobała mi się pewna dziewczyna. Ma konto m.in. na instagramie. Jest prześliczna! Ja, facet po 30-tce zupełnie oszalałem na jej punkcie. Do tego stopnia, że codziennie przeglądam jej fotki, ustawiłem sobie nawet jej zdjęcie na telefonie, bo przyprawia mnie o szybsze bicie serca i dodałem ją do obserwowanych, oraz dałem serduszka pod jej fotkami. A jak o niej myślę, to nie mogę spać i jeść tak mnie wzięło. Tylko nie wiem jak mam do niej zagadać, nie rozmawiałem z nią wcale. Problem w tym, że ona jest młodsza o 10 lat i nie wiem czy w ogóle będzie mną zainteresowana i czy to wypada, abym do niej pisał. Ona cudowna, ma wielu znajomych i z taką urodą może przebierać w chłopakach, choć figuruje jako wolna. Ja natomiast raczej niezbyt przystojny i nie mam znajomych, bo praktycznie nie używam tych mediów społecznościowych. Co mam robić i jak w ogóle zagadać? Mam ochotę napisać jej wprost o tym co czuje, ale nie wiem czy taką bezpośredniość jej nie zrazi do mnie. Doradźcie coś.

Gość Gość

Odpuść sobie, jak piękna to gwarantowane że pustak.

Gość Gosc

Wymyśl coś oryginalnego i nietuzinkowego , bo skoro jest tak jak piszesz , to jakich jak ty moze być kilku...

Gość robertt

Jak będziesz zachowywał się jak napalony frajer od początku nie bedzie cie szanować.

Gość wujek dobra rada

Wyrzuć telefon, zapomnij o instagramach i facebookach!

Prawdziwe życie jest gdzie indziej...

Gość Gosc
1 minutę temu, Iibed napisał:

a jak interesuja cie 10 lat mlodsze dziunie z nstagrama to musisz najpierw duzo zarabiac, nastepnie stworzyc profil na ktorym bedziesz wklejal foto w bmw,przed lustrem w majtkach calvina claina etc. kupisz sobie 100k followersow z indii i ona sama do ciebie napisze 😄

To też prawda . Tam jest taki lans o pustka , że głowa mała . 

Gość robertt

Od razu widać że stulejarz, myśli że takie laski w ogóle na nich patrzą, chyba jak na okaz w zoo

Gość fck

boże, dlaczego tak go zniechęcacie. Chłopak się zakochał w dziewczynie wprawdzie 10 lat młodszej, ale przecież pełnoletniej, więc

w czym problem. 3o lat to przecież żaden wiek. Odezwij się do niej w jakikolwiek sposób i zobaczysz co z tego wyjdzie.

Sam jestem po 30 i też nie korzystam z mediów społecznościowych, przecież nie każdy musi.

Gość robertt

Tu nie chodzi o wiek ale stulejarstwo. Serio wierzysz że insta laska interesuje się takimi? 😄

Gość Alf

Obserwuj ją sobie nadal. Patrz sobie na nią do woli .Nic więcej jednak nie rób. Próby nawiązania z nią kontaktu nie mają sensu.

Gość meluzyna

Miłość nie patrzy na wiek .Nie zniechęcajcie go .

Gość fck

nie wiem czy się interesuje, bo nie znam się na instagramie.

Nie wiem też co to jest jakieś stulejarstwo, ale wiem, że jak facetowi na kimś zależy to może zrobić wiele, żeby zainteresować sobą

dziewczynę i nieraz skutecznie ( wiem to na własnym przykładzie).

Gość tyle

No to niech próbuje swoich sił jak uważa że jest modelem z insta.

Gość fck

libed: jesteś uprzedzony, widocznie sam przegryw.

Gość Facet

Dajcie spokój, to jest naturalnie piękna dziewczyna, studentka i wygląda na normalną, ułożoną osobę. Wrzuca  normalne zdjęcia, bez cycków na wierzchu, w dodatku dość rzadko, więc nie jest taką, co się lansuje. Macie złe wyobrażenia o niej. Problem tylko w tym, że dzieli nas 10 lat i ze 200 km. Podoba mi się jej uśmiech, oczy, spojrzenie i nie wiem czy mam jej o tym pisać.

Gość Gosc
1 minutę temu, Gość Facet napisał:

Dajcie spokój, to jest naturalnie piękna dziewczyna, studentka i wygląda na normalną, ułożoną osobę. Wrzuca  normalne zdjęcia, bez cycków na wierzchu, w dodatku dość rzadko, więc nie jest taką, co się lansuje. Macie złe wyobrażenia o niej. Problem tylko w tym, że dzieli nas 10 lat i ze 200 km. Podoba mi się jej uśmiech, oczy, spojrzenie i nie wiem czy mam jej o tym pisać.

Próbuj . Tylko dobrze obmyśl strategie . Lepiej żałować , że sprobowałeś i nie wyszło niż żałować , że nic nie zrobiłeś.

Gość Esox

Nie przesadzaj z komplementami. Tu można przesłodzić i wtedy efekt może być odwrotny od zamierzonego .Kiedyś powiedziałem mojej pięknej koleżance, że jest najpiękniejszą dziewczyną jaką w życiu spotkałem. Ona wkurzyła się i powiedziała, że jeżeli to powtórzę to wyrzuci mnie za drzwi.