Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość On żonaty

Była kochanka nie chce się odczepić. Co robić?

Polecane posty

Gość fghjk
11 minut temu, Gość gość napisał:

Co z tego,m on chyba wie że ma żone i rodzine nie zwiędły grzybie? Ni epanujesz nad soba to sie naucz a jak nei kochasz to odejdz i nie upokarzaj swojej rodziny.

kochanka też wie więc jest ku/rwą. facet kończy z ku/re/stw/em i chce być z żoną a kochanka chce się dalej ku/rwić. taka to różnica

Gość Gosc
1 minutę temu, Gość 123 napisał:

To na 100% zdradzona żona. Jest znana na kafeterii. Szczyci się tym że mąż  ją kocha, bo wrócił na łono rodziny 😃 To nic, że dup//czy ciągle na boku, ważne że jest 😂

Dokładnie 

Gość gość
1 minutę temu, Gość fghjk napisał:

kochanka też wie więc jest ku/rwą. facet kończy z ku/re/stw/em i chce być z żoną a kochanka chce się dalej ku/rwić. taka to różnica

konczy z kurestwem.....on jest chodzącym kurestwem...jak żona tak samo chodzi sobie a potem konczy z kurestwem...to jak tak robią oboje to luz.... akochanka niech sobie robi co chce, ma prawo to zrobić jesli ją w jakiś sposób oszukał czy obiecywał, tyle  wtemacie

Gość gosc
Przed chwilą, Gość gość napisał:

konczy z kurestwem.....on jest chodzącym kurestwem...jak żona tak samo chodzi sobie a potem konczy z kurestwem...to jak tak robią oboje to luz.... akochanka niech sobie robi co chce, ma prawo to zrobić jesli ją w jakiś sposób oszukał czy obiecywał, tyle  wtemacie

Nikt ciebie szmatko nie oszukał. Sama chciałaś rozbić małżeństwo kochasia ale ci nie wyszło hehe to teraz szalejesz w necie. 😄 

Gość gość
Przed chwilą, Gość gosc napisał:

Nikt ciebie szmatko nie oszukał. Sama chciałaś rozbić małżeństwo kochasia ale ci nie wyszło hehe to teraz szalejesz w necie. 😄 

idz na terapię lepiej... bo ktoś cie walił po rogach i chyba jeszcze sobie z tym nie poradziłaś, ale może obwiniasz nie tego kogo trzeba

Gość Gosc
6 minut temu, Gość kokoko napisał:

Hahahahahaha często jest u mnie

Aleś ty głupia . Aż żal to czytać. Nie zdajesz sobie sprawe jakiego ...a z siebie robisz . 

Gość Joa28

Zwykła ścierka z ciebie, sobie mordę oklep bezmózgu. Oby doniosła zonie, niech wie kogo ma pod dachen. Obys wylądował na bruku ew.u mamusi 

Gość Gość
7 minut temu, Gość gość napisał:

Jak jesteś taka głupia, że uwierzyłaś żonatemu, gdy po pijaku ci bełkotał, że jego żona jest ZUA i zostawi ją dla ciebie to zrobiłaś z siebie tylko pośmiewisko. Żadna normalna kobieta nie uwierzy i nie będzie słuchać bredni nawalonego żonkosia, ale takie upokorzone ście/rwo jak ty łyknie każdy kit. 😂

Gość beeeee
8 minut temu, Gość gość napisał:

idz na terapię lepiej... bo ktoś cie walił po rogach i chyba jeszcze sobie z tym nie poradziłaś, ale może obwiniasz nie tego kogo trzeba

odezwała się walona po rogach upokorzona kochanka

Gość gość
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Jak jesteś taka głupia, że uwierzyłaś żonatemu, gdy po pijaku ci bełkotał, że jego żona jest ZUA i zostawi ją dla ciebie to zrobiłaś z siebie tylko pośmiewisko. Żadna normalna kobieta nie uwierzy i nie będzie słuchać bredni nawalonego żonkosia, ale takie upokorzone ście/rwo jak ty łyknie każdy kit. 😂

nie jestem i nie bylam kochanką macie raka mózgu?! To przykro mi.

Gość hihi

Wściekła kochanko, jest weekend i kochaś z żoną, a ty sama siedzisz i plujesz jadem w necie, co? 😄 

Gość gosc
2 minuty temu, Gość gość napisał:

raka mózgu to masz ty od łykania spermy i lizania rowa kochasia hahahahahaha

Gość gość
1 minutę temu, Gość hihi napisał:

Wściekła kochanko, jest weekend i kochaś z żoną, a ty sama siedzisz i plujesz jadem w necie, co? 😄 

żartowałam, nei jest mi przykro nawet jak byłbys w ostatnim stadium aids :D

Gość ...
Przed chwilą, Gość gość napisał:

Spokojnie, zdradzona locha myśli że jesteś jedną z kochanek jej Janusza.  Ze wstydu przed ludźmi już jej totalnie odbiło. Wyjdź z tego tematu, a zobaczysz ile odpowiedzi natrzaska jako różne osoby. Posmiejesz się do popoludniowej kawki🙂

Gość gość
5 minut temu, Gość ... napisał:

Spokojnie, zdradzona locha myśli że jesteś jedną z kochanek jej Janusza.  Ze wstydu przed ludźmi już jej totalnie odbiło. Wyjdź z tego tematu, a zobaczysz ile odpowiedzi natrzaska jako różne osoby. Posmiejesz się do popoludniowej kawki🙂

;)

Gość gosc
6 minut temu, Gość ... napisał:

zdradzana locha to ciebie wys/rała w rowie i teraz wszędzie widzisz swoją starą 😄 

Gość joooo
10 minut temu, Gość ... napisał:

to znów ta upokorzona locha z krzywym ryjem, której się wydaje, że pisze tu tylko jena osoba - żona byłego kochasia. nie po.sr.aj się tylko hahaha

Gość On żonaty

Ale ja prosiłem o rady co robić bo głupia baba nie chce się odczepić a wy się kłócicie.

Gość gosc
34 minuty temu, Gość Joa28 napisał:

Zwykła ścierka z ciebie, sobie mordę oklep bezmózgu. Oby doniosła zonie, niech wie kogo ma pod dachen. Obys wylądował na bruku ew.u mamusi 

Czy ciebie kochanek kopnął w zad, że tak jadem plujesz?

Gość gość
15 minut temu, Gość On żonaty napisał:

Ale ja prosiłem o rady co robić bo głupia baba nie chce się odczepić a wy się kłócicie.

Jełopie, sam jestes głupi, a teraz cierp przez głupotę, czegoi nie jarzysz leszczu?

Gość Gocha

Powiedz jej,że żona wie. A następnym razem gdy zachce Ci się innej kobiety pogadaj z żoną być może też ma fantazję z kobietą. Trójkąty wcale nie są  straszne 😉

Gość gość
10 minut temu, Gość gosc napisał:

Czy ciebie kochanek kopnął w zad, że tak jadem plujesz?

Zdradzaes żonę że tak teraz za autora dvpe nadstawiasz?

Gość gość

pewnie ją kopnął w dope 😄 a kochance powiedz spiertttalaj bo inaczej nie zrozumie.

Gość gość

no co ty nie wiesz jak sobie poradzić z głupia baba? ale jak roochac to wiedziałeś co i jak.

Gość gosc
3 minuty temu, Gość gość napisał:

A gdzie ja dope nadstawiam? Pytanie ci zadałem

Gość On żonaty
4 minuty temu, Gość gość napisał:

no co ty nie wiesz jak sobie poradzić z głupia baba? ale jak roochac to wiedziałeś co i jak.

Jeśli to do mnie to nie roochałem jej. To ona lizała mi rowa i jaja i pałę.

Gość gość

acha...i nie chciała Nic w zamian? czemu już się nie spotykacie?

Gość gość
6 minut temu, Gość gosc napisał:

A gdzie ja dope nadstawiam? Pytanie ci zadałem

lepiej pomóż koledze grzybiarzowi w potrzebie, sarkazmu nie rozumiesz...jakoś mnie to nie dziwi

Gość Gosc

Ale to forum i te niektóre wypowiedzi jeden wielki syf . 

Gość Gosc
15 minut temu, Gość gość napisał:

Zapewne się utożsamia , następny żałosny frajer