Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość On żonaty

Była kochanka nie chce się odczepić. Co robić?

Polecane posty

Gość Gosć
3 minuty temu, Gość hihi napisał:

bo ty kiełbacha kitów nawciskasz? nikt normalny ci nie uwierzy 

?????????????????

3 minuty temu, Gość Gość napisał:

Moja żona urodziła dziecko i już nie jest taka ciasna.... 

A na co liczyłeś ? 

Gość gość
6 minut temu, Gość Gość napisał:

Znalazłem 🙂

I dobrze.

Ja nie wiem co te baby sobie wyobrażają: zapuszczone, włosy tłuste, a fryzjera nie widziały od roku, ciuchy niedopasowane i się dziwią, że facet szuka na boku. Trzeba dbać o siebie zawsze, czy to w wieku 20, 40 czy 50 lat. Naprawdę czasem rozumiem takiego chłopa, zwłaszcza jak sam jest zadbany, to ma prawo wymagać od żony tego samego.

Gość pytam się

Wcześniej czy później za to że zrobiłeś z niej dzifffke zapłacisz. Nie będzie ci się  W życiu wiodło 

No jak tam dzifffko, to kiedy biegniesz do jego żony?

Gość gosc
3 minuty temu, Gość gość napisał:

I dobrze.

Ja nie wiem co te baby sobie wyobrażają: zapuszczone, włosy tłuste, a fryzjera nie widziały od roku, ciuchy niedopasowane i się dziwią, że facet szuka na boku. Trzeba dbać o siebie zawsze, czy to w wieku 20, 40 czy 50 lat. Naprawdę czasem rozumiem takiego chłopa, zwłaszcza jak sam jest zadbany, to ma prawo wymagać od żony tego samego.

ciekawe co to będzie gdy żona przestanie mu prać gacie? będziesz ze śmierdzących slipów fujare wyciągać?

Gość Gość

Wcześniej czy później za to że zrobiłeś z niej dzifffke zapłacisz. Nie będzie ci się  W życiu wiodło 

... to mentalność,  nikt z kobiety nie uczyni ..., nawet zmuszając ja do.prostytucji, będzie wtedy tyko wykorzystywana kobietą. Jeżeli kochanka czuje się dzi wką, to tylko na skutek  swego zaangażowania, eufemistycznie.mówiąc, w celu zdobyciu faceta, godnego dzi wki

Gość gość
1 minutę temu, Gość gosc napisał:

ciekawe co to będzie gdy żona przestanie mu prać gacie? będziesz ze śmierdzących slipów fujare wyciągać?

Nie rób z faceta kaleki co pralki nie potrafi włączyć.

Gość Hoooohooooo
28 minut temu, Gość Gość napisał:

A ja też mam świetna kochankę ❤️ żona mi tylko gotuję i pierze majtki 

Co z ciebie za facet, że kobiecie dajesz śmierdzące gacie do prania . Jak masz rączki do obracania obcych bab to też powinieneś mieć do prania zasranym galotów Kotku. Komu tą informacja chciałeś zaimponować?

Gość Ddddddd
22 minuty temu, Gość Gość napisał:

Lubie pchać wąskie szparki 🙂

To wąska szparka jest między drzwiami i futryną tam pchaj i na wilka będzie

Gość GOSC
3 minuty temu, Gość Hoooohooooo napisał:

Co z ciebie za facet, że kobiecie dajesz śmierdzące gacie do prania . Jak masz rączki do obracania obcych bab to też powinieneś mieć do prania zasranym galotów Kotku. Komu tą informacja chciałeś zaimponować?

PRZECIEŻ TO TĘPA DZIDA BREDZI O PRANIU GACI. ONA CAŁY CZAS TYLKO O TYCH GACIACH I GOTOWANIU, TO TEST ...KA

Gość Miśka
13 minut temu, Gość gość napisał:

Nie trzeba z niego robić kaleki on kaleką jest skoro  żona robi jeść i gacie pierze

Gość gość
13 minut temu, Gość gość napisał:

od dziś ty mi pierzesz slipy i skarpety bo żona już nie chce

Gość Gość
4 minuty temu, Gość GOSC napisał:

PRZECIEŻ TO TĘPA DZIDA BREDZI O PRANIU GACI. ONA CAŁY CZAS TYLKO O TYCH GACIACH I GOTOWANIU, TO TEST ...KA

Skoro tępolu  o praniu gaci piszesz to co sie dziwisz niemoto, że ktoś odpowiada 

Gość Gość
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Skoro tępolu  o praniu gaci piszesz to co sie dziwisz niemoto, że ktoś odpowiada 

idź wypierz woje hajdawery de/bi/lko bo walą na kilometr 😄 

Gość Gość
8 minut temu, Gość Gość napisał:

idź wypierz woje hajdawery de/bi/lko bo walą na kilometr 😄 

Deb....ilu wypierz swojej baby , bo jej walą i byślisz, że u wszystkich tak jest Cycu zniewieściały

Gość jjjjjjjj

kiełbacha masz zasrane i śmierdzące i rozwalone cip/sko ty syfiaro hahahaha

Gość Gossç
9 minut temu, Gość jjjjjjjj napisał:

kiełbacha masz zasrane i śmierdzące i rozwalone cip/sko ty syfiaro hahahaha

A ty kaszana masz śmierdzące  i usłane dupsko ty skunksie, syfiarzu zniewieściały hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahs

Gość dragon

kiełbasa osrałaś cobie wiadro bo masz niekończącą się sraczke 😄 

Gość Gość
Przed chwilą, Gość dragon napisał:

kiełbasa osrałaś cobie wiadro bo masz niekończącą się sraczke 😄 

A ty osrałes  sobie Freda  kicho pusta 

Gość Gośç
1 godzinę temu, Gość Hahahahaha napisał:

Kiełbasa przecież każdy do którego się doczepisz to ucieka ile ma sił w nogach i rzyga 😄 😄 😄 

Kto to jest ta czy ten kiełbacha?

Gość fred

kiełbacha to psychiczna schizofreniczka i szuka frajera który przeczyści jej zafajdane wiadro

Gość Zdradzony

Witam. Jestem osobą zdradzoną czyli dla jednych rogacz dla innych cipa jak kto woli. Przeczytałem całą rozmowę była ciekaw i wiele mnie nauczyła. Jedno wiem każdy robi tak jakie ma sumienie więc nie warto się kłócić . Z żoną się rozwodze już dwa lata miałem wiele spraw po ddrodze zaprzeczenie ojcostwa ,żona nie przygotowana,żona nie przyjechała itd wniosek złożyłem sam i nie mam przyznanych alimentów jednak płacę tyle ile chciała czyli obojgu nam odpowiadalo teraz mieszkam sam. Wiele się nauczyłem a chyba najbardziej pokory i tego ze nigdy nie wiadomo co nas spotka dlatego jak myślimy jak byśmy się zachowali w danej sytuacji to nie oznacza , że tak się zachowamy w tej sytuacji w realu. Ja byłem pewny , że bym chyba nie wytrzymał i wywalił a wiecie co  gdy odkryłem zdradę i mieliśmy rozmowę z żoną ja się rozplakalem po prostu płakałem. Mogę teraz być dla was C...i...pa może właśnie taki jestem a na pewno dla jednych tak zależy kto co myśli . Nigdy nie wyciągnąłem tego na portalach z żoną , bo nie mam nawet fb ona wiem , że mnie oczerniala Ja się nie bronilem czyli Noe rozmawiałem o tym ponieważ ludzie wysłuchała , posmieja się  Jedno uwierzą żonie inni mi a cżycie dla mnie jest to istotne co kto myśli nie bo to mi nie zwróci rodziny . Zachorowalem na depresję dość długo zamknięty w domu nigdzie nie wychodziłem wstydziłem się a raczej chyba miałem paranoje w ppostaci spojrzeń wszystkich na mnie . Dziś się zastanawiam czy powiedzieć żonie , że umieram jestem ciężko chory nieliczne się tak postanowiłem . Mam dwie córki tylko one dawaja mi radość i uśmiech szczery . Mała nigdy nie chce wracać do domu , potrafi mnie zmotywować .  Nawet jak wspólnie ciasto pieklismy to było super . Jedno wiem ,kobietę która Kocham i zawsze będzie dla mnie najkochansza na świecie ponieważ kocham Ją a inną niedala by mi tych dziewczynek które są a nie wyobrażam sobie żeby nie było ich A tylko nasze geny to sprawiły . Nigdy się nie dowie jak się zamartwialem każdego dnia by wszystko miały dlatego nigdy nie chciałem nic nowego dla siebie ja miałem wsZystko już obok . Śmierć przychodzi po  mnie .Mam problem czy poinformować czy nie .chyba tego nie zrobię bo nie chce litości . Dlatego każdy ma rację wypowiadając się . Ja też jestem winny ale jakbym był inny było by inaczej raczej nie i też byłbym winny zależy jakie oczy patrzą na kogo owcze czy lwiece . Życzę zdrowia każdemu 

Gość gosc

kopa w dopsko jej sprzedaj

Gość gość
Przed chwilą, Gość gosc napisał:

kopa w dopsko jej sprzedaj

Zaruch@j na śmierć !

Gość marawstala

Troche stresu Ci nie zaszkodzi : )

Gość gość
1 minutę temu, Finlandia_w_Szklance napisał:

Powiedzcie mi po co facetom kochanki? gdy się kocha żonę to chyba się nie zdradza a oni zdradzają ale do kochanki nie chcą odejść na stałe

Taka właśnie jest ich miłość... nie odchodzą dla własnej wygody, a żony przymykają oko również z wygody.

Gość Limonka26

Nie wiem o co się kłócicie, obie są upokorzene i żona i kochanka. Żona bo własny mąż ja zdradza a gdyby kochał to chyba by tego nie robił i kochanka bo błaga o uczucia faceta który ma ją gdzieś i wraca zawsze do żony. Swoją drogą trzeba nie mieć godności żeby zostać kochanką.

Gość Gość
21 minut temu, Gość gość napisał:

Taka właśnie jest ich miłość... nie odchodzą dla własnej wygody, a żony przymykają oko również z wygody.

Już przylazłaś babo bez ambicji i honoru?

Kochanek zwiał, bo go żona zawołała? 😄 

Gość kochaś
30 minut temu, Finlandia_w_Szklance napisał:

Powiedzcie mi po co facetom kochanki? gdy się kocha żonę to chyba się nie zdradza a oni zdradzają ale do kochanki nie chcą odejść na stałe

bo żona nie chce lizać rowa zasranego a kochanka zrobi wszystko 

Gość Gość
30 minut temu, Finlandia_w_Szklance napisał:

zobacz na niektóre baby, wyglądają jak własna matka, że chłop się wstydzi z nimi po ulicy chodzić, ale w domu jest ok, ugotowane, posprzątane, no i dzieci, to chyba najważniejsze. gdyby się rozwiódł, to taka upokorzona baba puściłaby go z torbami, bo sama albo nie pracuje albo zarabia grosze jako sprzedawczyni w warzywniaku. a tak, wilk syty i owca cała, facet może sobie zmieniać kochanki, poczuć się dobrze w towarzystwie zadbanej kobiety, a w domu co? zapuszczone, szczekające babsko... tylko dzieci szkoda, bo widzą matki nienawiść do całego świata...