Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Konik

Białe buty u faceta

Polecane posty

Gość Konik

Peda.lstwo czy spoko?

Gość Gość

Zależy jakie.

Gość 1987

Kiedyś facet w białych kowbojkach na 99,99% był homoseksualistą. Pewnego razu nieopatrznie dałem się wciągnąć w rozmowę z takim gościem. Siedzieliśmy w pociągu na przeciwko siebie. On mnie zagadnął. Z grzeczności kontynuowałem rozmowę. Gdy wychodziliśmy z pociągu na stacji w Bydgoszczy, on poprosił mnie o mój adres. Wtedy dopiero zapaliła mi się czerwona lampka. Oczywiście dostał kosza. Miał pecha. Ja od zawsze jestem hetero. 

W latach 80 tych modne były białe buty sportowe typu adidas. Miałem takie zapinane na paski z rzepami. Wuj przywiózł mi je z Włoch. Kumple mi ich zazdrościli.  Pod koniec lat 80 tych można było kupić biało szare Sofixy z firmy polonijnej. Najfajniejsze były te tradycyjne ze sznurówkami. 

Obecnie nie chodzę w białych butach. Kojarzą mi się one ze starymi dziadkami. Na moim osiedlu mieszkał kiedyś  emerytowany marynarz w wieku 70+. Chodził cały ubrany na biało. Nawet buty miał białe

Gość marlena

Mój chłopak lubi biały kolor butów sportowych i nie widzę nic w tym złego. 

Gość gość
10 minut temu, Gość marlena napisał:

Mój chłopak lubi biały kolor butów sportowych i nie widzę nic w tym złego. 

Dokładnie nic w tym pedalskiego. Mnie najgorzej rozp. dresy i wieśniaki którzy popierd. np. oczoj/ebnych  jasnozielonych, zielonych, czerwonych tenisówkach lub adidaskach i ci co noszą różowe koszulki, bluzy, bieliznę itd.