Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość małgoniazW.

dziwne relacje z eks

Polecane posty

Gość małgoniazW.

proszę o radę czy poniższe relacje z moim eks są w porządku czy już nie bardzo:

Znamy się 18 lat, oboje mamy po 40-tce, mamy wspólnego syna - 9-latka, nigdy nie byliśmy małżeństwem. On mieszka za granicą, ja z dzieckiem w Polsce. Ja nikogo nie mam, on ma kogoś w Norwegii od 1,5 roku. Powiedział mi o tym pół roku temu - czy nadal z nią jest - nie wiem, nie dopytuję. Regularnie przyjeżdża do syna, spędzają razem czas itd. W święta czy urodziny zdarza nam się siedzieć przy jednym stole i miło spędzać czas w gronie rodziny. Na ferie czy wakacje zawsze kilka dni spędzamy wspólnie - zazwyczaj on dojeżdża do nas, jak jesteśmy na urlopie. Nasze relacje uważam za poprawne ale osoby z otoczenia dziwią się, że nie jesteśmy razem i pytają dlaczego. Czy takie relacje są wg was "chore" czy to coś normalnego?

nie widzę nic złego w waszych relacjach. relacje są takie, jakie ludzie sobie ustalą między sobą i nic nikomu do tego.

macie wspólne dziecko i fajnie, że się dogadujecie i ojciec dziecka pomaga ci w wychowaniu. możecie się po prostu kumplować czy przyjaźnić. z eks można mieć przecież dobre relacje, jest jeszcze wiele innych opcji pomiędzy miłością, a przechodzeniem na drugą stronę ulicy na czyjś widok.