Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hshhsns

Poznam na dwa baty

Polecane posty

Gość Hshhsns

Poznam dwoch panow z wawy ktorzy mnie przeleca na dwa baty

Gość xxx

Jesteś zabezpieczona, chcesz w gumie czy zabawa bez trzymanki? Można zrobić przed badania.

Gość Hshhsns

Possac moge bez gumy. W zasadzie seks tez bym wolala bez ale masz racje ze trzeba myslec o bezpieczenstwie. Chce zrealizowac te fantazje bo bardzo mnie to kreci. Problem w tym ze jeszcze nigdy nie mialam w pupie

Gość xxx

To żaden problem badania i możemy się bawić bez ograniczeń, a miałaś kiedyś wibrator w tyłeczku, bawiłaś się nim w ogóle?

Gość Hshhsns

Tak bardzo czesto sie onanizuje wibratorem. W pupe tez wsadzam sobie taki mniejszy, bardzo mnie to podnieca. Bardzo bym chciala poczuc naraz w cipce i w pupie😊 i w cipce i w ustach. Bardzo mnie to kreci. Jesli chodzi o seks analny to dwa razy probowalam z mezczyna ale za bardzo to nie wyszlo

Gość xxx

Przed spotkaniem lepiej jakbyś trochę mocniej rozciągnęła tyłeczek żeby cię nie bolało, rozciągasz go czasami, jakiej wielkości wkładasz sobie w pupę? Czy lubisz jak facet kończy ci w ustach, wiesz będziesz musiała wyssać dwa ...y, gdzie w ogóle lubisz jak facet kończy? 

Gość Hshhsns

Kocham ssac ...a i marze  wlasnie o dwoch. Uwielbiam jak mezczyna konczy mi na twarz. Chetnie tez polykam. Jesli chodzi o analny to ten fibrator jest troche mniejszy niz taki standardowy. Ale marze by tam. Wreszcie poczuc prawdziwego ...a. Raz prawie sie udalo, to znaczy juz prawie wszedl facet. Takze mysle ze ttym razem powinno sie juz udac

Gość xxx

Uda się na pewno tylko żebyś ty miała z tego przyjemność to musisz być odpowiednio rozciągnięta, jeżeli nie wchodzi ci w tyłeczek standardowy wibrator to może cię boleć i będzie po zabawie, standardowy Wibrator już miałaś w tyłeczku? Możesz też spróbować bawić się ręką zacząć od jednego paluszka i dokładaać jeden, laski po takiej zabawie nie raz wkładają sobie dłoń i z analem nie mają żadnego problemu, trochę żelu i do zabawy, spróbujesz?

Gość Hshhsns

Tak. Wloze sobie wiekszy wibrator na zel. My tez mozemy uzyc zelu

Gość xxx

A może chciała byś trzech i mieć na raz wszystkie dziurki rżnięte?

Gość xxx

A może masz ochotę na swinger klub , i tam możesz zabawić się z kilkoma facetami, miała byś ochotę na taką impreze?

Gość Hshhsns

Bardzo bym chciala sprobowac najpierw we wszystkie dziurki. Czyli ze ssam jednego ...a a dwa mnie ruchaja. Nawej jak o tym mysle to mam juz mokro. Nie wiem dlaczego mam takie fantazje i czy to normalne ze chce mi sie kilku mezczyzn naraz

Gość Hshhsns

Jeszcze nie bylam w singers clubie als mam duza potrzebe by miec naraz w ruchane dziurki

Gość xxx

Duzo dziewczyn oo tym marzy tylko boją się przyznać, a skoro masz mokro to może wykorzystaj chwilę i nadziej się na wibrator 🙂

Gość xxx

Masz jakieś wymagania co do facetów, poza tym żeby nie straszyki wyglądem ?

Możesz napisać coś o sobie?

Gość Hshhsns

Panowie diswiadczeni zadbani kulturalni. Ja mam 27 lat i jestem z Warszawy. Mam naprawde duzy biust

Gość xxx

Czasami organizujemy sex imprezy, miałabyś ochotę tam to zrobić? 

Gość Hshhsns

Moze. Chce tez by panowie sie we mnie spuscili. Do srodka lub na mnie

Gość Kuba20

Daj do siebie kontakt to się umówimy, tylko ze sam jestem to jeszcze kogoś i do dzieła 

Gość xxx

To akurat nie jest problem, chcesz żeby kilku facetów po kolei spuściło się w ciebie. ilu maksymalnie mogłoby być, ile ...ów chcesz wyssać, chcesz żeby to byli cały czas ci sami panowie czy żeby się przy tobie zmieniali?

Gość Hshhsns

Na poczatek chcialam sprobowac w jednym ukladzie z dwoma lub trzema. Zeby miec dziurki zajete😊no zwby mnie ostro brali i doszli we mnie lub na mnie. Ale mysle tez ze moglabym sprobowac tak ze np jest kilku panow ktorzy po kolei we mnie wchodza i koncza w srodku. Chcialabym bez gumy zeby czuc ...y i sperme w sobie. Ale nie wiem jak to bezpiecznie zorganizowac. Znaczy ze bez gumy z kilkoma i zeby bylo bezpiecznie

Gość gość

A jak ktoś rozpozna na filmiku w Internecie?

Gość Hshhsns

Wole zeby bylo to kilku tych samych jednak

Gość xxx

Dlatego proponuję ci imprezę, jeżeli przejdziesz badania, to możesz do nas dołączyć, no i oczywiście musisz się zabezpieczyć przed ciążą. Przyznaj się masz teraz wibrator w cipce?

Gość Hshhsns

Ale chce prywatnie a nie by to bylo nagrywane gdzies. Prywatne spotkanie tylko

Gość xxx

I naprawdę musisz rozciągnąć tyłeczek bo jak się nakręcą chłopaki t bedzie bolał a tego lepiej uniknać.

Gość Hshhsns

Tak mam w cipce. Bardzo zrobilam sie mokra jak zaczelam sobie wyobrazac ze rzna mnie trzy ...y naraz. Bardzo chce tez w pupe

Gość xxx

Nie ma żadnych nagrań, to jest całkowicie zabronione, robienie zdjęć też.

Gość Hshhsns

Uff do dobrze. Naprawde nie chcialabym sie potem nigdzie zobaczyc w internecie czy gdzies. Tylko prywanty seks bez zadnych pieniedzy i nagran. Dla seksu i zabawy

Gość xxx

Tylko powiem ci wprost, jeżeli do nas dołączysz to sex jest wyłącznie w naszym gronie, jeżeli z kimś się "na boku" prześpisz, musisz zrobić badania, jeżeli nie przyznasz się a to wyjdzie, to nie masz wstępu, nawet z dobrymi badaniami.