Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hshhsns

Poznam na dwa baty

Polecane posty

Gość Hshhsns

No tak trzeba ufac w takich sytuacjach ze nikt nie rucha na boku. A jakie badania konkretnie

Gość xxx

Tego już się dowiesz prywatnie, w naszym gronie są murarze i lekarze więc już my cię pokierujemy. Przemyśl jeszcze to sobie i jak będziesz zdecydowana, to załóż jakiegoś maila tylko dla nas i wrzuć tutaj. Pamiętaj my jesteśmy dyskretni ty też musisz.

Gość gość Ola
1 godzinę temu, Gość xxx napisał:

Przed spotkaniem lepiej jakbyś trochę mocniej rozciągnęła tyłeczek żeby cię nie bolało, rozciągasz go czasami, jakiej wielkości wkładasz sobie w pupę? Czy lubisz jak facet kończy ci w ustach, wiesz będziesz musiała wyssać dwa ...y, gdzie w ogóle lubisz jak facet kończy? 

Co ty taki dociekliwy ,jak kobieta lubi,  nie musi się rozciągać tylko rozluźnić i być pieszczona w taki sposób aby  chciała stosunku analnego . pnk 2  Mój facet zawsze mi mówił i miał fantazje na temat spustu w buzi, i co jak to zrobiłam to miałam uczucie że się krępuje przy finale po prostu zaczął uciekać.Więc teraz nie wiem czy chciał czy to tylko taka fantazja. A może ja mam z...ego faceta . Co ty na to .Lubię jak kończy w mojej cipce.

Gość VHG

Odezwij się do mnie na vhg@fejm.pl, pomogę Ci się przygotować analnie 

Gość *On*

Możesz napisać?

gdpprsx@gmail.com

Gość Arkadiusz B

To geje 😄