Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kaja

Do mam z Berlina , moze ktos odpowie

Polecane posty

Gość Kaja

Chcialam wyskoczyc do Berlina na kilka dni z rodzina , zekupy , zwiedzanie i wycieczka na ta tropikalna wtspe , tylko zastanawiam sie czy Berlin jest bezpieczny , czy nikt nas nie pobije, wepchnie pod pociag albo zadzga nozem 

Gość Kaja

NIkt nie mieszka w Berlinie?

Gość MariiOlla

A czemu miałoby tam być niebezpiecznie? To jest metropolia! Niebezpiecznie to jest w Polsce. Ja mieszkam w Anglii i już nigdy nie wrócę do tej niebezpiecznej, zapyziałej Polski. Byłam w Berlinie kilka razy, bardzo piękne i kulturalne miasto. 

Gość Kaja

Gangi muzulmanskich socjalowych emigrantow , w Norymberdze ostatnio wepchneli dla zabawy trzech nastolatkow pod pociag, nagminne gwalty na kobietach , policja wszedzie jak w panstwie policyjnym 

gdyby bylo tak pieknie i rozowo to niemcy nie byliby tacy wkorwieni 

ps: sama nie mieszkam w Polsce od 2001 roku 

Gość MariiOlla

A w Polsce niby lepiej? Bieda, bezrobocie, głodne dzieci, bród, syf. Mężowie alkoholicy znęcają się nad dziećmi i żonami. Byłam ostatnio u rodziców w Polsce to bałam się z domu wyjść. Wszędzie menele i żule, zaczepiający kobiety. Dzieci głodne żebraja na ulicy. 

Gość Kaja
7 minut temu, Gość MariiOlla napisał:

A w Polsce niby lepiej? Bieda, bezrobocie, głodne dzieci, bród, syf. Mężowie alkoholicy znęcają się nad dziećmi i żonami. Byłam ostatnio u rodziców w Polsce to bałam się z domu wyjść. Wszędzie menele i żule, zaczepiający kobiety. Dzieci głodne żebraja na ulicy. 

Tak tak , tylko jeszcze teczowego jednorozca w twojej bajce brakuje , tez latam do Polski , do Gdanska najczesciej , bo tam sie urodzilam  i mieszkalam do matury . 

Gość MariiOlla

To skoro latasz to chyba widzisz że jesteśmy 10 lat za murzynami. Nigdy nie byłam w Gdańsku, ale u mnie pod Hrubieszowem to bida aż piszczy. 

Gość Agcjdhc
14 minut temu, Gość MariiOlla napisał:

Już nie pie...rdolilabys takich głupot...co bierzesz, że tak daje po bani? Zmień dealera bo robisz Polsce antyreklamę, słoiku zagraniczny. Jak żyje nie widziałam nigdzie w Polsce żuli którzy nagminnie zaczepialiby kobiety ani tym bardziej głodnych dzieci. Pomyliłaś nas chyba z dworcem w Moskwie. Ale ...ka .. i jesczze ktoś gotów uwierzyć takiej psychopatce... Pochodzę z biednego regionu i tego nie widać a co dopiero tu w Warszawie, gdzie mieszkam od kilku lat

Gość Beznazwy

Temat założony przez katooszolomska ksenofobke. Masz rację, nie jedź do Berlina bo tam dużo arabów, lepiej pojedź do Polski bo przecież Janusz z piwkiem w dłoni w poplamionym podkoszulku to szczyt marzeń.

Gość Kaja
15 minut temu, Gość Beznazwy napisał:

Temat założony przez katooszolomska ksenofobke. Masz rację, nie jedź do Berlina bo tam dużo arabów, lepiej pojedź do Polski bo przecież Janusz z piwkiem w dłoni w poplamionym podkoszulku to szczyt marzeń.

Przestan juz ...ko trolowac , robisz sie nudna , gdzie ty ...ko mieszkasz , ze widzisz wszedzie janusza w poplamionym podkoszulku 👎🏿

rozumiem ze dla ciebie szczytem marzen jest arabska pala w dupie 

Gość Gość

Up

Gość Gość
Dnia 10.02.2019 o 11:07, Gość Kaja napisał:

Gangi muzulmanskich socjalowych emigrantow , w Norymberdze ostatnio wepchneli dla zabawy trzech nastolatkow pod pociag, nagminne gwalty na kobietach , policja wszedzie jak w panstwie policyjnym 

gdyby bylo tak pieknie i rozowo to niemcy nie byliby tacy wkorwieni 

ps: sama nie mieszkam w Polsce od 2001 roku 

Kurde, to ja mieszkam chyba w jakichś innych Niemczech...