Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Malami2233

Pomocy! Zsunieta prezerwatywa

Polecane posty

Witam, wczoraj wieczorem uprawiałam seks z mężem. (Ostatni dzień miesiączki) mąż skończył w prezerwatywie, lecz kiedy wychodzil ze mnie, prezerwatywa się zsunela, na tyle, że wisiała ze mnie, sama ją wyjelam bez problemu, w zbiorniczku była sperma. Myślicie że istnieje ryzyko ciąży? Powinnam udać się po tabletkę po?

Gość aza

Sama musisz to ocenić. Ciężko powiedzieć czy coś się wydostało czy nie.

Poza tym zależy czy to mogły być już dni płodne czy też nie.

1 godzinę temu, Gość aza napisał:

Sama musisz to ocenić. Ciężko powiedzieć czy coś się wydostało czy nie.

Poza tym zależy czy to mogły być już dni płodne czy też nie.

Wg mojego kalendarzyka to nie byly dni plodne, to byl 7dzień krwawienia, zazwyczaj tyle trwa u mnie miesiączka. Teraz jeszcze mam brązowe plamienia.

Kiedy wyjęłam prezerwatywe, widziałam ze jest ona pelna. Ja z kolei nie poczułam zadnej wydzieliny w sobie, nie zauważyłam nic. Kurczę panukuje...

Gość aaa
35 minut temu, Malami2233 napisał:

Wg mojego kalendarzyka to nie byly dni plodne, to byl 7dzień krwawienia, zazwyczaj tyle trwa u mnie miesiączka. Teraz jeszcze mam brązowe plamienia.

Kiedy wyjęłam prezerwatywe, widziałam ze jest ona pelna. Ja z kolei nie poczułam zadnej wydzieliny w sobie, nie zauważyłam nic. Kurczę panukuje...

Też się właśnie zastanawiam jak to z dniami płodnymi pod koniec okresu. Oby wszystko bylo ok u ciebie 🙂

Gość aza

Skoro się boisz to chyba lepiej dmuchać na zimne. Leć do lekarza i pogadaj ze specjalistą.