Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasiaaaa21

Ubezpieczenia na życie ankieta

Polecane posty

Gość Kasiaaaa21

Zwracam się z prośbą u wypełnienie ankiety. Zajmie to wam chwilkę a mi pomoże w napisaniu pracy dyplomowej. Z góry dziękuje. Link poniżej

https://www.survio.com/survey/f/S2O9L5W0P4Q5U1P8S?fbclid=IwAR2KY7F1nG5FMoUCgJoIyDamHH4GLiKpVxrgGAqaO_aMfEgYSF9wFsSWB7U

ANALIZA STATYSTYCZNA - SPSS, STATISTICA, RSTUDIO, EXCEL - ANKIETY, BADANIA

Oferuję pomoc w analizie statystycznej wyników badań (ankietowych, kwestionariuszowych) do prac magisterskich, licencjackich, prezentacji graficznej, weryfikacji hipotez.

Całość odbywa się wyłącznie drogą elektroniczną, szybko, wygodnie, a co najważniejsze z gwarancją najwyższej jakości świadczonej usługi.

Jestem magistrem matematyki stosowanej, od 12 lat zajmuję się wykonywaniem statystyk do prac, obróbką i analizą danych.

Zapraszam

gg 4593140 / globmistrz@interia.pl

http://analiza-statystyczna.prv.pl/

Gość Pożyczka między poważną os

Pożyczka między poważną osobą w Polsce i jego otoczeniem 

cześć
  Szukasz pilnie pożyczki?
Lub: ożywić swoją działalność finansową? Aby wyremontować wnętrze Twojego mieszkania; dom; budynek? Wynajmij? Kupujesz samochód? Kredyt na wesele? Rozliczenie długu? Do realizacji projektu? Lub z innych powodów itp. ... Oferta pożyczki między osobami, które mam do dyspozycji, pożyczam od 7000 do 85.000.000 euro z bardzo prostymi warunkami w wysokości 3%. Robię również inwestycje i pożyczki między osobami wszelkiego rodzaju. Oferuję kredyty w krótkim, średnim i długim okresie. Aby uzyskać więcej informacji, skontaktuj się ze mną bezpośrednio na mój adres e-mail:  raimobrun00@gmail.com  
  PS: Ja tylko pożyczam uczciwym ludziom i prawdopodobnie spłacam moje pieniądze.