Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jasier

miłość

Polecane posty

Mam gdzieś tą waszą babską miłość. Zachowujecie się jak zasrane księżniczki. Jak facet nie ma sześciopaku, twarzy jak model z magazynu, fujary jak armata czy chociaż sześciu zer na koncie nawet palcem nie tkniecie takiego delikwenta. Rzygać mi się chce na samą myśl że takie ...y nosi ten świat. Wolę zdechnąć samemu niż dać się wkręcić w jakąkolwiek interakcję z takim s...ysyństwem jak wy. Tylko sobie człowiek życie spieprzy do reszty. Macie pretensje do nas że "patrzymy tylko" na kobiecy tyłek i cycki a same lepsze nie jesteście. Za parę dni te zasrane walentynki więc życzę wam walentynek w samotności i ze łzami w oczach ...e materialistki. P.S. do adminów kafeterii nawet nie warzcie się tego usuwać. Miłości nie ma i nigdy nie było 😉     

Gość Gość

Oj jaki biedny, sfrustrowany chłopiec. Żałosne.

Gość Gość
13 minut temu, jasier napisał:

Mam gdzieś tą waszą babską miłość. Zachowujecie się jak zasrane księżniczki. Jak facet nie ma sześciopaku, twarzy jak model z magazynu, fujary jak armata czy chociaż sześciu zer na koncie nawet palcem nie tkniecie takiego delikwenta. Rzygać mi się chce na samą myśl że takie ...y nosi ten świat. Wolę zdechnąć samemu niż dać się wkręcić w jakąkolwiek interakcję z takim s...ysyństwem jak wy. Tylko sobie człowiek życie spieprzy do reszty. Macie pretensje do nas że "patrzymy tylko" na kobiecy tyłek i cycki a same lepsze nie jesteście. Za parę dni te zasrane walentynki więc życzę wam walentynek w samotności i ze łzami w oczach ...e materialistki. P.S. do adminów kafeterii nawet nie warzcie się tego usuwać. Miłości nie ma i nigdy nie było 😉     

Cham i prostak niech bierze chamkę i.prostaczkę.

Przeżyje samotne walentynki, to tylko dzień a życia z chamem bym nie strawiła. 

1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Cham i prostak niech bierze chamkę i.prostaczkę.

Przeżyje samotne walentynki, to tylko dzień a życia z chamem bym nie strawiła. 

A widzisz to tak jak ja życia z ...ą która w każdej chwili może mi nóż w plecy wsadzić.

Gość Gość
Przed chwilą, jasier napisał:

A widzisz to tak jak ja życia z ...ą która w każdej chwili może mi nóż w plecy wsadzić.

Cham jest sadystą i psycholem.

10 minut temu, Gość Gość napisał:

Cham jest sadystą i psycholem.

A niby skąd takie wnioski???

Gość gość

Dobry z ciebie jełop, a zainteresowałes się jakąs kiedyś skromniejszą, ogólnie może za wysoko mierzysz albo za lampucerami latasz to tak masz frustracie, dorośnij!

Osobiście za dzieci uważam osoby które wciąż wierzą w instytucję miłości. Żałosne, świat nie pójdzie do przodu dopóki ludzie wierzą w takie pierdoły, Ja to już dawno odstawiłem na bok razem ze Św. Mikołaja i reszty tego tałatajstwa.    

Gość Gosc.

No faktycznie sześć zer na koncie to zero. 

Poza 6 zerami musi być coś przed.

Ale osioł.

Przed chwilą, Gość Gosc. napisał:

No faktycznie sześć zer na koncie to zero. 

Poza 6 zerami musi być coś przed.

Ale osioł.

miałem nadzieję że ktoś się domyśli o jaką liczbę mi chodzi ale no cóż przeliczyłem się z waszym rzeczywistym IQ.