Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

chichotka5555

zapłata za tatuaż

Polecane posty

Może wiecie bo mam zapłacić zadatek za jeszcze niewykonany tatuaż widocznie takie są zasady bo wszędzie albo prawie wszędzie tak robią. Mam problem bo chcę zapłacić przelewem na konto, ale skąd mam wiedzieć, że mnie nie oszukają? Jeszcze jedno ja nie mam konta w banku tylko moja mama ma, więc skąd oni będą wiedzieli, że to ja przelałam zadatek? Może to są głupie pytania, ale ja nic nie wiem......

Gość gość
Dnia Sunday, February 10, 2019 o 22:27, chichotka5555 napisał:

Może wiecie bo mam zapłacić zadatek za jeszcze niewykonany tatuaż widocznie takie są zasady bo wszędzie albo prawie wszędzie tak robią. Mam problem bo chcę zapłacić przelewem na konto, ale skąd mam wiedzieć, że mnie nie oszukają? Jeszcze jedno ja nie mam konta w banku tylko moja mama ma, więc skąd oni będą wiedzieli, że to ja przelałam zadatek? Może to są głupie pytania, ale ja nic nie wiem......

Wiekszosc miejsc w ogole nie przyjmuje platnosci karta. Musisz isc tam i zaplacic gotowka. Dostaniesz normalnie kartke na ktorej bedzie napisane kiedy masz sesje i ile zaplacilas. Jak twoje studio ma opcje placenia karta to idz i sie zwyczajnie zapytaj/wyslij maila jak masz daleko. Jak nie ufasz im na tyle zeby wplacic zadatek (standard w tym biznesie) to nie rob u nich tatuazy.

Gość kaśka

gołodupiec konta nie ma ale tatuaże już w głowie