Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Ania40

Dziwna relacja

Polecane posty

Go艣膰 Ania40

Hej wszystkim 馃檪 , mo偶e kto艣 z was mi pomo偶e. A mianowicie pozna艂am pewnego Faceta X odrazu skladal powa偶ne deklaracje dziecko wspolne zamieszkanie twierdz膮c i偶 wie czego chce聽od zycia. On sam rozwodnik i zawodu policjant. Oczywi艣cie nie podobaly聽mi si臋 pewne jego zachowania takie jak ch臋膰 ograniczania mnie etc. Po d艂u偶szym przemy艣leniu dosz艂am do wniosku, 偶e chce zako艅czy膰 owa znajomo艣膰. Napisa艂am do niego na messangerze otwarcie,聽 kulturalnie odpisal mi, 偶e Pami臋taj nie jestem jak inni nie b臋d臋 prosi艂 nie ten adres.聽Dziwne nie oczekuje aby osoba za mn膮 biegala. Nie jestem z os贸b natretnych. Napisa艂 tylko 偶e musi mnie zablokowac i tak te偶 zrobi艂. I tu rodzi si臋 pytanie po co mnie zablokowal I podkre艣li艂 abym pami臋ta艂a.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 szaarriikkkk

Pamiec zablokowana jest usankcjonowana na wieki wiekow,Amen.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ania40

Zrozumia艂abym gdybym by艂a namolna. Raczej tak nie zachowuje si臋 cz艂owiek w 艣rednim wieku nie potrafi膮cy kulturalnie zako艅czy膰 znajomosc聽馃槈聽Tylko nie po my艣li i blokowa膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 szaarrriiiikkkk

Widocznie nie bylas po jego mysli w tamtym czasie,moze gralas zbyt oficjalnie i nie bylo to frasobliwe w tym czasie...

zablokowal nie skasowal...

Nazwij rzeczy po imieniu a zmiena sie w oczach mgnieniu

Pies Cie wyczul i tyle

Przyglada sie,jak sie dalej rozwijasz

Poczytaj swoja korespondencje,to zawsze niezla lekcja pokory

Pies Ci radzi,nie policjant...hehe

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ania40

Oczywi艣cie wszystko zosta艂o przemy艣lane z mojej strony. Tylko nie zrozumia艂a blokada na messangerze. Nie zawsze musi relacja ko艅czy膰 si臋 blokad膮, chyba 偶e to testowanie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 szaarrriiikkk

Jesli to policjant to moze zablokowal odruchowo,wiesz w menu to sa zawsze szybkie opcje...teraz moze nie wie albo nie potrafi bo czasu pewnie ma wiele jak z tego wyjsc i nie stracic danych...moze malo rozgarniety,jak to policjant...hehe

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣膰

Mentalna gownazeria. Nie do艣膰 偶e zalatuje zrytym dzbanem mundurowym to jeszcze proponuje dziecko obcej kobiecie. Je艣li masz powy偶ej nastu lat to chyba odpowied藕 powinna by膰 oczywista.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 szaarrriiikk

Ty dzbanek czy gumowe ucho?...hehe gdzie tu mowa o dzieciach?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ...
Przed chwil膮, Go艣膰 szaarrriiikk napisa艂:

Ty dzbanek czy gumowe ucho?...hehe gdzie tu mowa o dzieciach?

Gdyby艣 czyta艂 ze zrozumieniem zamiast pi臋rdolic jak psychiczny w kazdym temacie tobys wiedzia艂 gdzie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ania40

Bywa i tak, dla mnie to zwyk艂a dziecinada. Aby tak reagowa膰 na emocje. Mia艂am kiedys taka sytuacj臋, 偶e osoba mi podziekowala za znajomo艣膰 ze mna. Podeszlam to tego normalnie zapytalam o pow贸d tej decyzji,r贸wnie偶 偶yczylam dobrze ale nie mia艂am potrzeby blokowania osoby.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ania40
8 minut temu, Go艣膰 Go艣膰 napisa艂:

Mentalna gownazeria. Nie do艣膰 偶e zalatuje zrytym dzbanem mundurowym to jeszcze proponuje dziecko obcej kobiecie. Je艣li masz powy偶ej nastu lat to chyba odpowied藕 powinna by膰 oczywista.

Dobrze trafi艂es w same sedno sprawy, tylko ja nastki nie mam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 szaarriiikkk

Czyli gumowe ucho...hehe

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ania40

No nic testerem zabawy nie b臋d臋 馃槒 Pewnie mu przejdzie i odblokuje aby tylko napisac zwr贸ci膰 na siebie uwag臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 szaarriikkk

Prosze mnie nie obrazac,ja tu tylko przeslu...e...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 What goes around
Przed chwil膮, Go艣膰 szaarriikkk napisa艂:

Prosze mnie nie obrazac,ja tu tylko przeslu...e...

呕eby ciebie kto艣 nie przes艂ucha膰.聽Inaczej b臋dziesz wtedy szczekal.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 w kuchni
Przed chwil膮, Go艣膰 Ania40 napisa艂:

nie zrozumia艂a blokada

Te偶 go zablokuj.

Odezwij si臋 na profil "nieinteresujemnieseks" na sympatii je艣li chcesz,聽ciekawej znajomo艣ci opartej na kucharzeniu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gosc

A po co masz byc odblokowana? Zebys mial furtke na przyszlosc ze kiedys uderzysz znowu jak on bedzie z inna? Bez jaj. Nie chcesz to nie chcesz forever and ever. Sam wybrales.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ania40
3 minuty temu, Go艣膰 w kuchni napisa艂:

Te偶 go zablokuj.

Odezwij si臋 na profil "nieinteresujemnieseks" na sympatii je艣li chcesz,聽ciekawej znajomo艣ci opartej na kucharzeniu.

Czasem pr贸buje zrozumie膰 meskie rozumowanie ale niestety bywa dla mnie nielogiczne聽聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 laurka

szmaragdy79@wp

napiszcie mi wierszyk,moze byc skopiowany

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ania40

Albo ja tak emocjonalnie nie reaguje 馃槈聽Nie ja nie z tych 偶eby robi膰 z kogo艣 furtke.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ania40

Nie blokuje ludzi bo nie mia艂am nigdy takiej wewn臋trznej potrzeby. No chyba, 偶e osoba by艂a namolna pomimo moich pr贸艣b pisala wci膮偶 setki wiadomo艣ci.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 szaarriiikkkk

No wlasnie...tworz sobie dalej ten teatrzyk zielone oczko

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ania40

Dzi臋kuj臋 za komentarze wnioski wyciagniete 馃檪

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 szaarrriiikkkk

No co Ty?!Wniosek bez podania,chyba Cie pogielo...

Trzymaj sie cieplo,ale tylko troszeczke bo wiosna tuz,tuz...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gosc

Mnie tez facet zablokowal,nie mialam pojecia dlaczego.W moim akurat przypadku byla kobieta.Jestes pewna ze jest sam?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ania40

Tego mi nie wiadomo. Aczkolwiek odnioslam wra偶enie 偶e jest na mnie z艂y i urazilam jego ego. Dojrzala osoba nie powinna mie膰 problemu z zakonczeniem relacji w zgodzie. Rozumiem ze nie musimy relacji utrzymywa膰 kolezenskich m贸g艂 mnie usun膮膰,聽 kontaktu bym nie szuka艂a. Poprostu to tylko moja ciekawo艣膰 dlaczego tak dziecinnie si臋 zachowa艂. Zablokowal 偶ebym nie pisa艂a do niego, ale gdybym chcia艂a sobie pisac jeszcze jest telefon bo numer jego posiadam. Co bardziej obawiam si臋 偶e mia艂am doczynienia z klasycznym toksykiem.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ania40

My艣l臋 偶e to schemat toksycznosci tego faceta bynajmniej tak mi podpowiada intuicja pewnie go to zabolalo i偶 nie m贸g艂 mnie sobie urobic wed艂ug swego uznania. I jak wogole 艣mia艂am tak post膮pi膰 偶e odeszlam kulturalnie. St膮d podkre艣lenie s艂owo pami臋taj. Facet dojrzaly nie b臋dzie pisa艂 pami臋taj jestem inny tylko pokaze to czynem. Blokuj膮c chcial zobaczy膰 jak ja si臋 zachowam聽 tak si臋 domyslam. Je艣li nieosi膮gnie tego a mysli ze podejde emocjonalnie co oczywi艣cie nie zamierzam pisa膰 do niego na telefon to wtedy na聽nowo odblokuje i napisze jak gdyby nigdy nic. Przerabialam takie zachowania facet贸w jak i fajnie dojrza艂ych na poziomie.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gosc

Tak jak pisalam wyzej,mi tez bylo bardzo dziwne,zeby az blokowac numer.Gdyby to on konczyl znajomosc,a Ty byla namolna,to jeszcze rozumiem,ale napisalas ze chcesz zakonczyc znajomosc,a on chce zablokowac.Moze i masz racje,ze chodzi o urazone ego.Sa osoby,ktore po "dostaniu kosza" juz defintywnie koncza relacje,tzn nie biora opcji powrotow,wlasnie przez urazone ego.Lub bierz pod uwage,ze ma jeszcze inna opcje,tzn kobiete.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ania40

Ale tak jak mu napisalam 偶e ma prawo sobie uk艂ada膰 zycie. Nawet je艣li ja ma to dobrze 馃檪 Poprostu dla mnie nie ma logicznego zachowania.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gosc

Miewam jakies kontakty w internecie.Gdy odmawiam spotkania,czy kontaktu z facetem,czesto ktos mnie blokuje i na dodatek jeszcze obrazi.Urazone ego.

Udost臋pnij ten post