Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ania40

Dziwna relacja

Polecane posty

Gość Ania40

Hej wszystkim 🙂 , może ktoś z was mi pomoże. A mianowicie poznałam pewnego Faceta X odrazu skladal poważne deklaracje dziecko wspolne zamieszkanie twierdząc iż wie czego chce od zycia. On sam rozwodnik i zawodu policjant. Oczywiście nie podobaly mi się pewne jego zachowania takie jak chęć ograniczania mnie etc. Po dłuższym przemyśleniu doszłam do wniosku, że chce zakończyć owa znajomość. Napisałam do niego na messangerze otwarcie,  kulturalnie odpisal mi, że Pamiętaj nie jestem jak inni nie będę prosił nie ten adres. Dziwne nie oczekuje aby osoba za mną biegala. Nie jestem z osób natretnych. Napisał tylko że musi mnie zablokowac i tak też zrobił. I tu rodzi się pytanie po co mnie zablokowal I podkreślił abym pamiętała.

Gość szaarriikkkk

Pamiec zablokowana jest usankcjonowana na wieki wiekow,Amen.

Gość Ania40

Zrozumiałabym gdybym była namolna. Raczej tak nie zachowuje się człowiek w średnim wieku nie potrafiący kulturalnie zakończyć znajomosc 😉 Tylko nie po myśli i blokować.

Gość szaarrriiiikkkk

Widocznie nie bylas po jego mysli w tamtym czasie,moze gralas zbyt oficjalnie i nie bylo to frasobliwe w tym czasie...

zablokowal nie skasowal...

Nazwij rzeczy po imieniu a zmiena sie w oczach mgnieniu

Pies Cie wyczul i tyle

Przyglada sie,jak sie dalej rozwijasz

Poczytaj swoja korespondencje,to zawsze niezla lekcja pokory

Pies Ci radzi,nie policjant...hehe

Gość Ania40

Oczywiście wszystko zostało przemyślane z mojej strony. Tylko nie zrozumiała blokada na messangerze. Nie zawsze musi relacja kończyć się blokadą, chyba że to testowanie.

Gość szaarrriiikkk

Jesli to policjant to moze zablokowal odruchowo,wiesz w menu to sa zawsze szybkie opcje...teraz moze nie wie albo nie potrafi bo czasu pewnie ma wiele jak z tego wyjsc i nie stracic danych...moze malo rozgarniety,jak to policjant...hehe

Gość Gość

Mentalna gownazeria. Nie dość że zalatuje zrytym dzbanem mundurowym to jeszcze proponuje dziecko obcej kobiecie. Jeśli masz powyżej nastu lat to chyba odpowiedź powinna być oczywista.

Gość szaarrriiikk

Ty dzbanek czy gumowe ucho?...hehe gdzie tu mowa o dzieciach?

Gość ...
Przed chwilą, Gość szaarrriiikk napisał:

Ty dzbanek czy gumowe ucho?...hehe gdzie tu mowa o dzieciach?

Gdybyś czytał ze zrozumieniem zamiast pięrdolic jak psychiczny w kazdym temacie tobys wiedział gdzie.

Gość Ania40

Bywa i tak, dla mnie to zwykła dziecinada. Aby tak reagować na emocje. Miałam kiedys taka sytuację, że osoba mi podziekowala za znajomość ze mna. Podeszlam to tego normalnie zapytalam o powód tej decyzji,również życzylam dobrze ale nie miałam potrzeby blokowania osoby.

Gość Ania40
8 minut temu, Gość Gość napisał:

Mentalna gownazeria. Nie dość że zalatuje zrytym dzbanem mundurowym to jeszcze proponuje dziecko obcej kobiecie. Jeśli masz powyżej nastu lat to chyba odpowiedź powinna być oczywista.

Dobrze trafiłes w same sedno sprawy, tylko ja nastki nie mam.

Gość szaarriiikkk

Czyli gumowe ucho...hehe

Gość Ania40

No nic testerem zabawy nie będę 😏 Pewnie mu przejdzie i odblokuje aby tylko napisac zwrócić na siebie uwagę.

Gość szaarriikkk

Prosze mnie nie obrazac,ja tu tylko przeslu...e...

Gość What goes around
Przed chwilą, Gość szaarriikkk napisał:

Prosze mnie nie obrazac,ja tu tylko przeslu...e...

Żeby ciebie ktoś nie przesłuchać. Inaczej będziesz wtedy szczekal.

Gość w kuchni
Przed chwilą, Gość Ania40 napisał:

nie zrozumiała blokada

Też go zablokuj.

Odezwij się na profil "nieinteresujemnieseks" na sympatii jeśli chcesz, ciekawej znajomości opartej na kucharzeniu.

Gość Gosc

A po co masz byc odblokowana? Zebys mial furtke na przyszlosc ze kiedys uderzysz znowu jak on bedzie z inna? Bez jaj. Nie chcesz to nie chcesz forever and ever. Sam wybrales. 

Gość Ania40
3 minuty temu, Gość w kuchni napisał:

Też go zablokuj.

Odezwij się na profil "nieinteresujemnieseks" na sympatii jeśli chcesz, ciekawej znajomości opartej na kucharzeniu.

Czasem próbuje zrozumieć meskie rozumowanie ale niestety bywa dla mnie nielogiczne  

Gość laurka

szmaragdy79@wp

napiszcie mi wierszyk,moze byc skopiowany

Gość Ania40

Albo ja tak emocjonalnie nie reaguje 😉 Nie ja nie z tych żeby robić z kogoś furtke.

Gość Ania40

Nie blokuje ludzi bo nie miałam nigdy takiej wewnętrznej potrzeby. No chyba, że osoba była namolna pomimo moich próśb pisala wciąż setki wiadomości. 

Gość szaarriiikkkk

No wlasnie...tworz sobie dalej ten teatrzyk zielone oczko

Gość Ania40

Dziękuję za komentarze wnioski wyciagniete 🙂

Gość szaarrriiikkkk

No co Ty?!Wniosek bez podania,chyba Cie pogielo...

Trzymaj sie cieplo,ale tylko troszeczke bo wiosna tuz,tuz...

Gość gosc

Mnie tez facet zablokowal,nie mialam pojecia dlaczego.W moim akurat przypadku byla kobieta.Jestes pewna ze jest sam?

Gość Ania40

Tego mi nie wiadomo. Aczkolwiek odnioslam wrażenie że jest na mnie zły i urazilam jego ego. Dojrzala osoba nie powinna mieć problemu z zakonczeniem relacji w zgodzie. Rozumiem ze nie musimy relacji utrzymywać kolezenskich mógł mnie usunąć,  kontaktu bym nie szukała. Poprostu to tylko moja ciekawość dlaczego tak dziecinnie się zachował. Zablokowal żebym nie pisała do niego, ale gdybym chciała sobie pisac jeszcze jest telefon bo numer jego posiadam. Co bardziej obawiam się że miałam doczynienia z klasycznym toksykiem. 

Gość Ania40

Myślę że to schemat toksycznosci tego faceta bynajmniej tak mi podpowiada intuicja pewnie go to zabolalo iż nie mógł mnie sobie urobic według swego uznania. I jak wogole śmiałam tak postąpić że odeszlam kulturalnie. Stąd podkreślenie słowo pamiętaj. Facet dojrzaly nie będzie pisał pamiętaj jestem inny tylko pokaze to czynem. Blokując chcial zobaczyć jak ja się zachowam  tak się domyslam. Jeśli nieosiągnie tego a mysli ze podejde emocjonalnie co oczywiście nie zamierzam pisać do niego na telefon to wtedy na nowo odblokuje i napisze jak gdyby nigdy nic. Przerabialam takie zachowania facetów jak i fajnie dojrzałych na poziomie. 

Gość gosc

Tak jak pisalam wyzej,mi tez bylo bardzo dziwne,zeby az blokowac numer.Gdyby to on konczyl znajomosc,a Ty byla namolna,to jeszcze rozumiem,ale napisalas ze chcesz zakonczyc znajomosc,a on chce zablokowac.Moze i masz racje,ze chodzi o urazone ego.Sa osoby,ktore po "dostaniu kosza" juz defintywnie koncza relacje,tzn nie biora opcji powrotow,wlasnie przez urazone ego.Lub bierz pod uwage,ze ma jeszcze inna opcje,tzn kobiete.

Gość Ania40

Ale tak jak mu napisalam że ma prawo sobie układać zycie. Nawet jeśli ja ma to dobrze 🙂 Poprostu dla mnie nie ma logicznego zachowania.

Gość gosc

Miewam jakies kontakty w internecie.Gdy odmawiam spotkania,czy kontaktu z facetem,czesto ktos mnie blokuje i na dodatek jeszcze obrazi.Urazone ego.