Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość anka27

Praca nago

Polecane posty

Gość anka27

Mialyscie kiedys dziewczyny propozycje pracy nago? Jako hostessa na zamknietych bankietach czy after party po targach? Dostalam dzisiaj taka propozycje - kasa bardzo dobra, szczegolnie jesli porownac z tym co moze normalnie hostessa zarobic. 

Ma ktoras z Was w tym doswiadczenia i jakie?

Gość Gość
4 minuty temu, Gość anka27 napisał:

Mialyscie kiedys dziewczyny propozycje pracy nago? Jako hostessa na zamknietych bankietach czy after party po targach? Dostalam dzisiaj taka propozycje - kasa bardzo dobra, szczegolnie jesli porownac z tym co moze normalnie hostessa zarobic. 

Ma ktoras z Was w tym doswiadczenia i jakie?

Ile płacą? Zatańczyłabyś mi na golasa? Też dobrze zapłacę.

Gość anka27

Nie szukam tu zlecen, tylko uslyszenia co inne hostessy przerabialy

Gość Gość
1 minutę temu, Gość anka27 napisał:

Nie szukam tu zlecen, tylko uslyszenia co inne hostessy przerabialy

Czy powyżej to nie zlecenie nad którym się zastanawiasz ???

Gość anka27

od normalnej firmy zlecenie, profesjonalistow, a nie goscia online, ktory napisze zaplace za tanczenie...

Gość Gość
4 minuty temu, Gość anka27 napisał:

od normalnej firmy zlecenie, profesjonalistow, a nie goscia online, ktory napisze zaplace za tanczenie...

Tych śliniących się "profesjonalistów" będzie ze stu, a ja jeden nie natarczywy esteta.

Gość Gocha

Problematyczne może być, że w trakcie imprezy niektórzy mogą sobie zacząć pozwalać na więcej, bo jesteś naga. Jeśli się zdecydujesz określ zasady patrzenie tak, dotyk nie. Z profesjonalistami niestety też możesz narazić się na niemiłe przeżycia.  Sama musisz określić zasady współpracy. 

Gość anka27
Przed chwilą, Gość Gocha napisał:

Problematyczne może być, że w trakcie imprezy niektórzy mogą sobie zacząć pozwalać na więcej, bo jesteś naga. Jeśli się zdecydujesz określ zasady patrzenie tak, dotyk nie. Z profesjonalistami niestety też możesz narazić się na niemiłe przeżycia.  Sama musisz określić zasady współpracy. 

oni tam maja 2 rodzaje hostess - te z obslugi imprezy i full service, czyli te z ktorymi mozna wiecej. mi proponowali obsluge, ponoc jest to przestrzegane mocno, ktora panna jest ktora. Ty masz jakies doswiadczenie w tym klimacie?

Gość Gość
Przed chwilą, Gość anka27 napisał:

oni tam maja 2 rodzaje hostess - te z obslugi imprezy i full service, czyli te z ktorymi mozna wiecej. mi proponowali obsluge, ponoc jest to przestrzegane mocno, ktora panna jest ktora. Ty masz jakies doswiadczenie w tym klimacie?

Obsługę klienta? Full wypas? :D

Gość Gocha

Jako hostessa nie, natomiast jestem modelką BDSM i często imprezy wiążą się z nagością 🙂. Niestety alkohol różnie wpływa na zachowanie ludzi i różnie bywa z przestrzeganiem zasad. Ale nie będziesz tam sama znajdź dziewczynę, ktora już kilka imprez ma za sobą i staram się jej trzymać to pomoże uniknąć niechcianych zachowań.

Gość anka27

Ponoc na imprezie jest zawsze kilka dziewczyn z samej obslugi i kilka z full. Szef mowi, ze na evencie tez jest ochroniarz od nich z firmy jak cos... Ale nie znam zadnej z dziewczyn pracujacych, oni mocno na dyskrecje naciskaja. Swoja supervisorke mam poznac dopiero przez 1 impreza

Gość Gocha

Tym się  nie przejmuj nie będziecie przecież milczaly 🙂. Dobra opcją jest wkręcanie koleżanki byś w razie czego miała kogoś zaufanego. Ja bym się nie odwazyla iść samej nikogo nie znając za duże ryzyko, że coś jest nie tak. Dyskrecję rozumiem u nas na imprezach zdjęć robić nie można, ale poznać ludzi powinnaś wcześniej. Jak się zdecydujesz zostaw komuś zaufanemu nr. Tel do szefa i adres miejsca imprezy.

Gość anka27
6 minut temu, Gość Gocha napisał:

Tym się  nie przejmuj nie będziecie przecież milczaly 🙂. Dobra opcją jest wkręcanie koleżanki byś w razie czego miała kogoś zaufanego. Ja bym się nie odwazyla iść samej nikogo nie znając za duże ryzyko, że coś jest nie tak. Dyskrecję rozumiem u nas na imprezach zdjęć robić nie można, ale poznać ludzi powinnaś wcześniej. Jak się zdecydujesz zostaw komuś zaufanemu nr. Tel do szefa i adres miejsca imprezy.

masz racje. dzieki 🙂 

Gość starszy

Do mojego domu przychodzi sprzątać pani z Ukrainy ma 32 lata jest sama ma synka 4 lata , mieszka w moim mieście 6 lat do siebie nie chce wracać , gdyż tam naprawdę jest bieda . jej mąż to pijak i ręce go bardzo swędzą do bicia . Sprząta tylko bez stanika ma piękne piersi , lecz umówiliśmy się że nie ma mowy o seksie . Pomaga mi przy gotowaniu robi zakupy  jest bardzo uczciwa. Zależy jej na pracy , choć z zawodu jest pielęgniarką i złożyła papiery , mam nadzieję ze dostanie pracę . Jest śliczną kobietą ma powodzenie u facetów lecz jest bardzo ostrożna , nie utrzymuje kontaktów ze swoimi boi się ich. Kibicuję jej by się powiodło jej  w życiu , zasługuje na to . 

Gość Gość
48 minut temu, Gość starszy napisał:

Do mojego domu przychodzi sprzątać pani z Ukrainy ma 32 lata jest sama ma synka 4 lata , mieszka w moim mieście 6 lat do siebie nie chce wracać , gdyż tam naprawdę jest bieda . jej mąż to pijak i ręce go bardzo swędzą do bicia . Sprząta tylko bez stanika ma piękne piersi , lecz umówiliśmy się że nie ma mowy o seksie . Pomaga mi przy gotowaniu robi zakupy  jest bardzo uczciwa. Zależy jej na pracy , choć z zawodu jest pielęgniarką i złożyła papiery , mam nadzieję ze dostanie pracę . Jest śliczną kobietą ma powodzenie u facetów lecz jest bardzo ostrożna , nie utrzymuje kontaktów ze swoimi boi się ich. Kibicuję jej by się powiodło jej  w życiu , zasługuje na to . 

Nie masz ochoty jej bzyknąć?? Masz problem?

Gość Ola
Dnia 11.02.2019 o 11:20, Gość anka27 napisał:

Czesc

Kilka razy tak pracowałam własnie jako hostessa od obslugi a nie od full service , tez byl zawsze jeden lub dwoch panow ktorzy pilnowali porządku. Ogolnie na takiej zamknietej imprezie to 90-95 % panów znaja zasady i nikt nie lapal mnie za tylek itp. Raz tylko ale szybko zrozumial ze panie od full servis sa w pokojach.

Organizacja + wypłata zawsze na wysokim poziomie , najgorsze co mnie wydarzyło sie to to ze jednego z " imprezowiczów " znałam wczesniej - znajomy pewnej osoby z mojej rodziny . Ale oboje swoj udzial utrzymujemy w dyskrecji .

Ile masz lat ?

Kilka lat wstecz w wakacje w wolnych chwilach u pewnej kobietki kosilem trawniki przycinalem zywoplot od czasu do czasu mylem samochod.Pewnego dnia zaproponowala ze dostane duzo wieksza kase,warunkiem bylo to ze gdy bede myl samochod bede bez ubrania tzn nago.Po chwili namyslu zgodzilem sie,i nie zalowalem tej decyzji 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować