Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolinaanka

zapłodnienie

Polecane posty

Gość karolinaanka

Hej. Mam pytanie, bowiem ostatnio przytrafiło mi się coś dziwnego. W trakcie dni płodnych poleciało ze mnie sporo czerwonego śluzu. Był to jednorazowy incydent. Jednak kilka dni wcześniej (jakieś 5-7 dni wcześniej) uprawialiśmy seks bez zabezpieczenia. Mąż twierdził, że zdążył wyjąć i doszedł na mój brzuch, powiedziałam, że mu ufam, jednak przez tą dziwną sytuację z czerwonym śluzem zasiały się we mnie wątpliwości. Nigdy czegoś takiego nie miałam, owszem podczas płodnych dni pojawiał się gęsty śluz, ale nigdy czerwony. Czy to może być ciąża? Czy duże są na to szanse, czy może wam też zdarzało się miewać czerwony śluz "tak o"? Ponoć to wcale nie jest takie łatwe zajść w ciąże, tutaj jest sytuacja, że stosunek był kilka dni przed płodnymi dniami, plus członek wyjęty w ostatniej chwili, więc raczej niesprzyjające warunki. Ale w internecie wyczytałam, że taki śluz pojawia się podczas zagnieżdżenia zarodka. Miała któraś tak? Czy jednorazowy śluz to już znak czy to trwa dłużej? Nie mam okresów równo jak w zegarku, często mam np. tygodniowe opóźnienia, więc też tak do końca nie mogę wierzyć kalendarzykowi miesięcznemu. Bardzo proszę kobitki o wypowiedzi, bo w internecie znalazłam tylko suchą wiedzę, a nie ma to jak poczytać opinie dziewczyn. Jeśli jest szansa że zostałam zapłodniona, to kiedy zrobić test ciążowy? 

Gość aa;llll

w dniu spodziewanej miesiączki gdy nie wystąpi, a najlepiej to kilka dni po 

Gość Gość g

Witam. Czy przy kuracji antybiotykowej, możemy starać się o dziecko?