Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

Życie po rozwodzie

Polecane posty

Gość

Witam mam 28 lat jestem po rozwodzie z poprzedniego związku mam syna 3 lata roku poznałem dziewczynę która ma 25lat i 4 letnia córke . Spotykaliśmy się jeszcze podczas bycia z mężem/żoną . Teraz jesteśmy wolni . Gdy wszystko wyszło na jaw mojej obecnej dziewczynie odbijało nie wiedziała co robić czy wrócić do męża czy zostać ze mną z jednej strony mnie kocha z drugiej dla dziecka . Ona do tej pory pozbierać się nie może raz jest jak przylepa a raz nie podchodź z kijem . Przez to mam tak zryty beret że nawet sexu nie potrafię z nią uprawiać gdzie wcześniej to jedna z najważniejszych rzeczy dla nas była ja nie potrafię stanąć na wysokości zadania a jak już to przedwczesny wytrysk. Co się dzieje z nami o co chodzi niby ona chce ale ja czuję wewnętrznie niepokój 

Gość Ell.

Zajalbys sie lepiej synem, wiecej czasu spedzal  z nim. Juz cie przypililo do innej baby. Nie dosc, ze nie umiales stworzyc synowi pelnej rodziny, to zabierasz sie psujo za  nastepna babe , co ledwo wylazla z malzenstwa. Dwa niedojrzale durnoty, szkoda tylko dzieci, ze maja takich glupich ludzi za rodzicieli. 

Gość Król Julian

Biedny, tak się zestresował, że ma przez to przedwczesny wytrysk. Potworne !  Łączymy się z tobą w bólu.