Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pat00k

Czy jestem w ciazy?

Polecane posty

Hej, ja juz glupieje i potrzebuje pomocy. Ostatni okres miałam 23.01.2019-26.01.2019r.. Dnia 02.02.2019 (nw czy nie miałam wtedy dni płodnych bądź nie zbliżałam sie do owulacji) robiłam chłopakowi loda, on doszedł mi w ustach ja to połknełam a następnie się namiętnie całowalismy. Za chwile on postanowił ze zrobi mi minetke i tak było, wkładał tez mi palce do środka. Dzien po bolało mnie podbrzusze a następnie kolejnego dnia zaczęło mnie mega mdlic. Dzisiaj jest 12.02.2019 a mnie nadal od samego rana do wieczora mdli. I dzisiaj mam wrazenie ze częściej chodze do toalety. Nw czy mnie mdli przez to ze za dużo czytam na ten temat i się przejmuje oraz ze to wszystko sobie uroiłam czy serio mogę być w ciąży.. Boje się bo jestem osoba młoda. Ale nie wydaje mi sie aby przez to ze polknelam jego nasienie a potem przez to ze sie calowalksmy mógł on w ślinie przeniesc plemniki do pochwy.. Błagam o odpowiedź

Gość Super Żona

Nie jesteś w ciąży ,gwarantuję

15 minut temu, Gość Super Żona napisał:

Nie jesteś w ciąży ,gwarantuję

to skad u mnie te ciągle nudności?

Gość Na chwilę

A na biologię dziecko chodziłaś? Może, póki nie opanujesz podstaw, nie bierz się za seks i tym podobne sprawy. I tak, możesz być w ciąży, przecież plemniki to terminatory, które mogą przejść z ust do pochwy. Nie wiedziałaś? 

Gość Gość

Mdłości pojawiają się ok 6 tyg.więc to napewno nie od ciąży