Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciekawski

Dziewczyny kogo wolicie?

Polecane posty

Gość Ciekawski

Jeśli miałbyście wybrać z kim spędzić jedną noc. Wolicie zrobić to z niesfornym licealistą, zabawowym studentem czy ułożonym facetem mniej więcej w moim wieku (ja 32). Możecie też napisać ile same macie lat i co konkretnie kręci was w tych typach mężczyzn /chłopców. 

Gość weronika

Jedna noc,ta która została w pamięci, ale to była noc z moim mężem i ojcem moich dzieci.Miałałam 20 lat  on 23 To była noc jedyna noc.

Gość weronika
2 minuty temu, Gość weronika napisał:

Jedna noc,ta która została w pamięci, ale to była noc z moim mężem i ojcem moich dzieci.Miałałam 20 lat  on 23 To była noc jedyna noc.

I dżięki Bogu trwa nadal.

Gość kafesonda

licealista odpada - nie sypiam z dziecmi, student bylby ok, gdyby nie zabawowy, bo zabawowy to pewnie moczyl juz wszedzie i lizal niejedno, stawiam na ostatniego pana 🙂 chyba tylko z nim z calej trojki moglabym oczekiwac jakiegokolwiek poziomu rozmowy 😉 seks z kimkolwiek nie wchodzi w gre, jesli nie lubie z ta osoba rozmawiac, jesli gadka sie nie klei.

27 lat

Gość Ciekawski
8 minut temu, Gość kafesonda napisał:

licealista odpada - nie sypiam z dziecmi, student bylby ok, gdyby nie zabawowy, bo zabawowy to pewnie moczyl juz wszedzie i lizal niejedno, stawiam na ostatniego pana 🙂 chyba tylko z nim z calej trojki moglabym oczekiwac jakiegokolwiek poziomu rozmowy 😉 seks z kimkolwiek nie wchodzi w gre, jesli nie lubie z ta osoba rozmawiac, jesli gadka sie nie klei.

27 lat

Ten zabawowy to tak wpisałem dla samego wpisania. Chodziło po prostu o nastolatka, studenta i już dojrzałego faceta. A tak poza tym, to dziękuję za opinie :)