Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Forever alone

Samotne Walentynki po raz 35

Polecane posty

Gość Gisss

Walentynki to nie swieto. Tez jestem od zawsze sama ale nigdy nie czulam sie bardziej samotna w walentynki dla mnie to normalny dzien. Bardziej samotnie czuje sie w bize narodzenie a nie walentynki 😁

Walentynki to strzyżenie tępaków z kasy, w sumie tak jak w każde inne "święto". Czas się obudzić.

Gość Hjuston mamy problem

Baby to same problemy. Czas się obudzić.

Gość Prav

To już jutro. Kupię flaszkę i zaleje ryja 😞

Gość Gość
17 godzin temu, samepytania napisał:

Walentynki to strzyżenie tępaków z kasy, w sumie tak jak w każde inne "święto". Czas się obudzić.

Co prawda to prawda. Ale gdy ktoś jest samotny, znosi ten dzień gorzej niż pozostałe. Trąbi się przecież o miłości na każdym kroku, widać trzymające się za ręce zakochane pary. Dla singla nie z wyboru to przykre przeżycie.

Gość Czart

Ale Wy jesteście p.o.j.e.b.a.n.i z tymi Walentynkami i z tą nie domytą miłością 

Gość Gość
1 godzinę temu, Gość Czart napisał:

Ale Wy jesteście p.o.j.e.b.a.n.i z tymi Walentynkami i z tą nie domytą miłością 

Sam jesteś p.o.j.e.b.a.n.y i niedomyty.

Gość nnnnnnnn

żal mi was faceci.... ale jest masa kobiet, które szukają właśnie poczciwoty.... załóżcie czerwoną koszulę, dużo sie uśmiechajcie, obniżcie tembr głosu i panna sama się znajdzie... trzymam za was kciuki <3

Gość Prav
8 godzin temu, Gość nnnnnnnn napisał:

żal mi was faceci.... ale jest masa kobiet, które szukają właśnie poczciwoty.... załóżcie czerwoną koszulę, dużo sie uśmiechajcie, obniżcie tembr głosu i panna sama się znajdzie... trzymam za was kciuki ❤️

Dlaczego akurat czerwoną? I co to poczciwota? Sorki, my prawiki nie ogarniamy logiki kobiet. Właśnie dlatego jesteśmy prawikami.

Dnia 13.02.2019 o 14:21, Gość Gość napisał:

Co prawda to prawda. Ale gdy ktoś jest samotny, znosi ten dzień gorzej niż pozostałe. Trąbi się przecież o miłości na każdym kroku, widać trzymające się za ręce zakochane pary. Dla singla nie z wyboru to przykre przeżycie.

Jak komuś TV i reklamy łatwo piorą mózg to popada w te wyprodukowane "emocje". To wszystko fałsz przecież. A te pary to zwykle nowi naiwniacy którzy mają klepki na oczach jeszcze, bo na takim są etapie dopiero. Za kilka lat dopiero znudzenie, kłamstwa, zdrady i rozwody. Ignorancja to nieraz zbawienie, niestety tylko tymczasowe.